Samsung Limiteaza Performantele Telefoanelor din Cauza Bateriei ?

Samsung vorbeste despre limitarea performantelor propriilor telefoane cu sistem de operare Android din cauza gradului de uzura al bateriilor.

Samsung a fost una dintre companiile intrebate recent daca limiteaza performantele telefoanelor mobile proprii in functie de gradul de uzura al bateriei acestora, HTC, Motorola si LG negand ca fac asta. Cei de la Samsung au fost intrebati dupa ce Apple a recunoscut ca limiteaza performantele iPhone prin iOS in functie de gradul de uzura al bateriei, compania cerandu-si ieri scuze pentru asta.

Samsung nu se afla in aceeasi situatie, deoarece astazi a afirmat in mod oficial ca nu limiteaza performantele telefoanelor mobile proprii in functie de gradul de uzura al bateriilor acestora. Vorbim deci despre lasarea “naturii” sa-si faca treaba singura, performantele telefoanelor ramanand la fel, doar ca autonomia bateriilor scade dupa multe cicluri de incarcare si descarcare.

Samsung nu limiteaza performantele telefoanelor din cauza bateriei

Samsung intra practic in randul celorlalti producatori de telefoane mobile cu sistem de operare Android care au afirmat ca practica Apple nu este una pe care ei o impun propriilor clienti. Desigur ca nicio companie nu putea sa recunoasca acum faptul ca limiteaza performantele telefoanelor din cauza bateriei dupa ce Apple a fost atat de mult criticata de catre intreaga planeta pentru strategia sa.

“We do not reduce CPU performance through software updates over the lifecycles of the phone.”

Samsung a avut destule probleme cu telefoanele sale de-a lungul timpului, iar regent au fost descoperite altele cu bateriile pentru Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy Note 8, dar ele nu afecteaza performantele. Desi Samsung nu minte in legatura cu performantele, a mintit in legatura cu alte probleme, cele ale Galaxy Note 7 fiind cele mai recente, asa ca Apple nu e singura care are probleme.

samsung limiteaza performante telefoane

230 COMENTARII

  1. Eu numesc asta hoție !
    Când bateria nu mai tine prefer să o schimb
    Nicidecum să o păstrez ,dar cu performante scăzute !!!

  2. Cand a mintit Samsung in legatura cu bateriile Note 7 ? Poate ne explici si citezi declaratiile Samsung .
    Probabil esti obisnuit ca Apple sa te minta vis a vis de performantele diminuate ale iPhone , nu de la iOS 10 nu stiu care ci de la fiecare iOS nou care reducea performantel modelului anterior .
    E drept ca si hardware-ul iPhone a fost intotdeuna in urma si nu suporta doua-trei features in plus .
    Totdeuna v-ati imabatat cu apa rece sustinand ca iOS este mai fluent decat Android cu toate ca pana la introducerea a 2 Gb de memorie (iPhone 7 – sic) , nu tineati nimic in memorie iar iOS afisa un screenshot la deschiderea aplicatiei fara sa fie si activa pt inca alte cateva secunde. Apple a fost maestru in a ascunde lipsurile iOS iar fanii au fost oile potrivite sa behaie superioritaea .

  3. Cand a mintit? A mintit Samsung in legatura cu bateriile lui Note 7 cand l-au lansat a doua oara ca find sigur de data aceasta(marcand si cutia lui Note 7 altfel) si nu era asa,nici pe departe.

  4. Draga samsung, acum cateva zile nu stiai raspunsul iar acum da??! sau ai vazut ce se intampla in alta tabara cand Apple a fost corecta si a confirmat….te-ai dat la fund samsunggGGG

  5. ioaneeee…..Apple nu a mintit, a confirmat ca performantele sunt reduse…
    Sau tu nu cunosti definitia verbului “a minti” ??

  6. jaf – Furt săvârșit prin violență; jefuire, jecmăneală

    Sa mai invatam si noi cuvinte inainte sa le folosim pe post de titirez

  7. Sunt de parere ca acest “Srb “ nu este decat un copil in spatele tastaturii care nu are nimic altceva de facut decat da atea pe forumuri mort de foame si sa trolleze.:)

  8. Citeaza din Samsung minciuna . Cand au lansat a doua oara , au schimbat bateriile – nu aveau cum sa stie care e problema , presupuneau doar . Nu era scris nici unde ca noile Note 7 sunt sigure ci doar ca sunt “revizuite” .
    Pana la urma din tot scandalul ala nu cred ca adunati 30 de Note cu probleme , pe cand la iPhone au fost mii de telefoane cu bateriile schimbate de Apple fara sa recunosca nimic official . Nici nu are rost sa socotim cate iPhone au fost cu probleme la baterii si cate Samsung.

  9. Nu a confirmat – a fost prins cu minciuna si apoi a fost obligat sa RECUNOASCA .
    Daca erau fair , spuneau ca reduc performantele de cand exista iOS .

  10. ok, daca A FOST PRINS CU MINCIUNA…te rog arata-ne citatul cand Apple a spus CA NU SCADE PERFORMANTELE din cauza bateriei
    Facem pariu ca nu ai nimic?

  11. din tot scandalul ala 30 note??? pai tu compari un telefon ce a fost pe piata 1 luna de zile pana a fost retras VS iphone ce sunt vandute de 3-4 ani de zile ????
    Calm daca Samsung lasa note 7 sa se vanda, dupa 1 an aveam decedati si sute de mii de probleme (asta in caz ca se mai cumparau)

  12. Eu zic ca raspuspunsul e putin evaziv:“We do not reduce CPU performance through software updates over the lifecycles of the phone.” nici nu s a pus problema ca o fac prin actualizari la ce rar se intampla asta :))

  13. inca asteptam datele oficiale cand Apple a confirmat CA NU sunt afectate performantele din cauza bateriei….sa intelegem ca minti?
    ” a fost prins cu minciuna” care minciuna? poate tu ai fost prins cu minciuna

  14. “Desi Samsung nu minte in legatura cu performantele, a mintit in legatura cu alte probleme, cele ale Galaxy Note 7 fiind cele mai recente, asa ca Apple nu e singura care are probleme”….. Ce vam spus eu, nod in papura

  15. Ai un Samsung ? Intr-un an si mai mult de jumatate , S7 a avut 5-6 rom-uri noi + plus alte update-uri care au adus actualizari si plus de performanta si nu noi probleme ca si iOS . Ca sa intelegi si tu – S7 inaintea lansarii S8 era mai performant ca iPhone 7+ cu toate ca era cu jumatate de an mai vechi . Nici nu mai pun la socoteala acum cand Apple a redus performantele iPhone 7. Aratati-mi un iPhone 7 care scoate 5900+ in geekbench si il mananc .
    Astia care nu aveti habar , mai bine va abtineti .

  16. Dragilor ,
    In trecut a mai existat o mica companie care se credea invincibila si nemuritoare. Si spre deosebire de Apple era cam de vreo 10 ani lider de piata intr-o vreme in care Samsung facea numai TV -uri si aspiratoare iar Motorola chiar era un brand autentic american.
    A inceput la un moment dat sa nu mai tina cont de zecile de milioane de useri din intreaga lume si a ales o “fereastra” gresita.
    Abia in prezent dupa ani de agonie renaste din propria cenusa finlandeza.

    Apple a insemnat magie si inovatie. A insemnat…
    Acum se pare ca avem telefoane cu breton , ecran OLED curcubeu de generatie 2015 si preturi nesimtite.
    Cat despre minciuna … ei bine Steve J. ne mintea mult mai frumos in trecut.
    Dupa cateva mii de euro investiti in produse Apple in vreo 10 ani sunt profund dezamagit.
    Not anymore …

    Prima dragoste nu se uita … Nokia by HMD 🙂

  17. OMULE, UNDE ESTE CITATUL APPLE IN CARE MINTE???
    DECI LOGIC vorbind, DACA NU AI OFICIAL CEVA, inseamna ca
    DOAR TU MINTI….APPLE NICIODATA NU A SPUS ceva legat de ceea ce insinuezi tu pe aici
    Mergi la tara si minte acolo pe oamenii de rand si ce pun bot chiar si la mizeriile tale

  18. “a fost prins cu minciuna si apoi a fost obligat sa RECUNOASCA”

    CARE A FOST MINCIUNA SPUSA DE APPLE ???

    Te rugam sa ne spui,link citat etc
    Daca nu ne oferi acest lucru, inseamna ca tu esti mincinosul ce nu suporta Apple ca este o valoare fata de o mizerie ca tine

  19. Minciuna ar ieși la suprafață prin intermediul testelor de performanță, iar Samsung s-ar expune unui risc reputațional mare, așa cum s-a întâmplat cu mincinoșii și ipocriții nesătuli de la Apple.

  20. “de cand exista iOS”….alta minciuna din ghena de la tine
    iOS 5 sau 6 sau 7 a avut problema asta? tu inveti ceva cu timpul, sau ramai cu mintea unui copil de 10 ani…..inteleg ca nu ai bani sa vezi pe propria piele, dar totusi exista documentare oameni etc…

  21. Să nu uităm nici de Sony, care era lider absolut pe TV, audio și video. Au forțat piața cu elemente de conectică proprietare, prețuri aberante, și uite unde sunt azi.

  22. Clovnule, minciuna se prezintă sub ma multe forme, dar nah, de unde sa știi tu, daca te ai dus la munca de la 16 ani? Vasta ta…”incultura”. Nu iti rămâne decât sa ti afișezi prostia pe aici…

  23. O da. Sa nu uitam T68 si ce revolutie a fost cu el dar deja intram in cretacic , copii astia mai tineri nu inteleg nimic 🙂
    Nici pe departe nu ii plang pe “cupertinezi”, sunt pe val si au un ecosistem aproape perfect pentru nevoile mele actuale.
    Vor drege busuiocul si vor vinde foarte bine in continuare insa raman cu un gust amar si parca imi doresc sa ii “usture” mizeriile astea , in final tot utilizatorii au de castigat.

  24. doamne ce frumos se vorbeste acolo in familia ta de tigani…nu mai vorbi asa cu mama ta.
    invata ce inseamna minciuna oficiala, restul sunt speculatii si prrostie din partea oamenilor mici

  25. Samsing a recunoscut. La prima schimbare a bateriei nici ei nu stiau ca problema e de design. Raportul oficial a venit doar in Ianuarie in urma unor investigatii amanuntite alaturi de o solutie, noua baterie testata in 8 pasi. Si-au asumat un recall foarte mare pe care l-au dus pana la capat. Apple deocamdata a mintit prin omisiune. Si acum va culege roadele.

  26. A minti prin omisiune e tot minciuna. Vinzi un produs cu specificatii incomplete pentru a lasa clientul in eroare-necunostinta.

  27. ce specificatii? unde ai vazut tu asemenea specificatii?? domne mai gandim si noi?? ORICE PRODUS electronic, masina, pc etc in TIMP SE DUCE DRAQ
    Vrei specificatii cum se va comporta peste 1-2 ani? visezi…
    A omite nu este egal cu a minte…a minti, legal inseamna a face o declaratie iar aceea declaratie se transforma intr-o declaratie mincinoasa si se pedepseste conform legii…

  28. te rugam, link unde Apple minte utilizatorii….
    daca nu ne poti oferi un asemenea link de pe internet/presa, inseamna ca tu minti

  29. Berbecule ai auzit de teste de stres? Care simuleaza conditiile de imbatranire accelerata a unui produs. La astfel de teste 100% se vede ce se intampla cu produsul, bateria, performantele tot. Ei stiau forte bine de mult timp inclusiv la modelele anterioare. Trebuiau arunci sa regandeasca tot sa nu dea drumul la produs in asa hal sau macar sa spuna totul clar din start. Si din moment ce nu au spus nimic e clar ca au mintit prin omisiune. Insa vedem acum conform legii cat vor platii. Buba abia acum incepe sa se sparga. Fiasco-ul va fi mult mai mare ca la Note 7.

  30. omule? schimbi subiectul?? aici vorbeam de specificatiile scrie pe cutie/pagina etc…
    acuma o dai in teste ? ok, puteai sa imi dai dreptate ca iti doresti niste tampenii ce nimeni nu le ofera
    In mare parte iti ofera garantie si iti spun neoficial ca un produs are media de viata x ani
    Deci lasa-ne cu prostiile, nu exista minciuna prin omisiune. Nu se accepta asa ceva in tribunal

  31. Niciunul dintre aceste rom uri nu e oferit de Samsung deci anuleaza garantia. Apoi, iph 7 e la fel de performant ca un s7 chiar daca a aparut cu 6 luni mai devreme. Pana si 6s mi se pare ca e (exista o comparatie pe YouTube). Desi felul in care au abordat problema nu mi se pare corect, sunt de parere ca s a facut o alegere buna. Este de preferat sa scada performantele decat sa ia foc telefonul sau mai nou, sa nu mai porneasca

  32. Sunt cei mai mincinoși cei de la Apple.
    Cum să-ți minți într-un așa fel toți clienții… Doamne.
    Păcat că Samsung nu face așa
    Off SRB, așa-i că ăștia de la Samsung nu au o așa inovație și tactici ca ăștia de la Apple???

  33. Omule,Apple nu a mintit. Cand a fost intrebata daca scad performantele, raspunsul oficial Apple a fost DA
    INVATA legile si definitiile cuvintelor
    A omite poate fi deseori corelat cu a uitat,deci ceva ce poate fi interpretat nu se accepta

  34. Zău? Ia mai gândește-te o data :
    “Desi Samsung nu minte in legatura cu performantele, a mintit in legatura cu alte probleme, cele ale Galaxy Note 7 fiind cele mai recente”… Nu numai ca nu au mințit, dar ȘI AU ASAUMAT PE DEPLIN RESPONSABILITATEA pentru incident , nu cum spui tu
    Bagi problema cu bateriile explozive ale lui N7 pentru a justifica oarecum bateriile proaste ale iphone și implicit reducerea performantei… Chestia asta nu își are rostul aici, mai ales ca dacă nu era vb de Apple ștergeai cu mopul pe jos în general, asa ca scutește-mă cu afirmațiile de troleli aiurea

  35. … e ceva nou inventat !!! E ceva ce nu s-a mai văzut ??? Normal ca nu … deci dragilor deschideți ochii și nu mai fiți pupători de moaște … gândiți mai întâi

  36. Va stresati degeaba, nu o sa se intample nimic cu Apple.
    Degradarea performantelor apare oricum, dupa o perioada la orice produs.
    Ia ganditi-va, la PC nu se intampla la fel, dupa update-uri. Software mai nou inseamna mai multe linii de cod si mai multe functii deci e normal sa mearga mai greu.
    Cel mai bine e sa nu faci update…dar cazi in alta extrema.
    Androizii sa nu mai comenteze degeaba ca nu stiu ce vorbesc, am avut android si nu mi-as mai lua (un emulator nu o sa fie niciodata mai bun ca soft ce ruleaza nativ).
    Decat sa imi explodeze bateria sau sa se inchida telefonul aiurea mai bn performanta redusa, iar daca e chiar asa grav, schimbati-va bateriile si gata.

    Si apropos, chiar nu au mintit si nici omis nimic:

    iOS 10.2.1 include remedieri de erori și îmbunătățește securitatea dispozitivului tău iPhone sau iPad.
    De asemenea, acesta îmbunătățește gestionarea alimentării în timpul vârfurilor de sarcină pentru a preveni opririle neașteptate ale dispozitivului iPhone.

  37. Am vazut ca in multe comentarii spui orice doar pentru a fi inversul celor spuse de alte persoane si numai in ideea ca Samsung sa iasa bine. N-am nici timp nici rabdare sa stau sa ma contrazic cu tine pe tema asta.
    Tu poti avea orice parere vrei, restul lumii are un internet plin in care se poate vedea cat a mintit Samsung pana a fost fortata sa recunoasca faptul ca telefoanele au probleme.
    Am fost surprins sa vad ca si in decembrie 2017 mai exista aeroporturi care interzic imbarcarea cu Galaxy Note 7.

  38. Înseamnă că este o problema când un emulator (așa cum spui tu) devine mai performant și eficient fata de un soft ce rulează nativ, nu am auzit de explozii ale bateriilor datorita degradării in timp( nu este aceeași chestie cu umflarea lor) ,ele își pierd capacitatea de reținere a energiei…nu explodează! Scăderea performanțelor in timp(datorita update ului aplicațiilor de exemplu) nu are legătură cu scăderea performanțelor prin soft, cine a auzit de închiderea telefonului sau explozia bateriei datorita degradării in timp? Am un S3 și un Nexus 5 care nu se manifestă cum spui tu, nu mai tine bateria că înainte dar în rest este ok, iPhone 5 nu are probleme cu bateria, sa înțeleg că Apple de la iPhone 6 in sus nu mai pune accent pe calitate din punct de vedere al bateriilor sau cum?
    Nici la PC nu scade performanță după update, de unde ai scos chestia că și la PC scade nu înțeleg (wtf!), in principiu cresc performantele la PC, nu scad, daca apar jocuri noi de exemplu este normal sa nu ai aceeași performanță la fiecare joc in parte ( motorul grafic evoluează și are cerințe mai mari) dar asta nu are legătură cu actualizarea unui PC.

  39. @ionion iti arat eu pe al meu iphone 7 care a scos 5985 de puncte in teste si te invit sa il mananci asa ca lasati ne cu samsoneala, am butonat aseara s8 si vreau sa spun ca tot nu este fluid ca iphone si chiar si cu ecranul infinity nu am vazut asa diferenta intre telefoane side by side , adica nu e ceva woow. Am tetul salvat in geekbench daca vrei screen shot avem .

  40. Nu știu ce ai văzut tu în propriile mele comentarii ca spun orice ca să iasă Samsung bine, ca nu este deloc asa, in afara de propria părerea care poate fi respectata sau ignorata, mereu când am corectat userii am făcut-o cu argumente logice sau cu dovezi
    Sincer e părerea ta ce spui mai sus , dar nu eu am fost acuzat ca infloresc articolele, ca ești masiv neinformat și spui orice ca să iasă Apple bine (ca tot am postat propriul tău comentarii și știu perfect cum operezi), și asta de N ori

  41. Era luat pe cale oficiala? Samsung Store sau operatori? Nu de alta dar eram in Ro in perioada aia si am returnat un Note 7. Erau 3 variante de retur nu doar cele 2 mentionate de tine. Care era a-3a?
    De ce mi se pare mie ca nu ai avut Note si ca spui povesti??

  42. Apple a mintit prin omisiune. Legal asta se pedepseste fara echivoc intr-o relatie comerciala si ca posesor de business ar trebui sa stii. Te invarti in jurul cozii degeaba.

  43. Minciuna prin omisiune este termenul exact folosit in tribunal. In situatia de fata, fiind o relatie strict comerciala bazata strict pe specificatii date chiar de producator, Apple e vinovat ai va plati cu varf si indesat.

  44. nope, intreaba un avocat. Apple nu a mintit si nu a omis nimic. Cand a fost intrebata a raspuns drept si la obiect. Acel raspuns se poate duce in tribunal
    Omiterea, la ce te referi tu aici, este confundat de multa lume cu viciu ascuns

  45. e clar ca nu ai avocati si ca nu prea cunosti legile
    In tribunal fara o declaratie sau o proba…esti luat la sto…cu asa zis “a minti prin omisiune”

  46. Legile de acasa care nu se aplica in US. Aici minciuna prin omisiune in relatie comerciala se pedepseste cu pârnaie. Mu cred ca o sa bage pe cineva la bulău dar procesul il pierd garantat

  47. stai calm, ca si in state OMITEREA aceea de care vorbesti tu …e f f greu de dovedit. Tu ai ACCEPTAT niste TERMENI SI CONDITII APPLE
    Stii ce inseamna asta din punct de vedere legal?
    Intreaba avocatul, daca tot il ai…suna-l acum, si vezi daca putea fi acuzata Apple de minciuna prin omitere DACA nu ar fi dat raspunsul pe care l-a dat Apple acum cateva zile ! Foarte important acel “DACA”

  48. Stiam ca in state Apple datorita lui Obama a avut castig de cauza cu iphone 4 sau ceva(asta asa ca sa ramanem in lumea Apple)…deci mda acolo este 0 coruptia si influenta…legile sunt drepte si fara ‘gauri’ in ele..

  49. Nu imi platesc avocatul pemtru consultanta legata de Apple. Sa nu te superi dar eu traiesc in lumea reala. Ce spun eu e bazat pe un precedent (aici in tribunal asta conteaza enorm)…. dieselgate care tot in California s-a probat, judecat si castigat. Ce spui tu acolo sunt lucruri mici, gandite de un om mic intr-o tara mica. Heil Apple!

  50. ah?? ce treaba are FBI? eu vorbeam de cazul Apple cand vroia sa fie interzi iphone 4 parca…si a intervenit Obama….wtf…tu citesti ce scriu sau iar o iei pe aratura?

  51. a ok, am inteles. Avocatul firmei imi este prieten de peste 12 ani. Eu ma opresc din polemica pt ca vad ca ai darul contrazicerii.Dieselgate VW este totul altceva. Nu si-au revenit vazarile??? este locul 2 MODIAL.. dupa Toyoya…
    Ok,om micut cu minciunica si aberatii, eu ma opresc ..ca observ si la celalalt post, eu zic de procesul iphone 4 tu mai iei cu FBI…este clar ca nu poti intelege un text..ori eviti cand nu ai dreptate.

  52. in tara mare precum USA…sunt cele mai mari sume prin coruptie..cu cat e tara mai mare cu atat e coruptia la alt nivel…deci tu esti doar un strain mic intr-o tare mare

  53. Am, dar nu am de gand sa iti dau mura in gura. E atat un bill din California ratificat cat si lege federala. Iti dau doar ce ti-a fost lene sa cauti.

    “Lying by omission, otherwise known as exclusionary detailing, is lying by either omitting certain facts or by failing to correct a misconception. In California, lying by omission is only tolerated in regards to a police officer by Miranda Warning but not towards a federal agent. Also Lying by omission is considered a federal crime comitted by someone that has a certain financial gain by using the aforementioned tactic”

  54. inca 1 data tu nu faci diferenta intre ce a fost intre VW dieselgate si ce e acuma…tu nu citesti termeniile si conditiile…pt ca nici nu ai cum ca esti samsonist

  55. inseamna ca ai probleme si nu te-ai dezvoltat.
    Eu zic proces apple si obama legat de iphone 4, tu intelegi FBI
    Eu zic apple si acest proces tu faci paralela cu dieselgate
    Eu am dat de fiecare data 200$ cand am depasit viteza legala in state la politist, tu spui ca legea se respecta..deci mita este legala pt tine

    3 din 3 BOMBE

  56. Ce e aia “samsonist” prietene? Stii cine a fost Samson? Bati campii si scrii o romana jalnica. VW dieselgate a avut un cap de acuzare pe Lying by omission. Cand esti prost ramai prost indiferent cat vreau sa te fac sa taci spre binele tau. Termenii si conditiile NU POT FI DEASUPRA LEGII FEDERALE iar acceptarea unor termeni si conditii im contradictie cu legea tarii respecrive nu presupune respectarea lor. Asta cred ca e valabil si in Ro.

  57. Ce ai facut tu ma obositule? Ai dat spaga in State??? Phaaahahaha :)))))) Hai ca asta e buna de tot. Te rin minte. Bai mincinosule obosit, aici orice traffic stop e filmat. E imposibil sa dai spaga. MINCIOSULEEEE!!!!!

  58. nseamna ca ai probleme si nu te-ai dezvoltat.

    Eu zic proces apple si obama legat de iphone 4, tu intelegi FBI

    Eu zic apple si acest proces tu faci paralela cu dieselgate

    Eu am dat de fiecare data 200$ cand am depasit viteza legala in state la politist, tu spui ca legea se respecta..deci mita este legala pt tine

  59. te rog nu acuza…esti cam tampit sa ma faci mincinos ca tu nu te descurci…da, in Florida, unde mai merg eu din an in paste…de 2ori am scapat intelegandu-ma cu domn politist noaptea…
    deci dupa comentariul tau si dupa atacurile la persoana este clar cine esti si cum te descurci tu. Serios, ori esti politist ori esti prrost

  60. ok. Bine ca mi-ai spus…inchei discutia cu un om ce face kkturi
    O seara buna la baliverne. M-am lamurit cine esti si ce stii

    auzi si tu dieselgate = problema actuala apple
    iphone 4 = fbi
    in sua nu se pot da ever bani sa scapi in nicio situatie ca totul este filmat..

  61. Da.
    Apple vs Fbi a fost legat de un iphone 4 deci taci.
    In US precedentul juridic e foarte important si paralela cu Vw dieselgate e precedentul juridic deci taci.
    Repet. In US la traffic stops, politistul are microfon, body cam, intreceptor cam deci NU POTI SA DAI SPAGA.

    Esti doar un mincinos complexat baiețică. A durat ceva dar te-am mirosit. Mai canta si la alta masa.

  62. Baiețică. Tu ai vazut Florida doar in poze. Spaga nu poti sa dai. Punct. E clar ca nu ai calcat in US si vorbesti din emisiuni tv. Las-o ca macane rău.

  63. DIESELGATE a fost lansat cand International Council Clean Transportation (ICCT) a descoperit, în timpul unui studiu desfăşurat în colaborare cu Universitatea West Virginia din Statele Unite ale Americii, ca unele modele diesel produse de Volkswagen aveau emisii de oxizi de azot (NOx) de până la 35 de ori mai mari în condiţii reale de utilizare faţă de limitele impuse de Agenţia de Protecţie a Mediului (EPA) din SUA.

    President Obama vetoes Samsung patent ban on iPhone 4 and select iPads NU ARE TREABA CU FBI

    DECI A FACUT CEVA ILEGAL. AIci apple nu a facut nIMIC ILEGAL, nu a declarat nimic despre cum se va comporta un iphone dupa 1-2-3 ani cu o baterie prroasta
    Politistul rutier ce verifica anumite zone au camere dar le dau drumu DOAR daca vor ei in timpul convorbirii cu soferul etc
    Doamne, tu serios, esti mielusel acolo, arata cat tupeu nu prea ai.
    BA ESTI ATAT DE INAPOIAT…serios lasa-ma cu frustrariile tale si fricile tale

  64. drepturi in fata celor mai mici ca tine, ca daca te ia la pla un om ce influenteaza PIB acolo sau orice altceva…ai drepturi sa stai in genunchi in fata lui

  65. am observat ca minti si faci gura pe aici fara sa intelegi sau sa stii nimic…tie iti e frica si de un avocat in kkt…mergi cu coada intre picioare pe acolo

  66. Nu evit nimic. Imi plac atat confruntarile cat si argumentele valide. Am o problema cu mincinosii si oamenii mici care latra tare. Tu prin avocat intelegi nepotisme, eu o relatie profesionala. Daca ai fi calcat macar odata in US ai fi stiut ca oe americani ii doare in kur de restul lumii si asta pe drept cuvant. Vanzarile VW in US nu si-au revenit si va dura mult pana vor reveni. Tu care vii de Paste in Florida mereu ar fi trebuit sa stii

  67. si vezi ca problema apple cu fbi a fost in legatura cu un alt iphone…iti dau un indiciu iphone 5C si acolo nu a intervenit niciun Obama…tu le incurci se vede ca nu ai informatii si esti paralel

  68. nepotisme? foloseste cuvinte pe care le cunosti…pt ca al meu avocat este platit lunar no matter what si nu e familie. Si ca persoana, imi este prieten…tu ai ajuns sa nu mai faci diferenta intre profesia unui om ,si omul respectiv

  69. acuma o intorci ca in state nu si-a revenit VW? ce conteaza cat timp este nr 2 mondial?? atat de mult a fost lovit VW de kktdieselgate pe care nici nu l-ai inteles din moment ce il compari cu procesele apple de acum

  70. Da. Probabil. Tu esti unul din cei mici. Comparativ cu tine am mai multe drepturi si asta te deranjeaza rau se pare. Averea ta si palmaresul tau de Dorobanti sunt 0 barat oriunde in alta parte decat mica si saraca Romanie.

  71. omule, daca esti prrost macar stii cum e zicala…prrost sa fii dar sa iti revii…
    nu a existat niciun iphone 4 in disputa dintre FBI si apple ci de un iphone 5c

  72. ai drepturi pe hartie crede-ma, si arata cat de mic esti in varsta si gandire de crezi totul…eu imi fac drepturile..
    Tu inca esti copil dupa gandire unde crezi ca drepturile legale fara dovezi concrete depasesc puterea monetara

  73. :))))) cat de complexat poti sa fii? Auzi la el. Isi face drepturile :))) se vede ca traiesti intr-o tara unde toti obositii se cred interlopi. Banii tai sunt banii mei de pranz baietica

  74. Da. Mergi n Bulgaria si la moldoveni dupa tigari. Hai ma frate, te rog eu lasa-ma. Te-am prims cu minciuna si acum ma tot freci. Am umblat pana la varsta mea unde tu nu o sa ajungi nici la 60 de ani. Am bani cat sa ies la pensie, casa pe ambele coaste si tot nu-mi ridic singur statui pe un chat despre telefoane. Esti doar un mic roman mincinos si ai fost prins cu minciuna. Nu te uit cum ai dat tu spaga cand te-a oprit politia in Florida. Tu, turist din europa de est. Te curentau aia de uitai cum te cheama. Mincinos mic.

  75. nu, traiesc cu picioarele pe Pamant si stiu ca fara bani si relatii, oriunde in lume, esti la loterie cu “drepturile tale” alea sunt pt mucosi ce spera sa se faca dreptate
    Invata ce inseamna sa fii complexat dragule
    Da stiu stiu, acuma si tu ai mai multi bani ca mine, probabil mergi cu Rolls royce ca mercedesurile le mananci de pranz…sunt obisnuit cu astia de vor sa fie ca mine sau peste mine pe aici
    De cand am aparut eu, numai din astia sunteti

  76. bulgaria e pt saracii din Romania si europa
    Ma anunti cand mergi in Bora Bora sau oriunde inafara acelui continent
    S-a vazut cine minte…bine tu cred ca nici ca mincinos nu poti fii catalogat. Un prrost adevarat ce nu cunoaste nimic, clar mincinos nu este

  77. da si la PC scad performantele daca tot faci upgrad’uri…gandeste-te un pc ce l-ai cumparat cu windwos xp, pe vremea win XP si cum ar merge acuma daca ai face upgrade la Windows 10 pro..
    Vezi ce specificatii recomandate sunt pt Windows 10 si ce specificatii avea windows XP
    Asta a fost raspuns pt ce ai scris tu si citez
    “Nici la PC nu scade performanță după update,”

  78. Mincinos mic. Bora Bora? In visele tale baietica. Esti doar un mic papagal. Am vazut multi. Copiezi si te tor repeti pentru ca atat poti. Din tot ce am spus ai scos si tu din cotext ceva si tot bati șeaua. Incerci si tu sa acuzi ca un catel bagat la colt dar asta nu merge cu oricine.
    Pentru astia ca tine Bulgaria e paradis, apogeul financiar. Esti doar un sarac complexat de altii si e foarte evident sa stii. Devii agresiv extrem de repede si asta e dovada de om prost. E clar ca te simti inferior cata vreme arunci cu destinatii exotice vazute in pliante. Bani e clar ca n-ai sa iesi mai departe de Balcik.

    Ce nu inteleg e de ce sa vrei sa minti atat. Ce ai de castigat din asta? Te ajuta la orgoliu? Poate ai nevoie de ajutor de specialitate (psihiatru, psiholog) dar trebuie sa iti permiti unul bun si nu e cazul….

  79. Nu sunt ca tine. Eu chiar muncesc si angajatii mei nu sunt aici pe nepotisme. Nu am aere de interlop cu 50 de lei in cont si nici nu imi cumpar iPhone sa vada lumea cine sunt eu.

    PS. Oamenii care chiar au bani se feresc de ochii lumii. Tu esti doar un mic cocalar si se citeste repede.

  80. ok, am inteles nici in visele mele nu o sa te vad in Bora bora…esti blocat acolo sa le platesti la aia taxele
    Serios, am vazut cate stii, si am vazut ca ce ai auzit/citit ai inteles si prrost..
    te rog mai spune-ne de dieselgate si cum fbi era in disputa cu apple pe baza unui iphone 4
    si multe aberatii ce imi este si lene si a devenit si plictisitor sa le mai citesc
    Eu nu mint, eu sunt singurul ce ti-am oferit si link sa iti arat si tie si altora ca TU minti…cand eu ti-am cerut ceva, ai ocolit

  81. Din nou, te legi de mici detalii (ca era ip4 sau 5c asta conteaza pt tine ca sa ai si tu dreptate), chestii scoase din context (ca diesel gate in wuropa, ca vanzarile world wide cand am zis clar de dieselgate ca precedent juridic in California si de vanzarile pe US)
    Tu tot spui ca nu minti dar te-am prins cu minciunica: Spaga la traffic stop, noaptea, in Florida, tu fiind cu pasaport de Eastern Europe :))

  82. de unde stii tu de pasaport? de unde stii tu toate chestiile astea?
    vezi tu te comporti ca si cum ai sti toata situatia si te dai drept altcineva, in acest caz politistul respectiv…vorbesti despre ei ca si cum acei politisti sunt roboti
    Asta arata cine minte si cine face acuzatii nefondate
    Poate pana mori mergi prin Florida, strange bani de acum sa vezi cum e …frumos placut. Daca te opreste politia, asta e unii transpira si nu au tupeu si se supun legii, altii incearca sa se descurce

  83. Ba da. Eu nu sunt prieten cu avocatul. Asta e treaba romaneasca. Nu trebuie sa stie despre tine prea multe ca sa poata minti in locul tau in tribunal daca e cazul. D’OH!!!

  84. WTF…daca avocatul minte pt ORICINE, nu conteaza ca e family friend isi pierde DREPTUl si este scos din barou !!

    Doamne fereste cu cine comunic aici…deja e a nu stiu cata perla pe care ai scos-o !
    Hai ca ma plictisesti la cata incultura ai in capul ala

  85. Nu intorc nimic. Verifica sa vezi ca am scris. Am inteles exact ce trebuie. Procesul a fost foarte clar. Lying by omission a fost unul din capetele de acuzare si au fost acuzati si pe el. Atat e de inteles.

  86. ok, eu vorbeam de Obama…ce A INTERVENIT PT APPLE in problemma BAN iPHONE 4 !!
    Hai ca ma plictisesti la cata incultura ai in capul ala

  87. deci pt tine panibil se scrie aproape la fel cu “esti prost” ?
    buna asta…se pare ca nu ai probleme doar la creier ci si la ochi

  88. Iar vorbesti prin prisma omului mic si complexat din Romania. In US avocatul minte de rupe dude. Legal are voie. Si el si politia au voie LEGAL. Procurorul nu are voie dar avocatul da. Esti mai ignorant decat credeam.

  89. avocatul ce sa minta cand el TE REPRZINTA??
    Nu el ESTE CEL INTEROGAT, el doar te poate invata ce sa spui sau ce sa nu spui. El gaseste brese in sistemul legal

    Doamne, tu chiar te faci de kkt…arata ca tu esti de fapt cel complexat si atunci cand este depasit de situatii, inventeaza lucruri sau schimba subiectul

    Asta e de tinut minte, avocatul minte de rupe

  90. 1)This is known as perjury and is not only a crime in every state (and Federal courts), but it is also a major violation of the ethical rules that govern the legal profession. A lawyer who knowingly lies to the court, or who presents testimony before the court that they know to be false may be prosecuted for the action, and would most certainly face sanctions from their bar association for such action.
    2)The American Bar Association’s Model Rules of Professional Conduct states that a lawyer “shall not knowingly make a false statement of material fact.” In other words, lawyers aren’t supposed to lie–and they can be disciplined or even disbarred for doing so

    Asa pe limba ta..legala

    Hai ca am terminat cu tine, ca nu mai faci fata cu atatea informatii.
    Te las ca ma plictisesti si nu imi dau seama daca tu chiar esti prrost sau special zici asemenea chestii doar ca sa afli mai multe de la un om ce stie mai bine.
    Ciao

  91. E o zicala: “Don’t get tangled in a lwayer’s truth”. Aici avocatii mint de rup. Asta e. Inca o dovada ca nu ai calcat in viata ta pamant american. Stim toti ca iti doresti cu aerele astea de patron dar nu toti pălmașii au voie.

  92. Si ca sa terminam si cu asta:
    PERJURY: the offence of wilfully telling an untruth or making a misrepresentation under oath.

    avocatii NU sunt sub juramant deci copy-paste-ul ala e bs.

  93. Ca mint e una dar nu au voie legal
    E o aberatie ce spui. Crede-ma se observa cat de mic esti
    Nu ma mai intereseaza ce ai de spus
    Nu ma m-ai deranja cu aberatiile tale

  94. Asa e cand un om mic se simte pus la locul lui. Te rog pe viitor sa eviti sa imi raspunzi. Sterg cu tine pe jos financiar, moral si intelectual la orice ora.
    Un an nou mai bun

  95. Nu . Am aratat ce aberatii scrii si am decis ca pierd timpul cu tine, dar papagalul din tine simte nevoia si el sa spuna sa nu mai fie deranjat dupa ce eu ti- am zis de 10 ori. Originaliate 0
    Hotii striga hotii la tine in Teleorman

  96. Vezi ca minti? Camera de pe masina merge non stop bai asta umblat prin US. Nu poate militianu sa umble la ea. Doar body cam-ul se poate opri.
    Si ar mai fi ceva. NU MAI MINTIII!!

  97. Camera politistului se opreste si unde crezi ca are storage? Upload prin cloud?? Calm, tu esti prea incult fara relatii sa cunosti astfel de informatii
    Omule, tu fii acolo cinstit si urmeaza legea, lasa chestiile astea de care vorbesc pt altii. Esti depasit

  98. Si da. Eu am primit cetatenie pt ca urmez legea. Interlopii astia de hartie ca tine zac in Romania si se dau rotunzi pe chat-uri

  99. mda cu asta ai zis tot…daca ai vreun politist vezi ce si cum, sa iti arate cum e faza cu storage ca vad ca tu inca crezi in Mos Craciun…deja nu mai dau detalii ca mai rau imi fac mie decat unui terminat
    Deci copil mai anunta-ne pana crezi in Mos Craciun si in toti politistii ce nu iau spaga in state

  100. Nu prea ma incurc..eu sunt coerent, ti-am demonstrat ca tu le incurci maxim rau, ba iphone 4 ba 5c
    Deci copil mai anunta-ne pana crezi in Mos Craciun si in toti politistii ce nu iau spaga in state

  101. Nu ma intereseaza locatia prostilor serios. Viza se face rost nu trebuie sa o ai daca nu este nevoie…dar cine kkt sa stie? coilasii mici ce cred in MC
    Deci copil mai anunta-ne pana crezi in Mos Craciun si in toti politistii ce nu iau spaga in state

  102. wow, replica smekera rau…sa ne anunti cum mai e si faza cu note si only software related…alta perla
    Deci copil mai anunta-ne pana crezi in Mos Craciun si in toti politistii ce nu iau spaga in state

  103. I-auzi. Tu faci rost si de vize? Tu intri pe teritoriul american fara viza? Nici carte verde nimic. BRAVO ba țărane. Acum chiar ai dat-o in ciungi.

  104. Ai scris ca viza “se face rost” si ca nu trebuie sa o ai daca nu e nevoie. United States zice ca e nevoie. Deci cum ai fost tu in US fara viza? Minciunilaaaaa. Te contrazici. Asta se intampla cand minti si esti incoltit. Nasol

  105. ba asta arata ca nu ai notiunea contextuala…cati ani ai?
    am zis ca VIZA SE OBTINE CAND AI NEVOIE…daca nu ai nevoie sa ajungi in state NU AI NEVOIE de viza
    Oricum pt 2019 am viza…mare branza..serios…tu chiar stai acolo ca am impresia ca tratezi ca si cum ar fi pe alta planeta si doar “oamenii speciali” ajung

  106. Deloc. Eram curios daca minti sau spui adevarul. Eu cand am plecat am avut H-2B. Ulterior am schimbat-o pana am devenit rezident si mult mai tarziu cetatean. Dar pt asta trebuie sa bagi bani in sistem.

  107. Aha. Voiam sa te prind cu minciunica iar si mi-ai servit-o frumos.

    “A B1 business visa is appropriate for a variety of business related activities such as attending a conference, business meetings and several other purposes but not for negotiating or conducting actual business”

    Ups…
    Ce castigi din povestile astea? Pe bune. Cat se poate de serios te intreb.

  108. ce treaba are cu ce ti-am zis eu cu ce declar si interviu? serios?
    WTF, omule tu esti inca copil? tu chiar iei citate de pe net…este clar ca nu ai trecut prin asta…probabil esti in RO si o arzi prin state prin jocuri video

    Upss.
    Tu clar nu esti acolo…sau tu ai declarat ca mergi sa te cacci pe tine si nu ai facut nimic altceva decat asta

  109. O sa te las sa povestesti in continuare altcuiva. E halucinant efectiv cat poti sa minti. Daca voiai sa mergi pe premisa asta cu “declar ce trebuie si fac ce vreau” (lucru extrem de riscant din motivul simplu al deportarii) , cereai viza B2 care se ia mult mai usor dar …..ce sa mai batem campii? Eu m-am lamurit.
    Omule ai o problema serioasa. Mitomania e ceva real. Esti exemplul viu. Cauta ajutor.

    Sa ai un an bun

  110. omule serios, tu macar ai parasit vreodata tara RO? sau traiesti in realitate sau traiesti mot a mot prin citate de pe net?

    Cred ca tu nu ai trecut in viata ta pe culoarea rosie, sau daca ai facut-o cand te-a intrebat cineva de pe strada, ai recunoscut.

  111. PS: pt mine nu conteaza ca e B1 sau b2…intelegi? eu puteam sa iau si prin loteria vizelor…relatiile conteaza pt mine, eu nu imi bat capul ca tine prin texte si sa fiu “corect” din toate punctele de vedere
    Inca 1data…ai grija cum vorbesti, pt ca azi ai bagat niste aberatii in care chiar cred ca tu nu trolezi aici, si tu chiar crezi in Mos Craciun, in politia americana ce nu ia niciodata un ban de mancare si in vizele date pe bune tot timpul….mai nou incurcam procesele iphone 4 cu cel FBI si iphone 5C, mai nou avocatii legal au voie sa minta si chiar este recomandat…sa ne mai asteptam de la tine ca exista Superman nu? si ca de fapt tu esti presedintele SUA !

    Incearca in noul an, sa iesi din colivia ta si sa vezi cum este viata reala sa te lovesti de 2 ori cu capul ca a 3a oara sa te feresti. Inca esti virgin

  112. Cu cel mai prrost si incult comentator te-ai gasit sa te contrazici.
    Ala nu are viata sociala, sta doar aici pe idevice si comentează incontinuu 7/7. Minte zi de zi si se cearta cu toți. Nu-mi pot explica ce are de câștigat din toata treaba asta.

  113. Ții minte ce mi-ai scris la un comentariu acum câteva zile? Să nu îl jignesc pentru că astfel cobor nivelul discuției. Ideea este că omul ăsta (dacă este om) te scoate din sărite. Pur și simplu cedezi, și nu îți rămâne decât să îi dai o scatoalcă literară 🙂

  114. Srb minte de rupe! A scris că a dat șpagă în SUA? ????
    Asta îți arată calitatea de om pe care o are Srb! Mă bucur că ai avut schimbul ăsta de replici cu el, pentru că astfel vezi cu cine am avut de-a face timp de vreo 3 ani.

  115. Initial asta am vrut dar omul are niste probleme serioase. Am incercat sa il inteleg dar el se leaga de orice amanubt doar ca sa isi acopere minciunile si slabiciunea. Am renuntat pt ca nu am vu cine.

  116. Nu a dat nicio spaga. Nici nu a calcat pe pamant american. Minte. A cautat repede pe google si a vazut si el B1 visa business dar nu a citit ce inseamna. A crezut ca o sa cad in kur ca are el viză business dar tolomacul nu stie ca B1 e doar o viza pt doctori si profesori ca sa mearga la conferinte si chestii de genul….nu o viza de afaceri per se. Cand l-am luat la intrebari a devenit f repede extrem de agresiv si defensiv, comportament tipic de mincinos. L-am prins cu vreo 3 minciunele. Macar stim cu cine stam de vorba. Zic sa il botezam Minciunel 🙂

  117. Uite aici răspunsurile la întrebările tale legate de atitudinea lui Srb Srb:

    Se aplică tuturor agresivilor cărora le sare țandăra și care își varsă frustrările acumulate în ani i copilăriei. Omul ăsta a avut ocazia copilărie grea, marcată de pedepse, a suferit financiar, iar acum se crede bogat.

    El trăiește prin băgatul în seamă de către noi. Dacă nu i s-ar mai răspunde 10 zile de către nimeni, ar crăpa de ciudă, pentru că nu ar mai exista.
    Imaginează-ți că el ar scrie și nimeni nu i-ar răspunde. El s-ar vota singur, el și-ar răspunde singur, el ar glumi și tot el ar râde la glumele lui, etc.

  118. De acord! “Minciunel” a fost prins cu mâța-n sac de n ori de către noi. El o ține într-una… Mi-a spus că are studii superioare în construcții, dar ieri scria că a început să lucreze de la 16 ani.
    Evident că viața lui, stilul lui de viață este împrumutat de pe internet, așa cum a încercat și cu viza B1. Dacă ai ști cât mă bucur că ai avut schimbul ăsta de replici cu el…

    Așa are și casele de care scrie, și banii, și mașinile, toate câștigate la Monopoly ???

  119. Bai…e foarte trist in cazul asta. Am simtit eu ceva. Pacat. Mitomania e in stadiu terminal in cazul lui. Metastaza.
    Ce sa zic? Imi pare rau pentru el si ma bucur ca am ales Samsung care nu limiteaza performantele telefoanelor.
    In rest, numai de bine. Nu?

  120. Nu asta am cautat sa stii. Nu prea sunt genul scandalagiu. Prefer o caterinca, o dscutie cu argumente, preferabil la subiect dar atitudinea lui si argumentele lui sunt atat de puerile si scoase din context incat nu m-am putut abtine sa nu-l apostrofez. De acolo s-a dezlantuit iadul.
    Minciuni, cai verzi pe pereti, Mercedesuri, Bora Bora si ar mai fi continuat daca nu ii uram Paste Fericit :)))

  121. De acord cu ce scrii! Pari un om cu capul pe umeri, și crede-mă că Srb este un ghimpe în coaste. Vei vedea 🙂

  122. Ghimpe in coasta cui? Am inteles ce cauta omul si cum o face. Distractia de azi a fost asa de anul nou. Artificii si petarde. Nu cred ca se va mai repeta.

    Ne-am urat cele bune, el ma vede presedinte, deci ne vedem fiecare de mucii lui 🙂

  123. Ai dreptate, dar eu nu m-am gândit la un salt tehnologic de 13-14 ani! :)) Calculatorul respectiv este depășit moral și tehnologic. Sa presupunem că ai un PC cat de cat ok(gen din 2011) -4gb RAM..procesor intel i5-2500..etc. performanța va fii exact aceeași de la Windows 7 la 10 pro (chiar mai bună), la PC mai sunt și driverele care controlează componenta respectivă, ele aduc performanțe mai mai..nu mai mici, eu la asta m-am referit..nu la un salt tehnologic de 14 ani. In momentul de față un PC foarte bun te ține până crapă ceva din el.

  124. De cand a devenit Android mai eficient si mai performant decat iOS? ma faci sa rad…si da e un emulator pentru ca ruleaza aplicatii java care sunt compilate si rulate de masina virtuala Dalvik.

    Decat sa mi se inchida telefonul cand mi-e lumea mai draga mai bine performante mai slabe …pana rezolv problema (schimb bateria etc).
    Exemplu: Samsung Note 8 care se inchide si nu mai porneste
    sau Note 7 la care exploda bateriile?

    Si da, la PC ca la orice alt device, scade performanta cu fiecare update dar nu am chef sa stau sa iti explic cum si de ce.

    Daca tot ai adus vorba de performanta, arata-mi te rog un tel ce ruleaza android sau altceva, are aceleasi specificatii cu un iphone si ruleaza mai bine – repet aceleasi specificatii ca sa fie corecta comparatia.
    Compara galaxy S3 cu iphone 6 (au aproximativ aceleasi specificatii), ca sa vedem care ruleaza mai frumos? (sa nu mai zic ca S3 e quad core si iphone e dual ca te stresez)

    Alta chestie de care duci lipsa la android, e suportul. Cei de la Apple support, sunt disponibili la orice ora. Despre update-uri de soft nu mai vb; spre exemplu S3 s-a lansat cu android ICS (4.0.4), care e ultima versiune suportata?
    iPhone 6 (ca tot am zis ca sunt similare ca spec) care vine cu iOS 8 il poti duce la ios 11 posibil si mai mult.

    Hai sa iti dau si o tema mai mult sau mai putin conspirationista: Ai auzit de planned obsolescence?

    Hai noroc si la multi ani!

  125. Adu-ti amimnte daca poti XP rula pe si pe 128mb RAM cand a aparut apoi dupa cateva service pack-uri am ajuns sa am 2gb de ram ca sa mearga cat de cat ok.

    Ideea e simpla dar tu nu vrei sa intelegi, un soft mai nou o sa mearga mai prost pe hardware mai vechi decat pe un hardware mai nou…
    soft nou + hardware nou = ok
    soft nou + hardware vechi = X

    hai sa ne amuzam cu windows 10 minimum requirements:
    Processor: 1 gigahertz (GHz) or faster processor or SoC
    RAM: 1GB for 32-bit and 2GB for 64-bit
    Hard disk space: 16GB for 32-bit OS or 20GB for 64-bit OS
    Graphics card: DirectX 9 or later with WDDM 1.0 driver
    Display: 800-by-600 resolution

    Hai sa luam un pc ca cel descris mai sus si sa rulam xp dupa care comparam cu windows vista, 7, 8 sau 10.

    Nu are treaba cu saltul tehnologic, e o coincidenta ca s-au scos versiuni noi intr-un interval asa lung de timp – in trecut se scoteau update-uri mai rar acum se scot mai des si o sa fie si mai evidenta problema.

  126. Deci tu compari s3 cu iPhone 6 ,cpu de generații diferite și tehnologii diferite(performanță nu are legătură numai cu ghz procesorului) ,vorbim de îmbunătățiri majore de soft, viteza de citire/scriere….etc. un profesor cu mai multe nuclee sau cu o frecventa mai mare nu rulează neapărat mai bine fata de altul cu mai puțin (ia cazul Intel și AMD) ,compara telefoanele de ultimă generație, android incepe încet încet să întreacă iOS, tu îmi compari Windows XP cu 7-10, este vorba de un salt tehnologic intre Windows XP și 10 ,nu le poți compara, daca te tot dai cocoș explica de ce un PC descris de mine in primul comentariu merge la fel de la Windows 7 la 10 daca performanța conform teoriilor tale scade, eu am un PC cu procesor: Intel core i5 4430, 8gb RAM, ssd și hdd, a trecut de la Windows 7 la Windows 10, eu îți garantez că acest PC merge mult mai bine pe Windows 10 fata de 7 datorită optimizării deci ce ai spus tu mai sus(cum că performanța scade după update) pică, acum daca tu ai pretenția că un PC sa te tina 14 ani fără să scadă performanța când el este depășit tehnologic înseamnă că ai probleme ,problemele sunt la cele cu profesor Snapdragon, și iPhone nu a fost lipsit de probleme, atâta timp cât ți-l schimbă pe loc nu văd problema, la note 7 a fost altceva (se întâmplă) și din câte știu și scrie pe net au fost doar 30 de cazuri reale de explozie.