Google Maps Update a fost Lansat pentru iPhone si iPad

Google Maps update iphone ipad ios

Google Maps, cea mai utila aplicatie pentru navigare ghidata, disponibila pentru iPhone, iPad, iPod Touch si Android, a fost actualizata in cursul noptii trecute de catre compania Google cu o noutate foarte interesanta si importanta.

Actualizarea de astazi pentru Google Maps aduce suport pentru noul ecran al iPhone X desi compania Google nu mentioneaza asta in lista de schimbari, dar veti sesiza schimbarea. Separat de aceasta schimbare nu veti mai vedea alte noutati listate pentru aplicatia Google Maps oferita de catre compania Google.

Thanks for using Google Maps! This release brings bug fixes that improve our product to help you discover new places and navigate to them.

Google Maps este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA in format universal in App Store.

Articolul precedentTOATE iPhone, iPad si Mac sunt Afectate de Meltdown si Spectre
Articolul următoreMAG: 5 ianuarie cu Resigilate la 4 LEI
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.