iPhone e cel mai Bine Vandut Produs Electronic in 2017

iPhone s-a dovedit a fi cel mai bine vandut produs Electronic in 2017, Samsung avand produsele intrecute cu foarte mult de catre cei de la Apple.

iPhone a fost cel mai bine vandut produs electronic in cursul anului 2017, cei de la Apple reusind sa cucereasca intreaga lume cu telefoanele lor mobile, care sunt totusi destul de scumpe. Informatiile fin de la GBH Insights, analistii afirmand faptul ca in anul 2017 compania Apple a vandut 223 de milioane de telefoane iPhone, cu 22 de milioane de unitati mai mult decat in anul 2016.

Cu atat de multe telefoane iPhone vandute in 2017, compania Apple are categoria de produse pe prima pozitie in toul celor mai bine vandute produse electronice, la distanta uriasa de Samsung. La o distanta foarte mare in urma iPhone regasim Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy Note 8, ambele categorii de produse inregistrand in 2017 33 de milioane de unitati vandute.

iPhone s-a vandut de 10 ori mai bine decat Amazon Echo Dot in 2017, iar asta in ciuda faptului ca vorbim despre o comparatie intre produse complet diferite, cu interes diferit din partea consumatorilor. Partea interesanta este ca Apple Watch apare deasemenea in top cu 20 de milioane de unitati vandute, iar pe ultima pozitie avem Nintendo Switch, consola inregistrand 15 milioane de unitati vandute.

„But all in all, Apple sold more iPhones total, although less than the peak year of 2015, when it moved 230 million units. (That was the year of the iPhone 6, a redesign that brought a bigger iPhone to consumers for the first time and enthralled the public.). Ives thinks Apple will have an even bigger 2018, with a spring update to its compact SE iPhone and more new phones in the fall. Out of the billion-plus consumer base of the iPhone, „350 million of them will upgrade next year.””

Este destul de ciudat ca toate modelele iPhone sa fie grupate intr-o singura categorie si Samsung sa aiba produsele impartite, iar daca am vorbi de toate produsele vandute de Samsung, coreenii ar fi pe prima pozitie. Problema este ca vasta majoritate a telefoanelor vandute de Samsung, peste 80% sunt modele ieftine, deci n-ar exista vreo egalitatecu iPhone din vreun punct de vedere.

top gadget vanzari 2017