iPhone 2019 – Apple Corecteaza Marea Greseala a iPhone X

iPhone 2019 va veni cu o schimbare majora care va corecta cea mai mare greseala facuta de catre compania Apple pentru iPhone X in anul 2017.

iphone 2019 apple corecteaza greseala iphone x

iPhone 2019, sau iPhone XXS, XXX, sau oricum s-ar gandi Apple sa il denumeasca, va corecta cea mai mare greseala facuta de catre compania Apple pentru iPhone X, din punctul meu de vedere, dar nu numai. Mai exact, pentr modelele iPhone care vor fi lansate in cursul anului 2019 compania Apple intentioneaza sa reduca dimensiunea decupajului care brazdeaza acum partea superioara a ecranului iPhone X.

Apple testeaza in momentul de fata un nou design pentru iPhone 2019, compania americana avand intentia de a lansa in 2018 un iPhone XS care va avea exact acelasi design precum iPhone X, deci daca asteptati altceva, iata dezamagirea. Pentru iPhone 2019 Apple vrea sa reduca dimensiunea decupajului din ecran prin combinarea camere frontale cu cea pentru Face ID, deci elimina componente care ocupa acum spatiu in decupaj.

iPhone 2019 – Apple corecteaza marea greseala a iPhone X

Cum ar putea combina Apple componentele din iPhone X pentru a le reduce numarul si a micsora dimensiunea decupajului ecranului in modelele pentru 2019 ale iPhone nu stie nimeni, dar nu putem exclude efectuarea acestor schimbari. Desi multa lume credea ca decupajul din iPhone X era doar ceva temporar, realitatea este ca acele persoane n-au prea inteles care este viziunea companiei Apple pentru viitor, ea avand la baza taierea tuturor ecranelor.

“According to industries, it is heard that Apple is planning to strengthen face sensing function starting from 2019 models. That is why it is planning to increase number of parts that will be used for iPhones and is looking into combination of a face recognition module with a camera module.”

iPhone 2019 vine prea tarziu pentru multi dintre cei care isi doresc un iPhone elegant, compania Apple avand complet alte planuri pentru telefoanele sale, eleganda fiind foarte departe de ceea ceea ce facea ea acum cativa ani. Pentru cei de la Apple Face ID este mult mai important, chiar daca design-ul iPhone X a fost distrus de catre decupaj, dar ce poti face cand nu ai tehnologia necesara pentru a introduce un cititor de amprente in ecran ?

iPhone 2019 este deocamdata in faza incipienta a procesului de dezvoltare, asa ca decupajul mai mic ar putea ramane doar in faza de proiect daca Apple nu va putea combina componentele care trebuie.