iPhone – Anunt MAJOR despre Schimbarea Bateriilor

Apple a schimbat regulile privind schimbarea bateriilor pentru telefoanele iPhone, modificarile fiind disponibile pentru clienti chiar din ianuarie.

12

Apple a facut la inceputu acestu an un anunt major privind schimbarea bateriilor pentru telefoanele iPhone care au performantele reduse din cauza gradului de uzura al acestora. V-am spus la sfarsitul anului trecut ca Apple va percepe doar 30 de dolari, sau euro, pentru inlocuirea bateriilor iPhone chiar din data de 30 decembrie atat in magazinele sale, cat si in service-urile autorizate.

Apple impunea atunci o verificare a bateriilor iPhone 6, sau a modelelor mai noi, pentru a se vedea daca acestea necesita intr-adevar inlocuire pentru ca din cauza lor sunt reduse performantele. Aceasta verificare a fost eliminata ieri de catre compania Apple, angajatii sai inlocuind bateriile telefoanelor iPhone 6, sau mai noi, chiar si daca bateriile nu au un grad de uzura mai mare.

iPhone – Anunt major despre schimbarea bateriilor

Schimbarea de atitudine a companiei Apple privind inlocuirea bateriilor iPhone vine dupa ce foarte multi clienti si-au aratat frustrarea in legatura cu limitarea performantelor iPhone. Compania Apple incearca acum sa tina lumea linistita si renunta la unele dintre regulile sale pentru a le permite clientilor sa fie linistiti si sa isi schimbe bateriile la costuri foarte mici de azi.

Mai mult decat atat, compania Apple a anuntat ca toti clientii care au platit 79 de dolari, sau euro, pentru inlocuirea bateriilor pana in 30 decembrie, vor primi inapoi diferenta pana la 29 de dolari, sau euro. Clientii care vor sa le fie restituita diferenta de catre compania Apple vor trebui sa faca o cerere la compania americana pentru a-si primi banii, asa ca ei nu vor fi returnati automat.

Apple face aceste schimbari intr-o tentativa de a le arata clientilor iPhone ca ii pasa de ceea ce reclama ei in toate procesele deschise pana in prezent in diverse tari de pe glob. Desigur ca vor exista multe persoane care vor dori sa isi inlocuiasca bateriile iPhone desi ele nu au nevoie de inlocuire, dar macar asa multe persoane vor fi linistite ca performantele telefoanelor nu sunt afectate.

iphone anunt baterii