iPhone X arata ca Galaxy Note 8 ii e INFERIOR in Testul de Burn-In

iPhone X, Samsung Galaxy S7 Edge si Samsung Galaxy Note 8 apar intr-un test complex care ne arata rezistenta ecranelor OLED la efectul de burn-in.

iPhone X, Samsung Galaxy S7 Edge si Samsung Galaxy Note 8 apar astazi intr-o comparatie extrem de interesanta care are menirea de a ne arata care dintre ecrane rezista mai bune la burn-in. Vorbim despre o problema a ecranelor OLED cunoscuta cu denumirea burn-in, adica blocarea unor pixeli cu anumite imagini afisate prea mult timp pe ecran, ea fiind foarte veche.

iPhone X, Samsung Galaxy S7 Edge si Samsung Galaxy Note 8 au fost lasate timp de cateva sute de ore cu aceeasi imagine afisata pe ecran pentru a se vedea unde apar pentru prima oara efectele de burn-in. iPhone X a avut nevoie de 510 ore pentru ca efectul de burn-in sa apara, in cazul Samsung Galaxy S7 Edge si Samsung Galaxy Note 8 el aparand mai devreme, fara a se specifica si durata de timp necesara.

iphone x galaxy note 8 burn in 1

iPhone X a rezistat mult mai bine decat Samsung Galaxy S7 Edge si Samsung Galaxy Note 8 in ceea ce priveste distrugerea ecranului OLED prin aparitia efectului de burn-in permanent pe ecran. Ca sa fiu complet sincer, sunt foarte uimit de faptul ca iPhone X a rezistat mai bine decat Samsung Galaxy S7 Edge si Samsung Galaxy Note 8 in ceea ce priveste efectul de burn-in.

iPhone X arata ca Galaxy Note 8 ii e inferior in testul pentru burn-in

iphone x galaxy note 8 burn in 2

iPhone X a fost lansat de catre compania Apple cu avertismente privind aparitia efectului de burn-in daca aceeasi imagine este afisata pentru o perioada prea lunga de timp pe ecranul sau. Acum stim ca iphone X are nevoie de 510 ore de afisare constanta a aceleiasi imagini pentru ca efectul de burn-in sa devina permanent, Samsung Galaxy S7 Edge si Samsung Galaxy Note 8 avand performante inferioare.

iPhone X are, practic, un ecran cu mult mai bun decat cele ale Samsung Galaxy S7 Edge si Samsung Galaxy Note 8 in ceea ce priveste impiedicarea celei mai mari probleme a ecranelor OLED. Avand in vedere aceste rezultate ale ecranelor Samsung Galaxy S7 Edge si Samsung Galaxy Note 8 in comparatie cu cel al iPhone X, ne putem bucura de ceea ce a facut compania Apple cu telefonul sau.

iphone x galaxy note 8 burn in 3

iPhone X va fi foarte greu afectat de efectul de burn-in pentru ecran, in comparatie cu Samsung Galaxy S7 Edge si Samsung Galaxy Note 8, dar asta nu inseamna ca trebuie sa-i fortati limitele. Apple stie cat de enervant este efectul de burn-in pentru ecranele OLED, asa ca a gandit iPhone X pentru a nu fi afectat serios de catre el, iar clientii Samsung Galaxy S7 Edge si Samsung Galaxy Note 8 nu pot spune acelasi lucru.

153 COMENTARII

  1. Cand ziceam oamenilor ce nu ies din casa ca burn-in la samsung este dramatic…aveau gura mare si erau tare-n gura cu mine
    Ma cam satur sa tot am dreptate si lumea in loc sa invete de la mine se bat in piept si raman cu prrostiile lor in cap

  2. Stai linistit. Testul e facut in conditii extreme, greu de reprodus in day to day use. Relevant e ca si iphone x dar si celelate 2 au burn in. Nu stiu inca la ce luminozitate s-a facut testul. As fi curios daca au folosit acelasi nr de nits pt toate 3.

  3. Exact, mai ales ca realitatea spune altceva, burn in la iX după 2 săptămâni + o droaie de probleme în trecut la LCD Apple, cred ca sa convins lumea de calibrarea Apple
    Și la Samsung apare burn in de aceea Samsung a programat butonul home virtual sa se miște constant, dar la Samsung apare mai greu, de aceea în teste nici nu se spune după câte ore apare burn în
    Teste de propaganda Apple

  4. iar fabulezi…te rugam arata-ne macar 2-3 cazuri de burn-in la iphX
    ca se pare ca Apple din prima face mai buna treaba cu display samsung decat Samsung itself
    Acuzatii nefondate again

  5. alea o au toate oled…dar nu afecteaza cum este burn-in…stii ce inseamna burn-in???
    dupa care este comparat un oled cu un lcd…wtf?! tu gandesti inainte sa expui linkurile?

  6. macar ai si tu o data dreptate…
    Recunosc ca burn-in din samsunguri cum ai zis si tu afecteaza doar prostii. Dar in rest, te intelegem ca nu ai avut banuti de iPhone X si ai ramas in urma

  7. Si eu mi-am pus semne mari de intrebare.
    1. Testul e facut de coreenii de la Cetizen si imediat rescris / postat de BGR, ambele site-uri fiind recunoscute ca fiind extrem de Apple biased.

    2. FIZICA e fizica indiferent de povesti, minciuni si vointa.
    *Apple iPhone 10 luminozitate pe manual 560nits – limita 780nits
    *Note 8 luminozitate pe manual 480nits – limita 1200.
    E destul de evident cine impinge led-urile spre limita si e logic care cedeaza mai repede.

    3. Nu se spune decat ca toate 3 telefoanele au stat pe aceeasi imagine timp de 510 ore. Nu nivel luminozitate, nu aparate de masura, nu sistem de comparatie. Avem doar 3 poze si trebuie sa ii credem pe cuvant.

    4. Amoled e o tehnologie superioara Oled pur si simplu. Asta se vede cu ochiul liber la o comparatie face 2 face intre un S8 / Note 8 si iPhone 10. Exista si review-uri pe youtube pt cine nu are acces la ambele. Aceeasi poza pe ambele device-uri va aparea mai saturata si cu mai mult contrast (multumita luminozitatii) si color vibrance decat pe iphone.

    5. Contrar a ce spun unii disperati (fanboy) pe aici prin comentarii, am argumentat cu date exacte cu alta ocazie tot ce am enumerat mai sus nu cu 3 poze facute de niste coreeni in baie, unde nici macar fundalul ala gri (cica comparison slate :))) nu e la fel….chiar asa de fraieri sunt utilizatorii de iP x?

  8. “Amoled e o tehnologie superioara Oled pur si simplu. Asta se vede cu ochiul liber la o comparatie face 2 face intre un S8 / Note 8 si iPhone 10”

    iPhone X AMOLED capacitive touchscreen, Note 8 AMOLED capacitive touchscreen, S8 AMOLED capacitive touchscreen

  9. Link cu ce minti tu acolo. Peste tot pe net in specsheet e CLAR doar oled pentile matrix iar diferenta se vede nu doar in teste.

  10. 1) Tehnologia…nu ai cum sa nu ai active matrix la acea rezolutie
    2) Samsung face display panel
    3) cred ca tu, in caz ca nu minti…poate ai confundat ca nu este SUPER amoled…vs amoled

  11. 1. E copy paste “oled pentile matrix panel”
    2. Samsung face si oled si amoled si super amoled. Asta e. Ecranele alea bune si le pun pe device-urile lor intai.
    3. Mai cauta.
    4. Nu mai minti!
    5. Nu mai lua date de pe gsmarena. Aia dorm pe ei. Te faci de ras

  12. 1 ce e copy paste?? sau ce ai vrut sa zici cu asta?
    2 samsung pt smartphones FACE DOAR amoled in prezent,iar asa cum Apple isi denumeste super retina display, asa isi prezinta si samsung super amoled display,fiecare cu specificatiile sale !
    3 iar esti berbec si prrost informat

  13. te rog arata-mi UNDE pe display mate este scris asta…Si daca chiar este scris, inseamna ca am dreptate si OLED nu poate avea 400 ppi ci doar amoled. Deci cumva singur te-ai bagat in kkt
    2) intelege SAMSUNG pt smartphone NU mai face OLED in prezent ! SMARTPHONE !

  14. O mică rectificare: faptul ca in descrierea tehnologie utilizată la ecranul iPhone X pune OLED, asta nu înseamnă ca iPhone X are un ecran OLED din 2013. Cu siguranța tehnologia este de generație noua, doar ca nu se poate numi AMOLED din cauza ca doar Samsung poate folosi aceasta denumire. Diferențele între ecranele iPhone X și Galaxy/Note 8 sunt influențate in primul rând de calibrarea culorilor dar si de rezoluție. Rezoluția de pe ecranele Samsung este destul de mare in comparație cu cea de pe iPhone X. Cine cunoaște dispozitivele Samsung știe ca in setările ecranului dispozitivul oferă 4 moduri de redare al culorilor, 4 profile. Deci poți alege între culori mai naturale, culori mai vibrante, mai saturate…ai mi-a multe opțiuni. Din aceste motive eu cred ca Samsung este cu un pas in fata, oferind aceste opțiuni. Cât despre acest test, nu comentez pentru ca nu știu exact in ce condiții s-au făcut probele.

  15. Ti-am scris mai sus ca gsmarena dorm pe ei si habar nu au de capul lor. Au multe greseli in specificatii si nu doar la Apple.

    Hai sa iti explic de ce poate fi oled si de ce nicaieri nu gasesti ca ar fi amoled. Samsung inca produce oled cu ppi peste 400 pentru tablete de la 7″ in sus. Le baga si in tab-urile proprii. Nu e exclus sa fi adaptat asa ceva in iphone x. Motiv? Costuri mai scazute cerute chiar de Apple. Motivul e doar o speculatie facuta de mine dar ar trebui sa te puna macar oe ganduri.
    Samsung inca produce si Oled. Fiind o tehnologie putin mai veche, e mai ieftin. E singurul motiv pe care il vad ca Apple sa foloseasca acest oled.

  16. omul nu cunoaste limitele tehnologiei OLED…stiu ca mai mult de 3″ nu prea
    Si se vede clar la microscop ca iphoneX foloseste tot diamond pentile matrix

  17. OMULE???? MICROSCOPIC ca iphoneX foloseste tot diamond pentile matrix. CE VREI MAI MULT DE ATAT??
    TU CHIAR CREZI IN MOS CRACIUN frate daca mass media iti spune asta

    “Passive Matrix Organic Light Emitting Diode uses a simple control scheme in which each row in the display is controlled sequentially. PMOLEDs are easy and cheap to fabricate but they are not efficient and their lifetime is usually less. They are typically used in smaller displays of up to 3 inches.”

    IN PLM

  18. Aah. Si daca pana la urma se va dovedi cumva ca nu am dreptate, asta e. Deocamdata nu o sa ma apuc sa te fac prrost, sarac sau mincinos pentru ca ai preluat o informatie scrisa prost de altii. ?

  19. Nu ma leg de termeni ci si de proprietati. Ce am gasit deocamdata e ca e oled…nu amoled , superamoled sau altceva. O fi cum spui si e doar o chichita in denumire.

  20. ok, atunci macar nu mai dezinforma oamenii pt ca ai citit tu undeva ca scrie doar oled si ca tu vezi clar diferenta dintre 2 tehnologii identice

  21. nope, astia care fac OLED au dat…au trebuit sa treaca la Active Matrix daca voiau display mai mari de 3-4″ si PPI f mare

  22. eu nu sunt tampitul ce sa creada tot ce scriu altii…ca stiu realitatea. Ok vrei sa crezi in mos craciun ca asa zice mass media, go ahead

  23. Haoualeu. M-ai blocat?!?! Vai! Ce ma fac? Nu imi mai dai atentia ta si nu imi mai poluezi comentariile cu ineptii care mai de care? A dat Dumnezeu. Minunea de anul nou ?

  24. ma refeream ca esti blocat pe ce scriu altii si nu pe tehnologie/realitate
    Daca mass media iti spune ca exista Mos Craciun sau Superman asa vei crede pana vei muri…blocat

  25. Nu ne mai minti cum mergi tu cu Mercedesurile tale? Sau cum merge afacerea aia la care muncesti de la 15 ani? Sau excursiile din Bora Bora? Sau cum dai tu spaga 200$ la gabori in Florida?
    Inainte sa faci pe altul maimuta fa-ti un selfie cu iphone x ala imaginar sa vezi ce urangutan bocciu e in poza.

  26. omule lasa-ne cu aburelile…mai spune-ne si noua cum toti politistii nu au luat vreodata spaga si mai ales de unde stii tu asta….daca Trump iti zice ca America se afla pe Marte aia o sa crezi si tu
    Mai zi-ne de politie si de OLED din iphoneX care nu este amoled si de FBi vs Apple pt un iphone 4 sau Obama pro Apple pt iPhone 5C
    maimutica mergi si vezi cu te mai pacalesc astia la tv ca sa ii votezi. Esti genul de om perfect pt PSD

  27. pai nu…doar enumeram aberatiile tale…
    vezi ca sah mat da cel ce castiga..nu cel ce este faultat
    Mai invata denumirile
    Deci te rugam, mai spune-ne lucruri noi. Sa vedem cu ce mai te minte lumea din jur
    ia mai zi-ne iphoneX are oled de 4″ cu 100 ppi ah?

  28. Lasa ca nu e de tine. Nu ai stomacul sa o faci. Ai recunoscut deja ca esti cetateanul ideal ce nu calca stramb
    Serios ce are predealul? In bora bora nerg 1 data la 2 ani. In predeal sau lisabona merg mai des ca am locuinta acolo

  29. Vad ca iti dai singur sah mat. Eu chiar iti servesc gratios chiar minciunile pe care le-ai indrugat pe aici, tu tot incerci sa imi pui vorbe in gura. Vrajeala asta de samsar de Vitan a ta nu prinde la oricine….mimciunel

  30. Mai baga o fisa. Faptul ca nu calc stramb si imi vad de treaba e chiar o mandrie samsarule de Vitan …sau sa iti zic tot oe nume…Minciunel ?

  31. Cocălărei din astia mincinosi, tupeisti si fara pic de coloana vertebrala ca tine linistesc si cand dorm. Te cred ca esti invidios. Nu te pot ajuta

  32. pai oamenii simpli si cei ce nu se descurca nu isi permit sa calce stramb
    Te rugam mai minte-ne cum iphoneX are OLED si restul pe care le stii tu….DAR mai important, preferam LUCRURI noi sa aflam de la tine

  33. Pana una alta tu te lauzi cu Mercedesuri, Florida si Bora Bora dar faci sarbarorile in Predeal Minciunila. Eu nu ma laud decat ca sunt cinstit. ? Mai ai ceva pana sa ma ajungi atat financiar cat si intelectual bai lache cu buton.

  34. Mai bine minte-ne tu ca vad ca te pricepi. Incepator si la asta dar te descurci sigur mai bine la mintit si dat cu parerea decat la orice altceva

  35. invata ce inseamna a te lauda….Eu nu m-am laudat. Si invata ca nu conteaza unde am case atata timp cat firma este in RO, la fel si familia…esti prrost sa inteleg din moment ce nu intelegi asta.Predealul este zona de munte, Lisabona este pt plaja mai mult…stii daca tot ai bani e bine sa ai diversificatie in viata…dar un reetard ca tine sarac si invidios, nu poate intelege asta, pt ca lumea celor cu bani merge altfel decat a celor ce cred ce li se spune la televizor
    Lasa minciunile cu obama si iphone 5c sau fbi si iphone 4, le incurci ca o pupaza si dupa mai minti si iphoneX ce nu are amoled
    Ori esti copil ce crede in tot ce i se spune si ce vede scris, si te vei maturiza, ori esti om nematurizat ce face greseli si dupa aceea cand este la colt, incepe si abereaza si incearca sa intoarca roata…fara dovezi doar prin acuzatii nefondate ca un las ce este
    Tu minti sau crezi orice ti se spune, dar vad ca te minti si pe tine insuti. . Poate maine ne vei anunta ca Mercedes este de fapt brand de smartphones ca asa iti zice Trump sau Dragnea
    Penibilul striga penibilul

  36. Nu toată lumea e proasta și neghoaba ca să poată sa fie păcălita cu niște teste de propaganda, pai dacă e un test atunci postează corect rezultate nu zi ca la iX apare burn în după 512 ore și la Samsung pauza… display urile Samsung au matricea pe led uri albastre de aceea efectul de burn in apare mai greu, cele cu led uri roșii apare burn in mult mai repede (asta la LG Display)

  37. eu ti-am demonstrat cine minte aici utilizatorii sau cine este prrost informat..Vad ca ti-au zis si altii si tot cu a ta o tii…prrost sa fii dar tu nu iti mai revii

  38. pai de unde stim ca nu este corect rezultatul??
    tipic mentalitate de sarac samsonist …pana la proba contrarie asta este adevarul

  39. Samsung a fost prima care a folosit active matrix pe OLED și lau redenumit Amoled de la Activ Matrix , apoi la îmbunătățit constant și la u evoluat foarte mult încât la u redenumit Super Amoled
    Atât Amoled cât și Super Amoled sunt termeni asociați Samsung, dar și mărci comerciale Samsung
    Acum Samsung folosește termenul infinity pentru smartphone urile all screen, dar tipul de display e Super Amoled

  40. In casa avem un Galaxy S6 care este din 2015 și un S7 Edge 2016. Ecranul iPhone X este clar superior ecranelor acestor 2 adispozitive, care sunt și Super AMOLED, in caz ca nu știai. Deci ecranul din iPhone X este de tehnologie noua, indiferent de ce denumire are, Oled in cazul asta.

  41. eu ti-am demonstrat cine minte aici utilizatorii sau cine este prrost informat..Vad ca ti-au zis si altii si tot cu a ta o tii…prrost sa fii dar tu nu iti mai revii.

  42. Gresit. Eu ti-am demostrat ca minti…la modul tu chiar minti. De zis mi-a mai zis ceva doar o persoana, Aurelian, tie ti-au spus TOTI ca esti degeaba.

  43. DOAR ecranele de pe Samsung se pot numi AMOLED și SUPER AMOLED. Este denumire patentată. Ca sa înțelegi mai bine: dacă ar fi sa luam ecranul din Note 8 de exemplu, acelas display, aceeași tehnologie și îl punem pe iPhone sau alt dispozitiv, acesta nu se va putea numi SUPER AMOLED, chiar dacă este acelas ecran. Deoarece doar Samsung are dreptul de a folosi aceste denumiri. Exact cum și LG folosește ca denumire P-OLED.

  44. la mine in RO nu se munceste chit ca esti patron sau angajat…este ora 19.39….se pare ca SUA aia e in visele tale sau nu prea muncesti daca esti acolo…stai pe idevice si ma bucur vierme ce esti

  45. mi-ai demonstrat cu niste texte ca si aici…eu ti-am demonstrat cu linkuri si articole
    Te rugam mai zi-ne cu ce te mai minte Dragnea sau Trump…si in ce crezi tu

  46. in sfarsit ai inteles si tu…sau te prefaci ca ai inteles doar ca sa nu continui sa te faci de kkt ca un vierme. Lucrurile astea le stie ORICINE de ani de zile

  47. Pe coasta de vest e aproape 10 dimineata. Imi beau cafeaua calm si iau la misto un urangutan isteric si ipocrit si mincinos care face fix ce fac eu dar se simte superior pentru ca e doar prost.

  48. deci nu esti important si probabil ziceai de tine ca esti somer…ok. Parca respectai legile…nu stiam ca lucru acolo incepe dupa 10…mitoman mitoman ce esti vierme…ce bei cafeaua calm dar esti trezit de la 6 dimineata..deci clar esti un om stresat

  49. pai daca tu ne-ai spus o minciuna, recunosc ca si eu am mintit
    E o vorba daca tu ai mintit cu ceva despre tine, atunci si eu am mintit pe altii

  50. Mitoman esti tu prietenas. Te-am prins cu cioara vopsita in mai multe situatii. Micniunel ramane minciunel. Vierme devii tot tu cu cat insisti

  51. neeh, doar fac misto de un kkt de om ….ce s-a trezit de la 6 dimineata de stresat ce este si ce nu are de munca sau nu respecta legile asa cum zice el..band cafeaua “calm” la 10 dimineata deci, nema munca sau nema legi

  52. hai hai…vezi ca “trebuie” sa pleci la munca ca tu respecti orice lege dar ai cam intarziat chiar daca esti trezit de la 6 dimineata
    Vierme…acuma ai mai invatat un cuvand de la mine

  53. Ipocrit esti bai flacau. Citeste-ti laturile si o sa vezi in ce hal scrii. Eu fac greseli de ortografie nu gramaticale. Mai pune mana pe o carte nu pe Dex

  54. invata ce inseamna ipocrit…inca nu ai plecat la munca??? de la 6 dimineata si tot respecti legea si respectul oamenilor

  55. Sunt la munca istericule semi-analfabet. Imi beau cafeaua, ti-am zis deja. Sa mint si sa fur pot sa invat oricand in Romania. Tu sa nu mai minti, sa respecti si sa scrii, niciodata. Esti definitia declinului acelei tari. Esti unul din viermii cei multi depusi de muste de kkt pe tara aia. Imi provoci doar greata.

  56. “Pe coasta de vest e aproape 10 dimineata. Imi beau cafeaua calm ”
    iar acum scrii
    “Sunt la munca istericule semi-analfabet. Imi beau cafeaua, ti-am zis deja”

    deci de ce minti ca mi-ai zis deja ca esti la munca?? unde ? cand?
    un kkt mincinos ce nu munceste si sta pe idevice

  57. Sigur nu. 2200€ doar intrarea, cea mai ieftină, plus drumul, hotel și mâncarea pentru 4 zile…Se duce in 4000€ lejer. Am multe pe cap lunile astea, multe cheltuieli. Tu ai achiziționat deja intrarea?

  58. Pai și la anul va fi la fel de aglomerat. ? La MWC mereu este super aglomerat. Dacă se strângeau vreo 2000 de gagicuțe de 18-20 nu te mai plângeai de aglomerație…? Vorbind serios acum, mi-ar fi plăcut sa merg dar acum de băgat bani într-un proiect la care lucrez și nu îmi permit acest “capriciu” in acest moment. Poate la anul, cine știe.

  59. Acest efect care apare atunci când filmezi ecranul, nu apare atunci când privești ecranul direct. Este un efect asemanator cu acela care apare in momentul in care filmezi un ecran de TV sau calculator, când îți apar acele dungi orizontale care se plimba pe tot ecranul. Dacă nu ma crezi, uita-te direct la ecranul unui iPhone X, fără mod nocturn activat și cu lumina la maxim și pe urma filmează ecranul și uita-te la filmare. Vei observa o diferenta colosală.

  60. stiu , asta e…dar la anul o sa imi fac timp. Din pacate anul acesta in Februarie nu am cum pleca din tara
    Foarte bine, interesul personal trebuie sa fie peste orice conferinta despre “jucarii” Pana la urma din ce bani faci iti permiti si iti cumperi ceea ce iti place 🙂

  61. pai stai putin cine spune asta? displaymate dupa care VOI va luati de atatia ani spune ca iphoneX are cel mai bun display….pai atunci dupa cine ne mai luam?

  62. Ai luat ceva etnobotanice când ai scris comentariul? Tu ai înțeles ceva din ce ai scris? Nu are nici o logica, pe lângă faptul ca mai sunt și greșeli de expresie. “returnat înapoi” este pleonasm. Spui ca iPhone X nu se compara cu S8 Plus pe care îl ai de când a apărut și ca este inferior. Întrebarea mea este, atunci de ce ai achiziționat un iPhone X, mai ales ca nu înțelegi de ce ne place așa de mult? Când cei din Apple Store au văzut ca ai Samsung cu siguranța ți-au cerut și un autograf. Deci pe lângă faptul ca ești un spălat pe creier, mai ești și un mare mincinos. Cred ca cel mult ai intrat să-ți faci un selfie cu un iPhone X.

  63. E parerea lui…. ce să mai comentăm pe aici ? Văd că de ceva timp ” totul e can-can” . Prea multă patimă , pentru o marcă sau alta când fiecare are problemele ei.

  64. mincinosu striga mincinosu….munceste acolo vierme. Probabil in familia lui Florin Salam se minte maxim
    Stai pe idevice in acelasi timp…f f bine

  65. Sunteți senzaționali. Îmi place să intru pe acest site deoarece mă amuză articolele in sinea lor dar mai ales rubrica de comentarii :)))). Nu sunt utilizator de iPhone și nici nu cred că voi fi vreodată. Ce contează care ecran rezista mai mult la burn-in când ambele sunt produse de Samsung? Eu totuși nu înțeleg ce câștigați voi de susțineți cu atâta îndârjire marele Apple? Aveți acțiuni acolo? Va da cineva procente din vanzarea telefoanelor? Am auzit de termeni precum “isheep” și “fanboy” dar credeam că sunt doar legende urbane….până acum.

    “isheep = A follower of the Apple cult regardless of the usefulness or real worth of the product. Believes with without question the cult propaganda which installs the almost mythological belief that what they have just bought is the fastest or most user friendly product ever, only to be re-sold the same product, with a few minor tweaks, a few months later with the same rhetoric and complete disregard for reality. Easily mislead by their own egos and think they are being unique and innovative. Often wrong but convinced they are correct”

  66. Și din comentariul meu reiese cumva ca eu sunt “iSheep”? Am scris eu pe undeva ca Apple este Dumnezeu? Sau ca iPhone este cel mai bun telefon de pe planeta? Sau ca iOS este perfect? Sau ca iPhone X, pe care îl dețin, face acei 1200€? Mai citește și informează-te înainte de a scrie.

  67. Jobless piece of shit. Chiar voiam sa vad meltene cat de repede raspunzi ??
    Toata viata ta e pe acest chat. Auzi, mama ta e țigan? ….sau numai tata si o soră?

  68. Lasa-l te rog. Omu’e fara speranta. Il zgărmăn să văd ce mai balbotează dar are continut subtire …la fel ca intelectul si cunoștintele. Intelege doar cat poate. Unde nu da Dumnezeu, nu putem sa cerem noi.

  69. nu eu sunt cel care sta pe idevice si comenteaza aberatii…
    vroiai sa vezi…esti curioasa precum o muiere…probabil ti-ar sta mai bine cu gaura intre picioare

  70. Florin a scris lui VP
    “Nu incerca. Cand nu ai cu cine nu ai cu cine. S-a mai gasit si Aurelian sa ii cante in struna desi pe tot netul scrie altceva”

    doamne astia sunt bolovani rau, nu fac diferenta intre denumire si o tehnologie

  71. Poate sa citeasca comentariul meu
    Cred ca se refera la denumirea oficiala Apple pentru display ” Retina Oled”, și de aici cred ca a tras concluzia asta, dar ecranul din iX este Super Amoled Samsung
    Samsung nu mai produce Oled pentru ca aceste tipuri de ecrane nu suporta rezoluții uriașe

  72. Un articol din 21 Decembrie 2017 in care se scrie despre cantitățile de ecrane ce vor fi livrate Apple de către Samsung. După cum vezi se folosește și cuvântul OLED dar și AMOLED atunci când se referă la ecranul din iPhone X.

    “Business Korea: Samsung to ship 180-200 million OLEDs to Apple in 2018
    According to Business Korea, Samsung Display will ship 50 million flexible AMOLED displays to Apple in 2017. Next year that amount is set to quadruple to 180-200 million panels, as Apple aims to adopt OLED displays in more iPhone models.

    Apple iPhone X side photo

    Samsung will produce all of these OLEDs bound for Apple at its A3 fab. Initially SDC aimed to construct a new fab for Apple (the A5 fab) but earlier reports suggested that these plans have been delayed. Samsung managed to increase the yields at its A3 line from 60% in early 2017 to around 90% today.

    Read the full story Posted: Dec 21, 2017“

    Aici Wikipedia ne spune ca prin 2004 Samsung devine cel mai mare producător de ecrane OLED din lume. Bazele acestei tehnologii OLED datează de prin anii ‘80. Din ce susții tu, iPhone X ar avea ecran OLED din anii ‘80 sau cel mult 2004. Deci care este adevarul?

    By 2004 Samsung, South Korea’s largest conglomerate, was the world’s largest OLED manufacturer, producing 40% of the OLED displays made in the world,[111] and as of 2010 has a 98% share of the global AMOLED market.[112] The company is leading the world of OLED industry, generating $100.2 million out of the total $475 million revenues in the global OLED market in 2006.[113] As of 2006, it held more than 600 American patents and more than 2800 international patents, making it the largest owner of AMOLED technology patents.[113]

  73. El nu se referă la denumire ci la tehnologia folosită.
    Din 2006 practic au început sa producă numai AMOLED și SUPER AMOLED.

    By 2004 Samsung, South Korea’s largest conglomerate, was the world’s largest OLED manufacturer, producing 40% of the OLED displays made in the world,[111] and as of 2010 has a 98% share of the global AMOLED market.[112] The company is leading the world of OLED industry, generating $100.2 million out of the total $475 million revenues in the global OLED market in 2006.[113] As of 2006, it held more than 600 American patents and more than 2800 international patents, making it the largest owner of AMOLED technology patents.[113]

  74. Asta ii scrie Florin lui V.P.:
    “Nu incerca. Cand nu ai cu cine nu ai cu cine. S-a mai gasit unul sa ii cante in struna desi pe tot netul scrie altceva”
    Deci nu a înțeles.

  75. Nu am sustinut nici o secunda ca Apple ar folosi ecrane oled din anii 80. Astea sunt rastalmaciri tendentioase puse in gura mea de dementul de serviciu. Daca tu il iei in serios te priveste.

    Am spus clar de la inceput (si poti sa ma veeifici) ca panel-urile din Iphone 10 au saturatia mai mica, luminozitate maxima mai mica si ppi mai mic fata de Note 8, S8 si chiar S7edge. De asemea NICAIERI (in afara de gsmarena) nu se spune ca Apple foloseste Amoled pt ca e imposibil, lucru pe care il stii si tu. Apple foloseste un Oled care nu e din 1980 dar nici nu se compara cu display-urile actuale de pe note 8 sau S8….numindu-se ele Amoled sau Super Amoled. Unde vrei sa ajungi? Am vazut review-uri facute de testeri impartiali si am testat cu mana mea iPhone 10 langa Note 8 si S8 (ultimele doua le am in posesie). Display-ul de pe iPhone 10 nu e la nivelul celorlalte doua (ppi, luminozitate, color vibrance) indiferent cate link-uri de pe wikipedia o sa imi lasi aici. Sper ca acum am fost putin mai comvingator.

  76. Acum am citit si discutia intre tine si Aurelian (duoa ce am scris un roman in care sa clarific totusi discutia). Nu a fost nicio confuzie initial dar exista un dobitoc care dus totul in derizoriu si esentialul s-a pierdut intre zeci de commentarii cu insulte. In esenta sunt de acord cu amandoi cu mentiunea ca panelul folosit pe Note si pe S8 este superior celui de pe iphone……de unde si speculatiile mele legate de oled, indiferent de denumirea lui exacta (SuperAmoled, SuperRetina s.a.m.d)

  77. Cum am văzut ca tot repetai ca ecranul iPhone X este OLED și nu Amoled sau Super Amoled, am simțit nevoia sa te informez. Ecranul din Note 8 este superior? Categoric! Asta o știe toată lumea. Numai când vezi diferența de rezoluție îți dai seama de acest lucru. Pe urma ai și acele 4 moduri de reda culorile, mai naturale, mai saturate…deci ai mai multe opțiuni.

  78. Iar minți: îți place sa cumperi mereu telefonul de ultima generație dar totuși nu deții un Note 8, ci un Galaxy S8. Nu poți sa spui ca este mai ușor și mai comod sa trimiți poze printr-un cablu decât folosind AirDrop. Și in iOS 11 poți descărca acum orice tip de fisiere si le poți trimite mai ușor. Deci ori nu ai folosit un iPhone cu iOS 11, ori nu știi cum se folosește, ceea ce este o mare diferență.