15 Procese Acuza Apple de Limitarea Intentionata a iPhone

15 procese au fost deschise impotriva companiei Apple pana in prezent, in toate cei din Cupertino fiind acuzati ca isi mint clientii cand le limiteaza in mod intentionat performantele iPhone. Numarul acestora a crescut intr-o saptamana inainte ca Apple sa isi ceara scuze in fata clientilor iPhone si sa ieftineasca pretul inlocuirii bateriilor uzate.

Procesele au fost deschise in principal in SUA, doar 2 dintre ele fiind deschise in afara teritoriului american, unul in Franta si unul in Coreea de Sud, cel putin din cate se stie. Plangerile clientilor sunt cam aceleasi in toate procesele, insa cerintele sunt variate, unul dintre ele cerand ca Apple sa plateasca 999 de miliarde de dolari drept despagubiri.

Desi cei de la Apple si-au cerut scuze in fata clientilor pentru modul in care au tratat problema bateriilor uzate ale iPhone, e putin probabil ca procesele sa dispara curand. Majoritatea au dreptate sa ceara si despagubiri deoarece Apple si-a mintit in mod intentionat clientii, unii fiind obligati sa-si cumpere noi modele ale iPhone.

Printre procese se numara si o plangere penala depusa in Franta, aceasta putand duce si la inchiderea unora manageri Apple care au sustinut strategia companiei. Desigur ca Apple va lupta in instanta pentru a-si tine angajatii in libertate, dar nimeni nu stie sigur cat succes va avea, sau ce se va intampla in celelalte procese deschise.

15 procese Apple limitare iPhone

2 COMENTARII