Samsung Galaxy S9 – Unitatea Pornita care a Pacalit Internetul

Samsung Galaxy S9 are prima componenta prezentata astazi intr-o imagine care a aparut pe internet multumita partenerilor asiatici ai coreenilor.

Samsung Galaxy S9 are prima componenta prezentata de catre cei care au reusit sa vizualizeze ceea ce urmeaza sa foloseasca inceapand de luna aceasta compania coreeana pentru productia telefonului. Samsung Galaxy S9 intra in productie in cursul acestei luni, daca nu cumva a intrat deja, iar asta inseamna ca in urmatoarea saptamana vom vedea mai multe detalii despre productie.

Samsung Galaxy S9 are in imaginea de mai jos prezentata structura metalica pe care vor fi fixate toate componentele telefonului in momentul in care acesta va fi asamblat de partenerii coreenilor. Vorbim despre carcasa de aluminiu care va tine la un loc tot ceea ce va tine Samsung Galaxy S9 in functiune dupa asamblare, aceasta fiind prima oara cand ea este dezvaluita.

Samsung Galaxy S9 componenta imagine

Samsung Galaxy S9 nu a avut pana acum informatii disponibile despre aceasta componenta, iar in baza a ceea ce vedem acum nu se intrevad posibile schimbari interne pentru noul telefon mobil. Este de altfel foarte greu sa iti dai seama dintr-o asemenea imagine ce fel de schimbari majore ar putea avea Samsung Galaxy S9, asa ca va trebui sa asteptam Mobile World Congress pentru a-i afla detaliile.

Samsung Galaxy S9 – prima componenta prezentata

Samsung Galaxy S9 a fost deasemenea prezentat ieri pe intregul internet ca fiind de fapt clona din clipul video de mai jos, ea fiind realizata destul de bine pentru a pacali foarte multi dintre fanii Samsung. Marea diferenta dintre aceasta clona a Samsung Galaxy S9 si produsul real sta in faptul ca marginea inferioara a ecranului este cu mult mai groasa decat ar trebui, dar multi nu si-au dat imediat seama.

Samsung Galaxy S9 a fost zvonit ca fiind pregatit pentru lansare cu o magine inferioara aproape inexistenta pentru ecran, insa clona de mai sus o are mai mare si decat Galaxy S8. In realitate se pare ca Samsung Galaxy S9 are o margine cel putin egala cu cea a actualelor modele, iar asta i-ar putea lasa dezamagiti pe unii dintre fanii companiei coreene, dar deocamdata nimeni nu stie sigur design-ul final.

Samsung Galaxy S9 va fi prezentat in mod oficial la sfarsitul lunii februarie, in cadrul Mobile World Congress 2018, o conferinta urmand a fi organizata in acel moment de catre coreeni. Lansarea Samsung Galaxy S9 va avea loc cel mai probabil in cursul lunii martie, insa deocamdata nu se stie si la ce pret urmeaza sa fie pus in vanzare de catre compania coreeana in 2018.