Samsung Galaxy Note 8 Refuza sa se mai Incarce, Multi Clienti sunt Afectati!

Samsung Galaxy Note 8 nu se mai incarca dupa ce bateria este complet descarcata, aceasta problema fiind raportata de un numar tot mai mare de clienti.

Samsung Galaxy Note 8 a fost lansat la un an dupa ce predecesorul sau a trecut prin probleme enorme din cauza bateriei folosite de catre companie, iar multa lume se intreba daca nu cumva acest model va suferi de ceva similar. Ei bine, Samsung Galaxy Note 8 nu a explodat in stanga si in dreapta precum predecesorul sau, insa se pare ca exista probleme cu bateria, sau cel putin cu sistemul de incarcare al sau.

Unele unitati ale Samsung Galaxy Note 8 refuza sa se mai incarce dupa ce bateria este complet descarcata, compania coreeana fiind constienta de aceasta problema si inlocuind unitatile clientilor afectati de catre ea. Problema nu este nici pe departe una minora, deoarece pe forumurile de discutii ale companiei exista suficiente persoane care se plang de ea, iar singura rezolvare este inlocuirea unitatilor Samsung Galaxy Note 8 afectate.

Samsung Galaxy Note 8 are aceasta problema ma mai bine de 5 luni din momentul in care a fost lansat, iar pana recent lumea nu s-a plans de un asemenea defect, lucru care ar putea sugera faptul ca problema fie e software, fie generata de o schimbare in productie. Unitatile Samsung Galaxy Note 8 a caror baterie ajunge la 0 si refuza sa se mai incarce reprezinta o problema serioasa pentru reputatia Samsung.

Samsung Galaxy Note 8 refuza sa se mai incarce, multi clienti sunt afectati!

E posibil ca aceasta sa fie o masura de siguranta implementata pentru Samsung Galaxy Note 8 in ideea de a proteja bateria si a impiedica noi explozii pentru unitatile care sunt folosite de clienti. Deocamdata problema pare sa afecteze doar unitatile Samsung Galaxy Note 8 care au chip Qualcomm Snapdragon 835, deci unitatile vandute in SUA si unele tari asiatice, nu si cele din Europa.

“my wife’s note 8 turned off today and won’t turn back on. tried the soft reset and safe mode button pushes and it won’t turn on. When it’s plugged in, the red light doesn’t turn on. …. I had the same problem with my wife’s Note 8! we had to do a warranty exchange on it.”

Samsung Galaxy Note 8 este vandut in principal cu chip Exynos 8895, procentul de unitati cu chip Qualcomm vandute la nivel global fiind mai mic de 50% pentru compania coreeana, cel putin teoretic. Deocamdata nu exista cifre privind numarul de persoane afectate, iar Samsung nu le va furniza, dar problema cu incarcarea bateriei Samsung Galaxy Note 8 dupa descarcarea completa trebuie luata in serios.

Samsung Galaxy Note 8 nu are nevoie de un scandal similar cu cel al seriei anterioare, iar coreenii sunt perfect constienti de acest lucru, asa ca schimba unitatile afectate fara sa stea prea mult la discutii. Este totusi foarte interesant faptul ca aceasta problema a Samsung Galaxy Note 8 incepe sa fie adusa in discutie acum cand Apple a recunoscut ca incetineste iPhone in functie de gradul de uzura al bateriei.

Samsung Galaxy Note 8 nu se incarca

76 COMENTARII

  1. Dubios postul respectivului – spune ca are problema cu Note 8 al sotie si apoi ca are “aceeasi” problema tot cu Note 8 al sotiei.
    Nu prea inteleg cum a incercat soft reset sau safe mode daca telefonul nu se aprinde – nu exista buton dedicat ci combinatie de butoane. As zice ca e un telefon defect – probabil din cauza unui incarcator contrafacut ca la Apple (sic).
    Nu exista cifre privind numarul de client afectati, dar sunt multi – hmmm !

  2. eu nu am probleme cu telefonul….se incarca perfect ?!
    PS: Poti folosi poza de samsung note 8 cand scri articol despre el nu de iphone X ??

  3. RUSINE SAMSUNG…DACA ASTEA SUNT CELE MAI BUNE BATERII CE LE POTI FACE>…….E CLAR…RAMAI DOAR UN BRAND simplu si de saraci

  4. cum daca scade procentul la baterie si ramane ecranul blocat….ce sa faci daca nu ai …. si daca ai stai cu el in casa la caldura …. asa ca nu fabulez….cumpara si utilizeazal la temperaturi moderate sa vezi fenomenul….

  5. Daca e așa,sa le fie rusine.Bine,acum fanii Apple vor găsi scuze gen “încărcător contrafăcut”, “nu știe el să îl pună la încărcat”,bla,doar la scuze se pricep.

  6. Mă dobitocule,daca nu îți convine ca scriu pe aici,nu te mai baga in seama cu mine.Ramai un hot și un mincinos.Daca nici așa nu îți convine,ia-ți site-ul și baga-ti-l in f..d.

  7. Aha,va plac oile,am înțeles.Deci ai arătat că ești un r..t in c.r și că nu ai bani de un X,iar acum bati câmpii.Ce să zic,te las cu oile tale.Am intrat pe aici pentru că am văzut că sunt comentatori care au idee de tehnologie,dar am dat si peste tine,care bati câmpii cu gratie.

  8. Nostradamul al evolutiei telefoniei mobile pe pamant …..LASA-NE , DU-TE , RETRAGE-TE , ne dorim ca pe acest site sa auzim lucruri interesante NU prostiile pe care le debitezi tu si cum pupi la fundulet un anumit brand si cum arunci cu noroi in altul . Nu iti mai suporta nimeni comentariile retarde .

  9. La ce probleme a avut apple cu bateriile bate mult la fund samsung. La 6s plus la 2 saptamani de la achizitie bateria se comporta SUPERB:
    – toata ziua butonat la maxim abia se apropia de 50 %. Superb.
    – cand plecam de la serviciu si era expus la frig 5-10 grade, inghet, in 15 min era 40, 30 ,20, nu mai aparea cel de 10% si bye bye!
    Asa ca ce au unele modele samsung e nimic.

  10. visano, fa liniste si nu mai behai pe aici …te plangi ca o fetita de 10 ani
    Tu nici macar un articol sa citesti nu poti. Te uiti doar la poze ca o fetita de 10 ani dupa cum am mai spus

  11. poate vroiai sa spui fanii samsung ce ma copiaza…pt ca aici este vorba de note 8…dar daca nu stii sa citesti inca, ca esti prea mica, si te uiti la poze doar..te intelegem

  12. Si la iphone x a aparut problema asta ciudata. Deja sunt multe cazuri pe grup iphonex pe fcb. Al meu inca rezista fara probleme cu ios 11.2.

  13. Eu cu 6s Plus am pățit-o, la baterie 54% mi s-a închis telefonul complet, când să-l redeschid, m-a atenționat ” baterie slabă”, așadar, terminalele Apple numai sunt nr1!!!

  14. Din cauza nenumăratelor aplicații instalate cu forța, fără ca aceasta sa poată fi șterse. Chiar dacă sunt dezactivate, multe dintre ele consuma resurse in continuare, atât baterie cât și ram. Asta am urat cel mai mult la Samsung. Eu nu obișnuiam sa folosesc aplicațiile de VR dar nici nu puteam nici măcar sa le dezactivez. Și erau printre cele mai mari consumatoare de baterie. Telefoanele Samsung in general au hardware bun, dar le strica acel strat de personalizare pe care îl aplica ei.

  15. Pe bune ? Aplicatiile se pot dezinstala f usor ai nevoie de 5 min si de un calculator ….. din optiuni dezvoltator activezi depanare usb si in 5 min ai sters aplicatiile nedorite care consuma …. google e prietenul ….Nu stiu daca te intereseaza sau nu parerea mea dar personal prefer interfata samsung aplicatiile de la samsung față de cele stock … e mai frumos … mai elegant ….. dacă te pricepi cât de cât și elimini ce nu doresti ajungi cu un telefon super … eu sunt foarte multumit .. chiar nu am ce sa i reproșez….

  16. Și mie personal îmi place mai mult interfața de la Samsung decât cea stock, ca și design ma refer. Cea de la Google mi se pare o chinezărie neterminata. Tu ai reușit sa ștergi aplicațiile de VR din dispozitivul tău?

  17. ca e Samsung sau ca e Apple, se pare ca ambele isi produc bateriile in acelasi troc, unii au curaj si isi asuma, inlocuie sau retrag produsul, cellalti doar au curaj si aburesc clientii mai bine de un an de zile

  18. Bai…al meu ajunge la priza decedat pt ca ma doare in kur si uit. Marea tregedie e de fapt un safe trigger de soft senililor. Bateriile Li-Ion nu suporta prea placut descarcari sub 2% in general. La reincarcare, din cauza fast charging (pt ca Note are asa ceva out of the box) temperatura in baterii creste, mai ales daca sunt goale spre 0 ca a mea, asa ca in loc de incarcare normala, dupa 84% trece pe trickle charge uneori. Apare iconita verde dar telefonul continua sa se incarce, dar mult mai incet. Inca 1hr pt 15%. Fuck-up de soft cred. Face asa dupa ultimul update sau acum am observat. Nu o face tot timpul. Am sesizat ca o face cand incarc fast wireless de la 0 sau cand e telefonul cald. In rest nu am observat.
    Daca tin tel in mana si e activ ecranul nu trece pe trickle charge deloc. Se incarca normal si repede pana la capat 100%. Probabil o sa cer un swap la Verizon.

    Parerea mea:
    Daca tot scrie articole de genul, autorul, ar trebui sa se limiteze la ce stie efectiv (probat, testat, sursa sigura) sau sa ofere informatia completa nu trunchiata (daca tot preia articole si citate fara sa dea sursa, lucru lipsit de etica de altfel). Fabulatii cu bombe de acum 1 an langa o poza de iphone 10 sunt usor penibile fara un argument valid.

  19. Problema de soft patroane (cumetre, boss, sefu). Pe testate. E o “buleala” in algoritmul de incarcare de la ultimul soft. Merge si 100% dar mai cătinel. Daca nu ai rabdare le schimba…la fel ca si concurenta. Unde arde? Get it? 😉

  20. Pana nu se rezolva, nu stim daca este o problema soft sau nu
    Eu am citit DOAR de problema si nu de rezolvare,deci eu ca om destept, astept sa vad rezolvarea si dupa aceea deduc daca este soft 100%

  21. Tu ai citit, eu il incarc. E de soft. Citeste pe aici ca am scris un roman. Am descris cum se manifesta, cum poti sa faci un fel de bypass al algoritmului si ce solutie da Sammy ?‍♂️

  22. Samsung US.
    Rezumat: Isi cer scuze pt inconvenient, sunt la curent cu nemultumirea unor clienti cauzata de incarcarea lenta in anumite conditii, se lucreaza pt un nou update care sa rezolve problema. Am ca varianta rapida sa schimb telefonul (swap) cu altul.

  23. a ok, deci tu nu ai problema expusa de acei utilizatori
    Am inteles ca acei oameni, daca le moare telefonul, nici nu se mai incarca

  24. Ba da ma nene. E aceeasi problema nu intelegi? La 85% telefonul pare ca nu se mai incarca. Apare iconita verde si priza pe iconita, dar telefonul continua incarcarea daca il lasi in priza.
    E asa greu?

  25. ba nene, noi despre ce vorbim??? 85%???? NU, citeste articolul sau iti dau varianta in engleza
    “Galaxy Note 8 Users Are Reporting That Their Phone Won’t Turn On or Charge When Battery Percentage Hits Zero”

    DECI AIA NU MAI POT FOLOSI TELEFONUL, PE CAND TU DA..
    Deci tu nu esti afectat de acea problema

  26. Trickle charge e foarte lent. Aia e problema. Daca il incarci peste noapte nu iti dai seama. Daca stai cu el in mana cat sa treci de 85%, iar nu apare problema.

  27. Update, (12/27) 17:49: According to a number of our readers in the comments, as well as a friend of Android Authority’s, the Galaxy S8 Plus is experiencing similar battery issues

  28. E aceeasi problema dar se manifesta f ciudat/ diferit pe mai multe device-uri (Note si S8) doar cu Snapdragon. De aia am si zis ca informatia e trunchiata. Sapa putin.

  29. am sapat…este o problema hardware a batriei + soft…se pare ca sunt schimbate cele cu probleme si mai nou si S8 Plus o are
    Daca te simti legat…recomand sa iti schimbi telefonul !

  30. Sau mai beau o țâră de Jack si ma culc. Mai da-le in spumele marii de telefoane cu update-urile lor. Le fac bine si le dau peste cap, le repara, iar le dau peste cap. Nu vezi ca parca au baut apa din aceaasi sticla? Apple o da in ciungi cu limitarea de putere si astia de la Sammy au facut-o lata (iar)?

  31. Pare ca e security update-ul de decembrie. Si s8 plus si s8 normal cica sunt afectate. Incep sa apara ca ciupercile. Ce betiv o fi facut si update-ul asta?

  32. Update:

    Se schimba pe loc. O duduie super de treaba mi-a zambit amar cand m-a vazut cu Note-ul in mana. Au deja instructiuni ce sa faca. Se fac hartii, dureaza fix 10 minute. Am Note nou si recomandarea sa opresc update-urile “until further notice”. Tipa zice ca e sigur un bug de soft dar culmea, nu in eprom-ul telefonului ci in chip-ul de control al bateriei efectiv. Se intampla cva dupa ultimul update si daca scazi la 2% (telefonul afiseaza 0% dar de fapt nu se descarca asa de jos din motive de siguranta) chip-ul da comanda sa taie incarcarea….mereu…forever. Ups.

    Am primit cu intarziere si mailul reply de la Samsung. Ma indeamna sa fac fix ce am facut fara ei, respectiv sa ma indrept catre service sau retailer pt replacement. Nici nu aduc vorba de reparat. Ciudat pt Samsung….

  33. Dap. Doar Snapdragon. Din Canada e liniste si pace pe Exynos. Am in vizita niste prieteni din Nord si am devenit deja subiect de caterinca cu telefonul la doctor de Craciun…..