Prima Pagina Samsung Galaxy S9 Samsung Galaxy S9. OFICIAL, Noua Camera mai Buna!

Samsung Galaxy S9. OFICIAL, Noua Camera mai Buna!

Samsung Galaxy S9 vine cu o noua camera imbunatatita, compania coreeana pregatind o schimbare majora pentru inregistrarea pozelor si clipurilor video.

Samsung Galaxy S9 are confirmate informatiile despre noua camera pregatita de catre coreeni, iar asta pentru ca ieri a fost dezvaluit noul chip Exynos 9810 cu procesorul telefonului. Totul vine multumita unui brevet de marca pe care compania coreeana l-a inregistrat special pentru Samsung Galaxy S9, el avand denumirea The Camera Reimagined, deci vor veni schimbari mari.

Samsung Galaxy S9 are un nou procesor de imagine integrat de catre compania coreeana in chip-ul Exynos 9810, acesta aducand imbunatatiri majore pentru inregistrarea de poze si clipuri video. Samsung Galaxy S9 va beneficia practic de un upgrade majora pentru camera precum s-a intamplat si in cazul iPhone X, deci vorbim despre o schimbare foarte importanta oferita de coreeni anul acesta.

Samsung Galaxy S9 va beneficia de un nou procesor de imagine care aduce imbunatatiri majore pentru inregistrarea pozelor in conditii de luminozitate scazuta, el lucrand in tandem cu noi senzori de imagine. Samsung Galaxy S9 poate sustine pana la 4 senzori de imagine cu noul sau procesor de imagine, deci vorbim despre maxim 4 camere care pot fi integrate in el, ceea ce nu e greu de crezut.

Samsung Galaxy S9 vine cu o noua camera imbunatatita

Samsung Galaxy S9 camera noua

Samsung Galaxy S9 va avea deasemenea imbunatatiri majore pentru calitatea imaginilor si clipurilor video inregistrate folosind noul sau procesor de imagine, totul fiind facut imediat dupa procesarea pozelor. iPhone X face exact acelasi lucru cand sunt inregistrate poze, iar Samsung Galaxy S9 va beneficia de un upgrade major din moment ce actualele modele au camere inferioare ale telefoanelor Apple.

“Exynos 9810 be faster, but they will also be more immersive, thanks to a dedicated image processing and upgraded multi-format codec (MFC). With faster and more energy-efficient image and visual processing, users will see advanced stabilization for images and video of up to UHD resolution, real-time out-of-focus photography in high resolution and brighter pictures in low light with reduced noise and motion blur. The upgraded MFC supports video recording and playback at up to UHD resolution at 120 frames per second (fps). With 10-bit HEVC (high efficiency video coding) and VP9 support, the MFC can render 1,024 different tones for each primary color (red, green and blue).”

Samsung Galaxy S9 va avea noua camera imbunatatita drept unul dintre punctele forte pe care compania coreeana le va promova, insa modelul Plus va beneficia de majoritatea imbunatatirilor. Stim deja ca Samsung Galaxy S9 va avea o camera standard integrata de catre coreeni, in timp ce modelul Plus va avea o camera duala in care vor fi incluse majoritatea acestor schimbari.

Samsung Galaxy S9 va prelua, in premiera, pentru serie toate modificarile pe care compania Apple le-a integrat in telefoanele sale iPhone, deci vorbim despre o schimbare majora de strategie. Samsung Galaxy S9 urmeaza sa fie gandit pentru a cuceri topurile DXoMark in ceea ce priveste telefoanele cu cea mai buna camera, compania Samsung pierzandu-si locul fruntas cu ceva vreme in urma, asa ca e timpul sa si-l recupereze.

Samsung Galaxy S9 va fi prezentat in cadrul Mobile World Congress 2017, iar lansarea ar urma sa aiba loc in cursul lunii martie.

 • Srb Srb

  Greu greu samsung…ne pare rau dar lasam doar maimutele sa cumpere un S8 mai scump cu SD 845

 • Daniel Razvan

  Bravo lor. Asta inseamna inovatie !!! Legat de cine cumpara si ce cumpara asta mai vedem. Oricum toți ne tragem din maimuțe. Asta e o teorie doar ca unii chiar sunt maimuțe …

 • Srb Srb

  pai sa ramana teoria lor cu maimutele. Istoria spune ca oamenii mari se trag din Ceruri si nu din animale paroase

 • mnaat

  Si in anul 2018 copilul a inceput cu jigniri . Nu te supara , suntem pe acest site pt a afla noutati si a comenta constructiv , te rog abtinete de la comentarii idioate , chiar nu te-ai saturat sa te injure lumea pe acest site ? Judeca in anul 2018 ….. foloseste-ti si mintea anul asta .

 • UieScrb

  un idiot mereu o sa faca comentarii idioate. e ok SRB ….

 • richard

  Plus o super camera, display imbunatatit, baterie nai mare, ram mai mult. Sau astea nu conteaza?

 • Samsung a fost pe primul loc la camere pana ce a aparut Iphone X. Am vazut un review pe yt, mai exact la Darwin, unde a facut comparatie intre Note 8 vs Iphone X si Google Pixel 2. IPhone X in regimul portret taia haotic. In rest se descurcau foarte bine. Ba pe alocuri Iphone X era peste amandoua. Probabil “taierea” fundalului s-a rezolvag intr-un update de soft.

 • Astea sunt asa, doar sa fie :))

 • Srb Srb

  pai totul e bazat pe presupuneri pt ca nu este nimic oficial ca display este imbunatatit ,bateria mai mare, ram mai mult

 • Srb Srb

  sa ne anunti daca te simti o asemenea persoana sau daca o vezi pe aici

 • Srb Srb

  m-as mira iphoneX sa fie peste pixel 2 la camera

 • Pe primul loc este Pixel 2 fără nici un fel de discuție. Iar pentru locul 2 sa bate iPhone X cu Note 8. In unele condiții câștiga unul, an alte condiții câștiga celălalt…sunt cam la egalitate.

 • Joy

  Indiferent ce spune istoria, ti ai ramas la stadiul de maimuță. Chiar daca ai iPhone. Chiar nu ai observat?

 • Srb Srb

  “…ti ai ramas la stadiul de maimuta” se pare ca despre tine este vorba din moment ce nici sa scrii nu stii…baga o banana si joaca-te frumos

 • George89

  Super tare, lupta se va duce între Samsung Pixel și Huawei anul asta
  Pixel nu are camere duale, deci Google are un soft belea , poate crea una extrem de buna, Samsung camera f/1.5 ajustabila + algoritmi de inteligenta artificiala, acompaniata de procesorul Exynos 9810 in toate (îmbunătățiri extreme) , Huawei dacă nu merge cu 2 camere atunci baga 3 camere…cica va avea 40MP, 3 lentile din spate (zoom hibrid 5x) + 24MP selfie, toate co-dezvoltate de Leica.

 • mnaat

  Copilule srb , una si cu una fac doua , hai ca vad ca nu intelegi cu frumosul , ca sa iti explic asa pe limba mea : “ cand unii dintre noi terminau scoala de smecheri tu ramaneai repetent in primul an la scoala de prosti “ . Termina cu comentariile idioate ca ne iriti pe toti . Abtinete .

 • V.P

  Pe buneee ,, ce rapuns astepti de la un fanatic Apple ?? ;)))

 • V.P

  Exact !!

 • La raspunsul de mai sus:))

 • Am zis ca in regimul portret Iphone x si google pixel 2 taiau haotic. Nu am spus ca Iphone este primul sau note 8.

 • In unele situatii. Nu am zis ca Iphone X e cel mai bun.

 • Da, adevarul este ca iPhone X taie destul de mult din imagine in modul portret.

 • Aia voiam sa spun.

 • Niculita Valentin

  am avut iphone X… nu l am tinut… e mai nava note 8 de 200 de ori

 • Visan Teodor

  iPhone X poate fi peste pixel 2 la camera doar in unele fantezii.Apropo,portrait mode e tot in beta?

 • Eu cred ca am spus destul de clar. DOAR IN UNELE SITUATII. Iar in legatura cu portrait mode nu inteleg la ce te referi.

 • Visan Teodor

  Nici eu nu zic neapărat altceva,in funcție de diferiți factori,in funcție de cine face pozele respective,un telefon poate fi mai bun decât celălalt,pentru că în realitate diferențele sunt minime.Functia portrait mode se comportă că și când ar fi permanent în beta,cand scoate rezultate bune,când distruge poza.

 • Adevarat dar Note 8 a taiat super bine fata de celelalte.