iPhone XS. Preturi noi si Prototipuri 5G Testate

iPhone XS este testat de catre compania Apple cu o functie noua si foarte interesanta pentru lansare in 2018, dar preturile seriei iPhone ar putea scadea.

iPhone XS este deja in proces de dezvoltare in cadrul companiei Apple, iar primele informatii venite direct din Asia sustin faptul ca americanii testeaza prototipuri ale viitorului telefon care au conectivitate 5G. Avand in vedere ca standardul 5G nu a fost deocamdata adoptat, cei de la Apple testeaza prototipurile iPhone XS in baza unor configuratii care se presupune ca vor fi folosite, ele fiinde teoretice, deci nesigure acum.

iPhone XS are sanse foarte mici sa fie lansat cu suport pentru retelele 5G, care nici macar nu vor fi disponibile in 2018, ci are sanse sa fie lansat cu sport pentru retelele de 1 Gbps, disponibile in unele tari. Faptul ca Apple testeaza iPhone XS cu suport 5G nu este absolut deloc neobisnuit, cei din Cupertino incercand mereu sa tina pasul cu evolutia tehnologiei GSM si testeaza in avans standardele ce urmeaza sa fie lansate.

iPhone XS. Preturi noi si prototipuri 5G testate

iPhone XS are deocamdata foarte multe necunoscute pentru ca foarte mult timp ne desparte de lansarea sa, deci ramane de vazut ce alte informatii interesante vom mai descoperi in legatura cu el. Parerea mea este ca Apple va creste vitezele de download de pe internet impreuna cu lansarea iPhone XS, insa in Romania asta va fi de putin ajutor din moment ce retelele abia ofera 100 Mbps in orase.

“Apple is also rumored to adjust its pricing for iPhone devices in early 2018 and has even started preparing a prototype iPhone with support of pre-5G features. However, Apple has not officially confirmed any of the rumors.”

Separat de testarea iPhone XS cu suport pentru viteze mai mari de navigare pe internet, se pare ca Apple ar urma sa modifice si preturile pentru telefoanele iPhone la inceputul anului 2018. Nu se stie daca este vorba despre o crestere, sau despre o scadere, dar speranta este ca va fi vorba despre cea din urma situatie, mai ales ca lumea abia asteapta sa cumpere un iPhone mai ieftin de la Apple.

Acestea fiind spuse, 2018 va aduce multe noutati de la Apple pentru iPhone.

iPhone XS 5G preturi