7 Semne ca Apple iti Limiteaza Performantele iPhone

Apple a publicat o lista cu 7 semne care iti spun daca al tau iPhone are performantele limitate din cauza bateriei uzate dupa prea multe reincarcari.

Apple si-a cerut scuze noaptea trecuta pentru faptul ca a inceput sa limiteze performantele iPhone fara a isi anunta clientii, lucru de din cauza caruia este criticata de mai bine de o saptamana. Apple si-a dat seama ca a facut o greseala uriasa cand a decis sa limiteze performantele iPhone din cauza bateriei fara a-si notifica toti clientii, iar acum incearca sa repare problema, in stilul propriu.

Apple a publicat o scrisoare deschisa in care isi ofera scuzele si explicatii pentru limitarea performantelor iPhone, dar in care anunta si reducerea costurilor pentru inlocuirea bateriilor uzate. Performantele iPhone sunt reduse din cauza bateriilor uzate dupa prea multe incarcari si descarcari, compania Apple explicand cauzele fenomenului, dar oferind si cateva indicatii pentru cand face asta.

7 Semne ca Apple iti limiteaza performantele iPhone

Apple a publicat o lista cu 7 semne care ar trebui sa ne spuna cand performantele iPhone sunt limitate din cauza bateriei uzate, acestea aparand din cauza modificarilor facute de companie in iOS. Mai jos aveti lista celor 7 semne asa cum au fost explicate de catre compania Apple, iar daca le intalniti pe telefoanele voastre iPhone, atunci trebuie sa schimbati bateria chiar in acest moment.

  1. durate mai mari la lansarea aplicațiilor;
  2. rate de cadre mai mici la derulare;
  3. reducerea intensității retroiluminării (care poate fi controlată în centrul de control);
  4. un volum mai mic al difuzoarelor, cu până la 3 dB;
  5. reduceri treptate ale ratelor de cadre în unele aplicații;
  6. în cele mai extreme cazuri, blițul camerei va fi dezactivat, lucru care va putea fi observat în interfața camerei;
  7. aplicațiile care se actualizează în fundal ar putea necesita reîncărcare în momentul lansării.

Apple a inceput sa limiteze performantele iPhone incepand cu iOS 10.2, iar pana acum a confirmat ca urmatoarele modele sunt limitate: iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus si iPhone SE. Limitarile performantelor sunt usor de descoperit doar daca bateriile sunt uzate, in restul cazurilor limitarile nefiind impuse de catre cei de la Apple.

Acestea fiind spuse, daca recunoasteti aceste semne si aveti limitate performantele iPhone, atunci va trebui sa vizitati un service autorizat Apple pentru a vi se inlocui bateria cu alta originala.

7 semne performante iphone

23 COMENTARII

  1. eu nu inchiriez un produs la 1200€ ci il cumpar. lasa l in plm sa functioneze ca in prima zi chiar daca bateria tine 2 ore dupa 1 an. e problema mea sa schimb bateriea in afara garantiei.niste jeguri ordinare. dupa multi ani ,probabil le voi baga pla in gat si voi reveni la android.

  2. @Ceaușescu, nu îți trebuie mulți ani să o faci…O să vezi. Dacă până anul viitor o să continue așa, te asigur eu că o să faci swap imediat. La fel și eu. Chiar dacă am spus odată că nu mai vreau nimic înafară de iOS.

  3. Cred ca ar fi foarte interesant deschiderea unui subiect pe tema: Ai renunta la ios in momentul de fata in favoarea androidului?
    Cred ca sunt destui care si-au schimbat parearea despere ios in ultimii ani!

  4. Bine ca și-au cerut scuze? Și gata, totul revine la normal? Eu dacă îți golesc casa și îți iau și mașina din garaj și pe urma îți spun ca îmi pare rău pentru ce am făcut, ma vei ierta?

  5. Merlin, te referi la “noi” din toate țările care au intentat proces împotriva Apple? Dacă tu accepți să îți ia banul, să îți spună “vezi ca ne cerem scuze ca ne-am bătut joc de tine și ți-am diminuat performanțele” și ești ok cu asta… îmi e mila de tine 🙂

  6. Niste gunoaie de oameni si asta este adevarul, ma fratilor in 2014 cand am cumparat iphone 5S a fost ultra rapid si acuma daca instalezi ios 10 sau 11 se misca de parca ar avea 100mb rami. Asta au facut si cu iphone 4s, am
    Avut in 2012 4s de 64gb o
    Multime de aplicati jocuri muzica filme si a fost ultra rapid, galaxy s2 era copil pe langa el si acuma nu il poti folosit la nimic

  7. Nu trebuia sa faci update daca mergea bine!
    Asa se intampla la orice telefon sau PC … oricum la doi-trei ani il schimbi pt ca apare ceva mai nou…asa ca nu conteaza.

  8. E normal ca un produs vechi de1/2/3 ani sa nu mai ruleze ultimul soft cu aceeași viteză ca n prima zi.Eu folosesc Iphone de vreo7ani.In timp am învățat că nu e bine să faci update mereu dacă ai un aparat vechi.Ori îl ții cu softul inițial ori faci update mereu și ti asumi asta.Ce mă deranjează pe mine ,pentru prima dată,este faptul că am platit1149£ pentru un produs si am numai probleme: dacă vb la tel nu pot închide închide aplicațiile din multilask;dacă am apel dublu si fol multitasking devine totul slow-motion si si revine cu reset;dacă setez alarma , uneori nu am sunet deși arată alarma ca merge;uneori nu am funcția video pt camera,alteori respring din senin….Am 6s si7+ ambele ios10,ruleaza impecabil.Un am nou fericit tuturor!