macOS High Sierra 10.13.3 beta 5 a fost lansat

macOS High Sierra 10.13.3 beta 5

macOS High Sierra 10.13.3 beta 5 a fost lansat a fost lansat de catre compania Apple in aceasta seara, la o saptamana de zile distanta de oferirea macOS High Sierra 10.13.3 beta 4 pentru dezvoltatorii de aplicatii. Exact precum in cazul versiunii anterioare, si in macOS High Sierra 10.13.3 beta 5 compania Apple sustine ca a rezolvat probleme de functionare, performante si a imbunatatit experienta generala.

In momentul de fata macOS High Sierra 10.13.3 beta 5 poate fi descarcat de catre dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma macOS direct din Mac AppStore, sau centrul dedicat lor in website-ul Apple.

Articolul precedentFacebook Messenger: Schimbare Completa de Interfata Anuntata
Articolul următorTwitter Spioneaza TOATE Mesajele pe care le Trimiti
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.