Primele Clone AirPower au inceput sa apara in China

AirPower este viitorul incarcator wireless multifunctional pe care compania Apple se pregateste sa il lanseze pe piata la inceputul acestui an, iar in China au inceput sa apara Clonele. Apple a anuntat AirPower in septembrie, incarcatorul wireless urmand a permite incarcarea simultana a iPhone, AirPods si Apple Watch.

Pentru ca AirPower este foarte interesant pentru foarte multi dintre clientii companiei Apple, in China au inceput sa apara clone ale acestui incarcator wireless. In clipul video de mai jos aveti incarcatorul wireless produs de catre o companie din Shenzen care se numeste Mini AirPower, el fiind mai mic decat un AirPower real.

Aceasta clona a AirPower are nu doar dimensiuni mai mici decat AirPower, ci este capabil sa incarce doar doua produse Apple simultan, mai exact un iPhone si un Apple Watch 3. Partea interesanta este ca aceasta clona a AirPower costa doar 15$, de peste 10 ori mai putin decat pretul asteptat pentru produsul Apple real.

Avand in vedere ca Apple nu a anuntat deocamdata o posibila data pentru lansarea AirPower, ne putem astepta ca alte clone similare sa apara in China in curand.

7 COMENTARII