Problemele Galaxy S8 si Note 8, Ce spune Samsung!

Samsung Galaxy S8 si Note 8 au probleme mari cu bateriile, iar compania Samsung a vorbit intr-un final despre plangerile clientilor telefoanelor.

Samsung Galaxy S8 are probleme cu bateria, mai exact modelul Plus, dar si Galaxy Note 8, sunt afectate in momentul de fata, iar compania Samsung a vorbit despre ele intr-un scurta declaratie  de presa. Stim inca de saptamana trecuta ca Samsung Galaxy S8 Plus si Galaxy Note 8 nu se incarca daca bateria este complet descarcata, problema fiind una a bateriilor si nu a sistemului de operare Android.

Samsung Galaxy S8 Plus si Samsung Galaxy Note 8 care au probleme cu incarcare au fost inlocuite fara discutii de catre compania coreeana, toti clientii fiind intr-un final satisfacuti. Spre deosebire de problemele cu seria Note 7 din anul 2016, in cazul problemelor cu Samsung Galaxy S8 Plus si Galaxy Note 8 compania Samsung are o cu totul alta abordare, mult mai corecta.

In fata plangerilor clientilor Samsung Galaxy S8 Plus si Note 8, care nu sunt atat de putini, cei de la Samsung au afirmat ca investigheaza problema pentru a descoperi cauza refuzului telefoanelor de a se incarca. Mai mult decat atat, coreenii au afirmat ca un numar mic de clienti ai Samsung Galaxy S8 si Note 8 s-au plans de aceasta problema, insa afirmatiile lor raman intotdeauna discutabile.

Iata ce spune Samsung despre problemele Galaxy S8 si Note 8

Samsung Galaxy S8 Plus si Note 8 sunt telefoane importante pentru Samsung, iar din moment ce in 2016 a mintit in legatura cu numarul de clienti afectati de problemele Note 7, acelasi lucru s-ar putea intampla si acum. Samsung si-a pierdut credibilitatea in 2016, asa ca e posibil ca numarul de clienti Samsung Galaxy S8 Plus si Note 8 afectati de problemele bateriilor sa fie mai mare decat spun coreenii.

“Of course, Samsung is taking all reports of this kind seriously, we only received a very small number of customer inquiries that could be linked to charge management, and unfortunately we can only comment on the matter further if we have more detailed information about the affected devices.”

Samsung Galaxy S8 Plus si Note 8 ar putea fi afectate din cauza masurilor de siguranta impuse de catre Samsung pentru fabricarea bateriilor de catre subsidiara de la care cumpara aceste componente. In mod paradoxal toate aceste probleme cu Samsung Galaxy S8 Plus si Note 8 apar din cauza unor masuri de siguranta impuse dupa ce un telefon dintr-o serie anterioara a avut probleme, asa ca va fi interesant de vazut cum vor evolua lucrurile.

In ciuda faptului ca Samsung nu mai este o companie in a carei afirmatii poti avea incredere, modul in care trateaza problemele Samsung Galaxy S8 Plus si Note 8 este laudabil. Desi clientii telefoanelor Samsung Galaxy S8 Plus si Note 8 au probleme cu incarcarea telefoanelor, partea buna este ca unitatile defecte sunt schimbate si totul revine la normal fara prea mult discutii din partea companiei.

probleme galaxy s8 note 8 samsung