iPhone SE 2 va fi Lansat in 2018 de catre Apple

iPhone SE 2 urmeaza sa fie lansat de catre compania Apple in cursul anului 2018 cu o serie de schimbari in raport cu modelul aflat acum in vanzare.

27

iPhone SE 2 va fi lansat in 2018 de catre compania Apple, noul model de telefon mobil fiind in proces de dezvoltare de ceva vreme, iar anul acesta va fi pus in vanzare de catre americani. iPhone SE 2 va fi lansat de catre compania Apple pentru a-si creste vanzarile in segmentul telefoanelor de clasa medie, actualul model avand succes destul de mare in acest segment.

iPhone SE 2 este asteptat de mai toti analistii in prima parte a anului 2018, mai exact undeva prin martie, dar deocamdata nu a fost zvonita vreo posibila data de lansare a noului model de telefon mobil. Desi se astepta ca iPhone SE 2 sa aiba un ecran de 4.7 inch in acceeasi carcasa precum actualul model, informatiile de astazi sugereaza faptul ca ecranul va avea tot o diagonala de 4 inch.

iPhone SE 2 va fi lansat in 2018 de catre Apple

iPhone SE 2 este asteptat de mai toti fanii Apple cu Face ID in locul Touch ID si alte schimbari interne, inclusiv un nou chip A11 Bionic, dar e greu de spus daca Apple le va oferi pentru clienti. Cei din Cupertino au ales sa integreze in iPhone SE componentele combinate din modele noi si vechi de telefoane mobile, iar cu iPhone SE 2 se va lua mai mult ca sigur o decizie similara anul acesta.

“In order to meet the demand in different ranges of market, Apple will launch the second generation of iPhone SE which targets at the mid-range segment.”

iPhone SE 2 ar putea fi lansat in martie de catre Apple pentru a mai creste vanzarile seriei iPhone din moment ce actualul iPhone SE este destul de vechi si interesul vis-a-vis de el a scazut simtitor. Acestea fiind spuse, daca asteptati lansarea iPhone SE 2, s-ar putea sa nu mai asteptati chiar atat de mult precum credeati, cei de la Apple avand planuri destul de mari pentru telefonul sau.

iPhone SE 2 Lansat 2018