iOS 11 – 11 Trucuri Tari pentru iPhone (VIDEO)

iOS 11 poate fi modificat cu ajutorul acestor 11 trucuri pentru iPhone de care poti profita chiar acum pentru a-ti personaliza telefonul Apple.

ios 11 trucuri iphone

iOS 11 este cunoscut pentru faptul ca permite modificarea unor elemente din interfata de utilizator fara a fi necesara aplicarea unui jailbreak, totul fiind facut prin manipularea interfetei. Vorbim despre trucuri care nu implica modificarea sistemului de operare iOS 11 in sine, ci doar profitarea de unele buguri pentru a modifica interfata iPhone.

Unele dintre aceste trucuri pentru iOS 11 si iPhone v-ar putea fi cunoscute, altele ar putea fi noi, insa indiferent de situatie, cel mai probabil veti folosi unele dintre ele. Stim cu totii ca solutiile de jailbreak pentru iOS 11 nu sunt deocamdata pregatite, dar sic a toti cei care nu mai au iOS 11.2.1 nu mai pot face jailbreak pe iPhone.

In aceasta idee, trucurile din clipul video de mai jos v-ar putea ajuta sa obtineti pe iPhone unele schimbari pe care iOS 11 nu le-ar permite in mod normal, dar care pot fi utile. In functie de versiunea iOS 11 pe care o aveti in telefoane, e posibil ca unele trucuri sa nu mai functioneze, dar teoretic ar trebui sa fie putine cazuri de acest gen.