Samsung Galaxy Note 8 Refuza sa se mai Incarce, Multi Clienti sunt Afectati!

Samsung Galaxy Note 8 nu se mai incarca dupa ce bateria este complet descarcata, aceasta problema fiind raportata de un numar tot mai mare de clienti.

Samsung Galaxy Note 8 a fost lansat la un an dupa ce predecesorul sau a trecut prin probleme enorme din cauza bateriei folosite de catre companie, iar multa lume se intreba daca nu cumva acest model va suferi de ceva similar. Ei bine, Samsung Galaxy Note 8 nu a explodat in stanga si in dreapta precum predecesorul sau, insa se pare ca exista probleme cu bateria, sau cel putin cu sistemul de incarcare al sau.

Unele unitati ale Samsung Galaxy Note 8 refuza sa se mai incarce dupa ce bateria este complet descarcata, compania coreeana fiind constienta de aceasta problema si inlocuind unitatile clientilor afectati de catre ea. Problema nu este nici pe departe una minora, deoarece pe forumurile de discutii ale companiei exista suficiente persoane care se plang de ea, iar singura rezolvare este inlocuirea unitatilor Samsung Galaxy Note 8 afectate.

Samsung Galaxy Note 8 are aceasta problema ma mai bine de 5 luni din momentul in care a fost lansat, iar pana recent lumea nu s-a plans de un asemenea defect, lucru care ar putea sugera faptul ca problema fie e software, fie generata de o schimbare in productie. Unitatile Samsung Galaxy Note 8 a caror baterie ajunge la 0 si refuza sa se mai incarce reprezinta o problema serioasa pentru reputatia Samsung.

Samsung Galaxy Note 8 refuza sa se mai incarce, multi clienti sunt afectati!

E posibil ca aceasta sa fie o masura de siguranta implementata pentru Samsung Galaxy Note 8 in ideea de a proteja bateria si a impiedica noi explozii pentru unitatile care sunt folosite de clienti. Deocamdata problema pare sa afecteze doar unitatile Samsung Galaxy Note 8 care au chip Qualcomm Snapdragon 835, deci unitatile vandute in SUA si unele tari asiatice, nu si cele din Europa.

“my wife’s note 8 turned off today and won’t turn back on. tried the soft reset and safe mode button pushes and it won’t turn on. When it’s plugged in, the red light doesn’t turn on. …. I had the same problem with my wife’s Note 8! we had to do a warranty exchange on it.”

Samsung Galaxy Note 8 este vandut in principal cu chip Exynos 8895, procentul de unitati cu chip Qualcomm vandute la nivel global fiind mai mic de 50% pentru compania coreeana, cel putin teoretic. Deocamdata nu exista cifre privind numarul de persoane afectate, iar Samsung nu le va furniza, dar problema cu incarcarea bateriei Samsung Galaxy Note 8 dupa descarcarea completa trebuie luata in serios.

Samsung Galaxy Note 8 nu are nevoie de un scandal similar cu cel al seriei anterioare, iar coreenii sunt perfect constienti de acest lucru, asa ca schimba unitatile afectate fara sa stea prea mult la discutii. Este totusi foarte interesant faptul ca aceasta problema a Samsung Galaxy Note 8 incepe sa fie adusa in discutie acum cand Apple a recunoscut ca incetineste iPhone in functie de gradul de uzura al bateriei.

Samsung Galaxy Note 8 nu se incarca