Samsung Galaxy S8. Probleme Mari cu Bateria!

Samsung Galaxy S8 are probleme cu bateria si refuza sa se mai incarce, pana acum modelele Plus fiind confirmate de catre clienti ca fiind afectate de ea.

Samsung Galaxy S8 are probleme mari cu bateria, iar asta au inceput sa raporteze clientii care au cumparat modelul Plus din seria companiei coreene, ei exprimandu-se dupa ce un alt model a inceput sa isi arate defectele. Zilele trecute v-am spus ca Samsung Galaxy Note 8 nu se incarca daca bateria este descarcata in totalitate, iar Samsung Galaxy S8 Plus pare sa aiba aceeasi problema.

Samsung Galaxy S8 nu pare sa fie afectat de problema bateriei care impiedica incarcarea, insa se pare ca modelul Plus are exact aceeasi problema precum Samsung Galaxy Note 8, dar sursa e necunoscuta. Cei de la Samsung au inceput sa inlocuiasca unitatile Samsung Galaxy S8 Plus afectate fara sa puna prea multe intrebari, deci e clar ca atitudinea lor e diferita fata de situatia cu Galaxy Note 7.

Samsung Galaxy S8, in versiunea Plus, refuza sa se incarce daca bateria este complet descarcata si va spuneam zilele trecute ca problema ar putea fi una legata de masurile de sigurata luate dupa problemele Note 7. E posibil ca Samsung sa fi facut o greseala cand si-a creat telefoanele, iar acum ea incepe sa fie vizibila pentru clientii care au cumparat Samsung Galaxy S8 Plus.

Samsung Galaxy S8 Plus are probleme mari cu bateria!

Samsung Galaxy S8 Plus are problemele la aproximativ 8 luni dupa ce a fost lansat, dar nu se stie daca unitatile afectate sunt noi, sau vorbim despre unele vechi care abia acum prezinta defectul. In cazul Samsung Galaxy Note 8 vorbim despre o problema care se manifesta mult mai repede, deci e posibil ca pana in momentul lansarii sale sa se fi facut alte schimbari de siguranta.

Samsung Galaxy S8 Plus are aceasta problema, dar partea buna este ca Samsung inlocuieste fara discutii terminalele afectate, deci clientii au parte de toata atentia coreenilor in acest moment. Nu se stie clar cate unitati ale Samsung Galaxy S8 Plus sau Samsung Galaxy Note 8 sunt afectate de aceste probleme, dar e posibil ca numarul sa fie unul destul de mare, daca Samsung nu ascunde iar ceva.

E posibil ca problemele cu bateria Samsung Galaxy S8 Plus sa fie mult mai mari decat par la o prima vedere si sa fi inceput cu mult mai mult timp in urma, dar Samsung sa fi reusit sa le tina secrete. Aceasta este prima problema majora cu bateria pe care Samsung Galaxy S8 Plus sau Samsung Galaxy Note 8 o au, deci va fi interesant de vazut cum va fi tratata pana la final de catre compania coreeana.

Samsung Galaxy S8 probleme bateria