Samsung Limiteaza Performantele Telefoanelor din Cauza Bateriei ?

Samsung vorbeste despre limitarea performantelor propriilor telefoane cu sistem de operare Android din cauza gradului de uzura al bateriilor.

Samsung a fost una dintre companiile intrebate recent daca limiteaza performantele telefoanelor mobile proprii in functie de gradul de uzura al bateriei acestora, HTC, Motorola si LG negand ca fac asta. Cei de la Samsung au fost intrebati dupa ce Apple a recunoscut ca limiteaza performantele iPhone prin iOS in functie de gradul de uzura al bateriei, compania cerandu-si ieri scuze pentru asta.

Samsung nu se afla in aceeasi situatie, deoarece astazi a afirmat in mod oficial ca nu limiteaza performantele telefoanelor mobile proprii in functie de gradul de uzura al bateriilor acestora. Vorbim deci despre lasarea “naturii” sa-si faca treaba singura, performantele telefoanelor ramanand la fel, doar ca autonomia bateriilor scade dupa multe cicluri de incarcare si descarcare.

Samsung nu limiteaza performantele telefoanelor din cauza bateriei

Samsung intra practic in randul celorlalti producatori de telefoane mobile cu sistem de operare Android care au afirmat ca practica Apple nu este una pe care ei o impun propriilor clienti. Desigur ca nicio companie nu putea sa recunoasca acum faptul ca limiteaza performantele telefoanelor din cauza bateriei dupa ce Apple a fost atat de mult criticata de catre intreaga planeta pentru strategia sa.

“We do not reduce CPU performance through software updates over the lifecycles of the phone.”

Samsung a avut destule probleme cu telefoanele sale de-a lungul timpului, iar regent au fost descoperite altele cu bateriile pentru Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy Note 8, dar ele nu afecteaza performantele. Desi Samsung nu minte in legatura cu performantele, a mintit in legatura cu alte probleme, cele ale Galaxy Note 7 fiind cele mai recente, asa ca Apple nu e singura care are probleme.

samsung limiteaza performante telefoane