Samsung Galaxy S9: EXCLUSIV, Cutia Confirma Specificatiile

Samsung Galaxy S9 are confirmate in exclusivitate de catre cutie informatiile despre ecran, camera, cantitatea de memorie RAM si alte specificatii importante.

Samsung Galaxy S9 cutia specificatii

Samsung Galaxy S9 are specificatiile tehnice confirmate de ceea ce pare a fi o imagine in care cutia noului telefon apare pentru prima oara intr-o imagine, ea parand sa fie facuta in fabrica unui partener al coreenilor. Stim ca in momentul de fata Samsung Galaxy S9 este in productie pentru lansare pe pietele globale, astfel ca e usor de crezut ca si cutiile dispozitivului sunt fabricate.

Samsung Galaxy S9 urmeaza sa aiba un ecran Super AMOLED cu diagonala de 5.8 inch si rezolutie Quad HD+ de 2960 x 1440 pixeli, acesta urmand a avea in continuare marginile curbate spre exteriorul carcasei. S-a spus pana acum ca Samsung Galaxy S9 va avea acelasi Infinty Display precum predecesorul sau, iar in baza a ceea ce vedem pe aceasta cutie, lucrurile se cam confirma fara dubii.

Samsung Galaxy S9 urmeaza sa aiba deasemenea o noua camera duala cu senzori de cate 12 megapixeli fiecare, unul urmand a avea deschidere f/1.5, celalalt deschidere f/2.4, acestia urmand a fi “super speed”. Aceasta este prima confirmare a faptului ca Samsung Galaxy S9 va avea camera duala integrata, pana acum afirmandu-se ca doar modelul Plus va beneficia de o asemenea schimbare, asa cum se intampla la iPhone.

Samsung Galaxy S9 – cutia confirma ecranul, camera si memoria RAM

Samsung Galaxy S9 cutie

Samsung Galaxy S9 urmeaza deasemenea sa aiba o camera frontala de 8 megapixeli fara nimic special, dar se confirma si faptul ca va avea integrate difuzoare stereo AKG, o alta premiera pentru serie. Mergand mai departe, Samsung Galaxy S9 va avea in continuare certificare IP68 pentru rezistenta la apa si praf, dar si un iris scanner integrat, deci recunoastere faciala va mai astepta.

Samsung Galaxy S9 va ramane totusi cu 64 GB spatiu de stocare si doar 4 GB RAM, compania coreeana refuzand sa ofere o experienta buna de folosire pentur telefoane, fiind cunoscut faptul ca aceasta cantitate e insuficienta. S-a zvonit ca modelul Plus al Samsung Galaxy S9 va avea 6 GB RAM, adica atat cat e nevoie pentru ca telefoanele sa functioneze fara probleme, insa modelul standard va ramane cu 4 GB RAM, deci unii clienti ar putea fi nemultumiti.

Samsung Galaxy S9 urmeaza deasemenea sa aiba incluse in pachet si o pereche de casti AKG, deci teoretic ar trebui sa ofere calitate ridicata pentru ascultarea de muzica folosindu-le. Samsung Galaxy S9 va fi prezentat in mod oficial de catre compania coreeana in cadrul Mobile World Congress 2018 de la Barcelona, dar deocamdata nu se stie cand va fi pus in vanzare si cat va costa.