7 Semne ca Apple iti Limiteaza Performantele iPhone

Apple a publicat o lista cu 7 semne care iti spun daca al tau iPhone are performantele limitate din cauza bateriei uzate dupa prea multe reincarcari.

Apple si-a cerut scuze noaptea trecuta pentru faptul ca a inceput sa limiteze performantele iPhone fara a isi anunta clientii, lucru de din cauza caruia este criticata de mai bine de o saptamana. Apple si-a dat seama ca a facut o greseala uriasa cand a decis sa limiteze performantele iPhone din cauza bateriei fara a-si notifica toti clientii, iar acum incearca sa repare problema, in stilul propriu.

Apple a publicat o scrisoare deschisa in care isi ofera scuzele si explicatii pentru limitarea performantelor iPhone, dar in care anunta si reducerea costurilor pentru inlocuirea bateriilor uzate. Performantele iPhone sunt reduse din cauza bateriilor uzate dupa prea multe incarcari si descarcari, compania Apple explicand cauzele fenomenului, dar oferind si cateva indicatii pentru cand face asta.

7 Semne ca Apple iti limiteaza performantele iPhone

Apple a publicat o lista cu 7 semne care ar trebui sa ne spuna cand performantele iPhone sunt limitate din cauza bateriei uzate, acestea aparand din cauza modificarilor facute de companie in iOS. Mai jos aveti lista celor 7 semne asa cum au fost explicate de catre compania Apple, iar daca le intalniti pe telefoanele voastre iPhone, atunci trebuie sa schimbati bateria chiar in acest moment.

  1. durate mai mari la lansarea aplicațiilor;
  2. rate de cadre mai mici la derulare;
  3. reducerea intensității retroiluminării (care poate fi controlată în centrul de control);
  4. un volum mai mic al difuzoarelor, cu până la 3 dB;
  5. reduceri treptate ale ratelor de cadre în unele aplicații;
  6. în cele mai extreme cazuri, blițul camerei va fi dezactivat, lucru care va putea fi observat în interfața camerei;
  7. aplicațiile care se actualizează în fundal ar putea necesita reîncărcare în momentul lansării.

Apple a inceput sa limiteze performantele iPhone incepand cu iOS 10.2, iar pana acum a confirmat ca urmatoarele modele sunt limitate: iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus si iPhone SE. Limitarile performantelor sunt usor de descoperit doar daca bateriile sunt uzate, in restul cazurilor limitarile nefiind impuse de catre cei de la Apple.

Acestea fiind spuse, daca recunoasteti aceste semne si aveti limitate performantele iPhone, atunci va trebui sa vizitati un service autorizat Apple pentru a vi se inlocui bateria cu alta originala.

7 semne performante iphone

Articolul precedentOrange. 29 Decembrie. Ofertele Speciale pentru Anul Nou!
Articolul următorSamsung Galaxy S8. Probleme Mari cu Bateria!
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.