iPhone XS – Ce Noutati va aduce in 2018 ?

iPhone XS va avea o serie de noutati interesante pregatite de catre compania Apple in 2018, insa oare ele vor fi suficiente pentru clienti ?

iphone xs noutati 2018

iPhone XS este viitorul smartphone pe care compania Apple il va lansa in 2018, sau cel putin aceasta este denumirea logica asteptata pentru acest model care este acum in proces de dezvoltare. Compania Apple testeaza deja prototipuri ale iPhone XS in laboratoarele sale din Cupertino, insa impreuna cu el testeaza inclusiv un iPhone X Plus pentru lansare in anul 2018.

iPhone XS urmeaza totusi sa fie modelul principal, iar pentru el compania Apple intentioneaza sa implementeze un Face ID imbunatatit fata de ceea ce este integrat in momentul de fata in iPhone X. Apple va face un upgrade serios pentru iPhone XS anul viitor, cel mai p robabil pentru a creste rapiditatea cu care se face recunoasterea faciala prin Face ID, dar poate si pentru a creste acuratetea.

iPhone XS – iata ce noutati pregateste Apple in 2018

iPhone XS urmeaza deasemenea sa aiba inclusiv mai mult din panoul frontal ocupat de catre ecran, deci marginile acestuia ar putea fi si mai mici, dar cu foarte putin, iar decupajul nu va disparea. Separat de acestea, cei de la Apple ar intentiona sa creasca si cantitatea de RAM in iPhone XS fata de iPhone X, iar aici vorbim cel mai probabil despre 4 GB RAM din 2018, o crestere absolut necesara.

“New iPhones in 2018 will continue to improve Face ID technology, screen to body ratio, etc., moreover, the company plans to increase the memory content and embed AMOLED display in two of its models. In order to meet the demand in different ranges of market.”

iPhone XS se anunta a fi un upgrade demn de seria S si e normal de asteptat asta din moment ce iPhone X a fost un upgrade atat de mare in comparatie cu iPhone 7, sau chiar iPhone 8, in 2017. Sper ca Apple sa ofere intr-adevar aceste schimbari pentru iPhone XS anul acesta, altfel vor exista cu siguranta multi fani care vor anunta cat de dezamagiti sunt de ceea ce va oferi compania Apple pentru ei.