Prima Pagina Apple Presedintele Apple a Castigat o Avere in Anul 2017

Presedintele Apple a Castigat o Avere in Anul 2017

Presedintele Apple, Tim Cook, a castigat o avere in cursul anului 2017, performantele financiare ale companiei pe care o conduce aducandu-i o suma uriasa in conturi anul acesta. Mai exact, Tim Cook a primit nu mai putin de 102 milioane de dolari de la compania Apple sub forma de lichiditati, sau actiuni, suma fiind una colosala.

Bonusurile primite de catre Tim Cook in 2017 sunt cu 74% mai mari decat cele primite in 2016, iar asta spune foarte multe despre cat de bine au mers lucrurilepentru cei din Cupertino. Conform informatiilor financiare ale Apple, Tim Cook a castigat un salariu de 3.06 milioane de dolari, inca 9.33 milioane de dolari in bonusuri si 89.2 milioane de dolari sub forma de actiuni.

In total, vorbim despre 102 milioane de dolari, cu 78 de milioane de dolari mai mult decat au castigat in 2017 vice presedintii seniori Luca Maestri, Angela Ahrendts, Johny Srouji, VP Dan Riccio si Bruce Sewell. Practic, toata lumea de la Apple a avut parte de un an 2017 excelent, iar asta inseamna ca performantele financiare au fost cu mult peste asteptari.

Avand in vedere ca este atat de bogat si de cunoscut, Tim Cook este obligat acum sa zboare doar cu avioane private in calatoriile personale, sau in interes de afaceri. Consiliul director al Apple il obliga sa faca asta din 2017, cheltuielile pentru aceste calatorii ridicandu-se la 93.109 dolari doar pentru avioane si 224.216 dolari pentru securitate.

Tim Cook venituri 2017

 • Srb Srb

  barosan, DUMNEZEU ca mine
  Sa traiesti mult si bine TIM

 • DanB

  Niste pârțari

 • DonCalin

  Srb deci confirmi faptul ca si tu esti Batty Boy ca el

 • Olimpiu

  Acolo sunt banii dvs.

 • Srb Srb

  mai citeste 1data si incearca sa intelegi ce scrie…sunt 2 propozitii doar

 • Adioff

  Bravo lui , asta inseamna societatea moderna . La Tim ma refer .

 • Normal! Investiții mici + Încasări mari = Profit mare

 • Dormi linistit tim lucreaza ptr tine ….

 • Adr_ptb

  Master of puppets…

 • Viorel Predatorul

  Nici măcar nu a adresat un cuvânt de mulțumire fanilor care le cumpără iPhone-uri și iPad-uri la suprapreț, ca să aibă ei bani de salarii imorale.
  Nici nu a adresat vreun cuvânt de scuze pentru că își înșală clienții prin limitarea vitezei de lucru a iPhone-urilor mai “vechi” de 1 an, o practică imorală și în afara legii.

 • ionion

  Cred ca daca toti cei enumerati acolo cu salarii nesimtite ar fi concediati , Apple nu ar duce-o nici mai bine nici mai rau .
  In ziua de azi se exagereaza tare rolul managerilor astia “seniori” si mai ales salariile pe care si le atribuie singuri.
  Se pare ca nu mai exista consilii de administratie ale investitorilor – cel putin nu in cazul Apple pt ca si-au rascumparat aproape toate actiunile (de unde si cresterea pretului) , iar investitorii aia saracii , care 20 de ani nu au vazut dividende de la Apple , acum nu mai exista.