Samsung Galaxy S9. Poza ce a Pacalit Internetul

Samsung Galaxy S9 a fost prezentat intr-o poza care a pacalit intregul internet inainte de a se demonstra ca ea provine dintr-un simplu concept.

Samsung Galaxy S9 a fost prezentat de catre multi, prin poza de mai jos, ca avand designul final stabilit de catre compania Samsung la versiunea pe care o vedeti mai jos. Vorbim despre un designe xtrem de apropiat de cel real pe care Samsung Galaxy S9 il va avea in realitate, insa imaginea este una scoasa dintr-un concept.

Samsung Galaxy S9 este prezentat totusi in acest concept in baza informatiilor furnizate pana acum in diverse schite si zvonuri provenite direct de la parteneri ai coreenilor. In baza acestor informatii putem afla in avans cum arata Samsung Galaxy S9 inainte de a fi prezentat in mod oficial de catre coreenii de la Samsung.

Samsung Galaxy S9 a fost vazut de catre foarte multi fani care il asteapta ca fiind o unitate reala, totul pentru ca un mic watermark plasat pe imagine ii dadea “credibilitate”. Cam acelasi lucru se intampla si cu imaginile despre noile modele ale iPhone pe care le vedem inaintea lansarii, majoritatea fiind prezentate ca venind din Asia.

Samsung Galaxy S9 poza falsa

Samsung Galaxy S9 urmeaza sa fie prezentat in cadrul Mobile World Congress 2018 de catre compania Samsung, iar lansarea ar trebui sa fie programata pentru luna martie. Cat va costa Samsung Galaxy S9 nu stie nimeni deocamdata, insa teoretic n-ar trebui sa vedem un pret prea mare pentru telefon.