Prima Pagina iMac iMac Pro. Performante de Top cu Pret pe Masura

iMac Pro. Performante de Top cu Pret pe Masura

iMac Pro are parte de o prima prezentare detaliata si in ceea ce priveste performantele, iar noul calculator al celor de la Apple nu dezamageste din acest punct de vedere. Dupa cum veti vedea in clipul video de mai jos, iMac Pro are performante de cam 3 ori mai mari decat cele ale unui iMac obisnuit, lucru usor de inteles.

iMac Pro costa si de minim 3.x ori mai mult decat un iMac obisnuit, asa ca era normal sa aiba si performante mult mai bune pentru cei care il cumpara. De la puterea de procesare pentru aplicatii si pana la vitezele de scriere, sau citire, iMac Pro este foarte performant, dar costa si 5000 de dolari in configuratia standard.

iMac Pro este gandit special pentru cei care fac multa procesare video, sau foto, asa ca utilizatorii obisnuiti nu vor cumpara vreodata asa ceva. Deocamdata iMac Pro este vandut numai in SUA, deci nu se stie si cand va fi disponibil in Romania.

“Apple iMac Pro vs iMac Review – Base Model. Is the base configuration worth buying vs the standard 27-inch iMac Pro? The new 2017 iMac Pro benchmarks, speed test, and performance. In this iMac Pro comparison review, we’ll put it up against the 27-inch iMac!”

 • Srb Srb

  SUperb !

 • Srb Srb

  chiar are un pret f bun, tinand cont cat costa componentele

 • andrei0120

  Pretul este exagerat…. poti sa ti faci un setup pentru editare cu un ryzen 7 si gtx 1080/1080ti si e mult mai bun ca mac ul ala. Ma rog fiecare cu portofelul lui

 • Srb Srb

  nu prea…tu nu stii cat costa un cpu xeon+ram ECC DDR4+1T SSD+Vega+27″ 5k display

 • ibadea

  corect, daca vrei sa faci aceeasi configuratie te costa mult mai mult, aspect care l-au mentionat si in prezentare

 • Alexandru S.

  Ba stim cat costa ma Srb …
  Xeon+ram … fix patina … sunt piese la sfert de pret cu performante apropiate
  Vega !? Scump ca naiba…
  1080TI / 2 clase peste vega si pret mai mic…
  Display !? Haha – sunt monitoare ips profi la 3000 de ron
  … hai ca mananci mult si prost !!!
  Mai bine taci …

 • Dan Mihai

  Noroc ca nu vine cu baterie! 🤣