Aplicatiile Favorite ale Angajatilor Apple in 2017

Angajatii companiei Apple au publicat o lista a aplicatiilor lor favorite pentru anul 2017, acestia listand titlurile pentru iPhone si iPad pe care le-au folosit cel mai des. Vorbim despre aproape 30 de aplicatii pe care angajatii companiei Apple le-au grupat intr-o sectiune speciala pe care o recomanda pentru toti utilizatorii.

Apple a listat atum cateva saptamani cele mai bune aplicatii pentru iPhone si iPad disponibile in AppStore, premiind unele dintre ele pentru modul in care au fost dezvoltate. Aceasta noua sectiune a AppStore, numita Our Favorites of 2017, ajuta utilizatorii sa descopere doar titlurile cele mai bune din magazinul de aplicatii AppStore.

Angajatii companiei Apple nu recomanda jocuri pentru iPhone sau iPad, ci doar aplicatii disponibile pentru terminale, asa ca nu va asteptati sa gasiti altceva. Aplicatiile recomandate de catre angajati sunt utile pentru oricine in viata de zi cu zi, astfel ca vorbim despre o experienta grozava pe care o ofera ele.

Noua sectiune de aplicatii Our Favorites of 2017 poate fi accesata prin intermediul AppStore urmand acest link.

aplicatii favorite angajati apple 2017

Articolul precedenteMAG. AirPods la Reducere de Anul Nou!
Articolul următorNew Games We Love – jocurile propuse de Apple pentru iPhone si iPad
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.