to.panga iOS 11.1.2 Jailbreak a fost Lansat

to.panga iOS 11.1.2 jailbreak a fost lansat pentru iPhone astazi, solutia fiind disponibila in momentul de fata pentru oricine e dornic sa o testeze.

to.panga iOS 11.1.2 jailbreak a fost lansat astazi pentru iPhone, solutia permitand exploatarea telefoanelor Apple in baza unei vulnerabilitati descoperite de catre cercetatori ai companiei Google. Vorbim despre o solutie de jailbreak pentru iOS 11.1.2 care este totusi oferita intr-o forma rudimentara in momentul de fata si a fost testata doar pe iPhone X si iPhone 7.

to.panga iOS 11.1.2 jailbreak este oferita deocamdata doar pentru dezvoltatorii de aplicatii si tweak-uri, sau pentru cercetatorii care stiu sa o transforme intr-o solutie reala de jailbreak. Vorbim totusi despre un semi-jailbreak care nu are aceleasi beneficii ca o solutie completa, asa ca in momentul de fata ea este complet inutila pentru utilizatori.

to.panga iOS 11.1.2 jailbreak are aplicatia Cydia instalata, insa ea functioneaza partial deocamdata, asa ca nu trebuie sa va ganditi ca pierdeti mare lucru deoarece nu e asa. Cel care a lansat software-ul in aceasta versiune s-a gandit la dezvoltatorii care vor sa exploateze iOS 11.1.2 printr-o solutie de jailbreak partial, nu sila restul utilizatorilor.

Ca sa fiu complet sincer, cred ca va mai trece ceva timp pana cand to.panga iOS 11.1.2 jailbreak va fi disponibila si intr-o versiune utila pentru toata lumea. Intre timp, daca stiti cum sa transformati fisierele pentru to.panga iOS 11.1.2 jailbreak intr-o aplicatie care sa faca jailbreak, atunci in aceasta pagina aveti tot ceea ce va trebuie.

“There are two methods currently used to grab hashes for amfi. xerub’s and another method that supports FAT binaries (yes, Cydia is FAT). When opening Cydia, it’ll take 2-3 seconds because it is waiting for cydo to be injected by jailbreakd. Sources should show up but refreshing will end up with an http signal 6 error.. not sure what’s killing it yet. I might just ditch Cydia because of the mess. Cydia is a great tool but it’s just too big, complex, and old for what it does.”

to.panga iOS 11.1.2 jailbreak

12 COMENTARII

  1. Mie scârbă când văd așa ceva , cine c…. mai folosește așa ceva , cumpărați android dacă nu va place iPhone , e o mizerie ca sa faci asta ???