iPhone SE 2 va fi Lansat in 2018 de catre Apple

iPhone SE 2 urmeaza sa fie lansat de catre compania Apple in cursul anului 2018 cu o serie de schimbari in raport cu modelul aflat acum in vanzare.

iPhone SE 2 va fi lansat in 2018 de catre compania Apple, noul model de telefon mobil fiind in proces de dezvoltare de ceva vreme, iar anul acesta va fi pus in vanzare de catre americani. iPhone SE 2 va fi lansat de catre compania Apple pentru a-si creste vanzarile in segmentul telefoanelor de clasa medie, actualul model avand succes destul de mare in acest segment.

iPhone SE 2 este asteptat de mai toti analistii in prima parte a anului 2018, mai exact undeva prin martie, dar deocamdata nu a fost zvonita vreo posibila data de lansare a noului model de telefon mobil. Desi se astepta ca iPhone SE 2 sa aiba un ecran de 4.7 inch in acceeasi carcasa precum actualul model, informatiile de astazi sugereaza faptul ca ecranul va avea tot o diagonala de 4 inch.

iPhone SE 2 va fi lansat in 2018 de catre Apple

iPhone SE 2 este asteptat de mai toti fanii Apple cu Face ID in locul Touch ID si alte schimbari interne, inclusiv un nou chip A11 Bionic, dar e greu de spus daca Apple le va oferi pentru clienti. Cei din Cupertino au ales sa integreze in iPhone SE componentele combinate din modele noi si vechi de telefoane mobile, iar cu iPhone SE 2 se va lua mai mult ca sigur o decizie similara anul acesta.

“In order to meet the demand in different ranges of market, Apple will launch the second generation of iPhone SE which targets at the mid-range segment.”

iPhone SE 2 ar putea fi lansat in martie de catre Apple pentru a mai creste vanzarile seriei iPhone din moment ce actualul iPhone SE este destul de vechi si interesul vis-a-vis de el a scazut simtitor. Acestea fiind spuse, daca asteptati lansarea iPhone SE 2, s-ar putea sa nu mai asteptati chiar atat de mult precum credeati, cei de la Apple avand planuri destul de mari pentru telefonul sau.

iPhone SE 2 Lansat 2018

27 COMENTARII

  1. Daca va avea A11, face detection si un oled cat de cat ok, e foarte posibil sa fie mai cool si mai reusit decat iP 10. Va avea sigur pret mai mic iar raportul pret / performanta va fi mult mai bun.

  2. Nu e vorba ca e Apple. E o limitare hardware. Trebuie sa ascunda undeva camerele, difuzorul, senzorul de proximitate si ce o mai fi pe acolo.

  3. Sa speram c-o sa lucreze la asta, fiindca un ecran decupat nu e deloc ideal. Dupa cum am vazut, solutii sunt. Am crescut cu Apple care inoveaza nu se multumeste cu un raspuns mediocru. Insa daca merg inainte cu designul asta “curajos” e vai si-amar.

  4. Nu sunt solutii , prefer bretonul decat o margine ca la s8 , pe langa ca s8 are margine , mai face una pentru baterie , semnal , etc. Cum ziceam e ok bretonul ca oricum altii iti mai fac o margine sus .. Si e singurul telefon cu ecran complet, macar pe diagonale .

  5. Dacă va rămâne tot la diagonala de 4” … nu ii văd un viitor strălucit . Sper totuși să-l facă de 4,5” , mai mare sigur nu va fi , altfel ar îngropa iPhone 7-8 ce au 4,7” .

  6. De 4” este logic ca nu va fi. Dacă îl face ecran complet ca pe iPhone X atunci, dintr-un calcul așa rapid la rece îmi iese un ecran de între 4,8”-5,2”. Este posibil sa fie undeva pe la jumate’, un 5”.

  7. SE merita toți banii, doar 1500 la eMAG … design frumos , performante de 6s… adio ecran ridicat sau îndoire stupida… cred ca ma bag la unul de 64???

  8. Fiind un produs mid-level, aș zice că, într-adevăr, e puțin probabil ca Apple să folosească OLED ca tehnologie pt. display. În plus, să nu uităm cât de lacomă e compania asta…