BADLAND 2 – un joc grozav vandut la reducere pentru iPhone si iPad

BADLAND 2 a fost aleasa de catre compania Apple drept aplicatia gratuita a saptamanii acum cateva luni si vorbim despre un titlu extrem de interesant care continua povestea initiata de jocul BADLAND, el fiind chiar premiat de catre compania Apple in cursul anului 2014 pentru grafica exceptionala creata de catre dezvoltatori.

Pentru cei dintre voi care nu au incercat BADLAND va spun ca atat in acel titlu, cat si in BADLAND 2 veti avea parte de o experienta extrem de antrenanta in care va trebui sa va stapaniti frica in timp ce controlati o creatura virtuala care trebuie sa depaseasca o multitudine de obstacole.

WITNESS THE AWARD-WINNING WORLD OF BADLAND IN EVEN MORE STUNNING BEAUTY WITH LEVELS THAT EXTEND AND SCROLL TO ALL DIRECTIONS. SURVIVE THROUGH NEW ELEMENTS SUCH AS LIQUIDS, FLAMETHROWERS, FROST, MAGMA, WATER AND VOLUMETRIC BURNING LIGHT. FALL DOWN DEADLY RIFTS, FLY TO ANY DIRECTION AND RACE & JUMP ALONG THE SURFACES AS A ROLLING CHARACTER ON YOUR WAY TO SAFETY. CHALLENGE YOUR FRIENDS AND STRANGERS IN CONSTANTLY UPDATING GLOBAL ONLINE EVENTS. RACE AGAINST THEIR BEST PERFORMANCES AND RISE IN THE GLOBAL RANKINGS.

BADLAND 2 vine cu elemente noi precum aruncatoare de flacari, turturi de gheata, lava vulcanica si o lumina volumetrica menita sa arda tot ceea ce ii iese in cale, campania single player fiind gandita pentru a duce frica in fata oricarui jucator experimentat sau nu.

Conform dezvoltatorilor, BADLAND 2 contine un fundal sonor de exceptie, are un sistem de control intuitiv, are suport pentru 3D Touch pe terminale iPhone, are mai multe nivele decat versiunea anterioara, deci veti avea parte de o experienta extrem de interesanta.

 • A SINGLE PLAYER campaign with deviously imaginative levels Global ONLINE CHALLENGES
 • Challenge your friends and others in asynchronous online events
 • Intuitive two-touch controls combined with innovative level design
 • Highly immersive audiovisual gaming experience – best enjoyed with headphones
 • Universal app optimized for iPhones, iPods and iPads
 • Game Center and iCloud support
 • Progress synced between all linked iOS devices
 • Achievements & online leaderboards
 • 3D Touch support for iPhone 6S and iPhone 6S Plus!
 • Super precise flying using touch
 • Quick actions added to home screen icon to quickly access single player and online
 • More levels coming soon as free updates
 • The original BADLAND is one of the most updated iOS games of all time

BADLAND 2 este disponibil pentru DESCARCARE, la jumatate de pret, si in format universal, din App Store.

Articolul precedentSamsung Galaxy S9. Functia Luata de la iPhone
Articolul următoriMac Pro. Performante de Top cu Pret pe Masura
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.