18.9 C
București
sâmbătă, aprilie 27, 2024

Acasă WhatsApp Messenger WhatsApp NU va mai Functiona pe Aceste Telefoane

WhatsApp NU va mai Functiona pe Aceste Telefoane

WhatsApp nu va mai functiona pe unele telefoane mobile incepand cu 1 ianuarie 2018, lista fiind anuntata de catre companie inainte de blocare.

WhatsApp nu va mai functiona pe o serie de telefoane mobile dupa data de 31 decembrie 2017, aplicatia de mesagerie urmand a avea suportul dezactivat de catre compania care o dezvolta. Anuntul a fost facut initial cu ceva timp in urma, insa WhatsApp a readus in atentia lumii faptul ca telefoanele respective nu vor mai putea rula aplicatia si serviciul dedicat incepand cu data de 1 ianuarie a anului 2018.

WhatsApp nu va mai functiona pe sistemul de operare Blackberry OS, inclusiv Blackberry 10, dar nici pe Windows Phone 8, incepand cu data de 31 decembrie 2017, iar asta este perfect normal. Vorbim despre sisteme de operare lansate cu suficient de mult timp in urma, WhatsApp luand decizia de a nu mai oferi suport pentru ceva folosit de un numar foarte redus de persoane in momentul de fata.

WhatsApp NU va mai Functiona pe Aceste Telefoane

WhatsApp a oprit in ultimii ani suportul pentru o gama variata de sisteme de operare mobile care aveau un numar tot mai mic de utilizatori, asa ca anuntul de acum nu ar trebui sa mai uimeasca pe cineva. Compania WhatsApp are 1.3 miliarde de utilizatori la nivel global, deci renuntarea la Blackberry si Windows Phone cel mai probabil nu va avea un impact mare asupra numarului de utilizatori.

WhatsApp are suportul oprit desi aplicatia Facebook in sine va continua sa fie disponibila pentru aceste sisteme de operare, iar asta pentru ca, probabil, inca mai exista multi utilizatori de pe aceste platforme. WhatsApp are cel mai probabil un numar foarte mic de persoane care mai folosesc aplicatia sa de pe respectivele telefoane, deci impactul blocarii functionalitatii va fi, cel mai probabil, unul minor.

WhatsApp a fost blocata anul trecut si pe unele modele vechi de telefoane iPhone ale companiei Apple, iar in 2018 ne putem astepta ca altele sa fie excluse din lista de suport deasemenea.

WhatsApp functioneaza telefoane