Samsung Galaxy S9. PRIMA Componenta Dezvaluie un Secret Important

Samsung Galaxy S9 are o prima componenta dezvaluita intr-o imagine care ne arata un secret important pregatit de catre compania coreeana pentru clienti.

44

Samsung Galaxy S9 are prima componenta prezentata intr-o imagine care a aparut in perioada Craciunului pe internet, ea dezvaluind un secret major care va fi folosit de coreeni in lupta cu iPhone X. Avand in vedere ca Samsung Galaxy S9 intra in productie la scara industriala in curand, e normal sa vedem si primele componente fabricate de catre partenerii coreenilor, asa ca vom afla si alte detalii importante despre telefon.

Samsung Galaxy S9 urmeaza sa aiba un port audio de 3.5mm integrat de catre compania coreeana, ea refuzand sa renunte la aceasta tehnologie in favoarea USB-C desi multi alti producatori au facut-o. Apple a renuntat la portul audio de 3.5mm in favoarea tehnologiei Lightning, alti producatori Android au renuntat in favoarea USB-C, insa Samsung Galaxy S9 va avea in continuare aceasta tehnologie integrata.

In imaginea de mai jos puteti vedea portul USB-C al Samsung Galaxy S9 si componentele care ii sustin functionalitatea si permit interconectarea cu placa de baza a telefonului coreenilor. Acesta are si un spatiu dedicat pentru portul audio de 3.5mm, Samsung Galaxy S9 urmand a oferi tehnologia desi exista sansa ca in cutia sa sa fie integrate si o pereche de casti AKG wireless, conform unor zvonuri recente.

Samsung Galaxy S9. Prima componenta dezvaluie un secret important

Samsung Galaxy S9 a fost zvonit pentru lansare impreuna cu o pereche de casti AKG wireless in pachet pentru a oferi un beneficiu suplimentar in fata iPhone X, care are casti standard cu fir. Din moment ce Samsung Galaxy S9 va avea un port audio de 3.5mm, este destul de clar ca nu vor exista casti wireless incluse in pachet, asa ca ramane de vazut ce altceva va fi oferit pentru a atrage clientii.

Samsung Galaxy S9 secret port audio 3.5mm

Samsung Galaxy S9 a fost anuntat zilele trecute ca urmand a intra in productie chiar saptamana viitoare, deci asta inseamna ca dupa prezentarea din februarie va fi lansat foarte curand de catre companie. Vorbim aici despre disponibilitatea Samsung Galaxy S9 in magazine chiar din cursul lunii martie, telefonul urmand a fi oferit mult mai devreme decat predecesorul sau, asa cum era si normal, de altfel.

Samsung Galaxy S9 ar putea fi deasemenea vandut si la un pret mai mare decat predecesorul sau, dar deocamdata nu exista informatii cu privire la suma aleasa de catre compania coreeana pentru el. Daca ar fi sa ma intrebati, as spune ca Samsung Galaxy S9 va costa aproape 1000 de dolari, sau euro, in momentul lansarii, iar totul pentru a genera impresia de telefon premium pentru clientii globali.