YouTube: Cea mai Tare Functie ajunge in iPhone

YouTube are cea mai tare functie noua implementata in aplicatia pentru iPhone, aceasta urmand a schimba complet experienta pe care o ofera utilizatorilor.

youtube iphone dark mode

YouTube este cea mai mare platforma pentr partajarea de clipuri video, iar desi Facebook a incercat sa-si convinga utilizatorii sa atace dominatia companiei detinute de Google, iata ca realitatea se dovedeste a fi complet alta. Lasand la o parte acest razboi, aplicatia YouTube pentru iPhone are implementata de curand o functie extrem de interesanta care va fi extrem de apreciata de catre utilizatori.

YouTube va avea implementata o tema intunecata, sau un dark mode, acesta fiind disponibil in cea mai recenta vesiune publica a aplicatiei pentru iPhone, dar nu pentru toti utilizatorii care folosesc platforma. Unii dintre utilizatorii YouTube au descoperit in meniul de setari al aplicatiei o optiune care permite activarea acestui dark mode, ca in versiunea desktop, compania testand functia doar cu anumite persoane momentan.

YouTube are un Dark Mode disponibil si pe iPhone

YouTube va oferi acest dark mode pentru iPhone dupa ce Apple a implementat o serie de API-uri care permit oferirea acestei functionalitati pentru aplicatiile care sunt create pentru iPhone si iPad, o varietate de producatori profitand de functia noua.YouTube a activat functia pentru unii utilizatori direct din serverele sale, asa ca doar pesoanele selectate pot folosi noul Dark Mode in propriile telefoane iPhone incepand de astazi.

YouTube dark mode iphone

YouTube va oferi acest Dark Mode pentru toata lumea, asa cum face si pe calculatoare, dar mai intai vrea sa verifice daca tema pregatita este suficient de bine realizata pentru a nu crea probleme in utilizarea obisnuita. Nu se stie cat urmeaza sa testeze compania YouTube aceasta functie noua inainte de a o lansa in mod oficial, insa ne putem astepta lao perioada de cateva luni si s-ar putea sa o aveti disponibila inclusiv voi in acest timp.

32 COMENTARII

  1. Asta e cea mai tare funcție a YouTube??? Mă ajuta la ce anume?
    Și atunci implementarea 4K la vremea lui ce era,o nimica toată?

  2. pai te ajuta la baterie…Eu am incercat pt o saptamana sa bag dark mode(invert colours + black wallpaperul de la Apple) si m-a tinut bateria cam 3 zile…
    Deci daca ai toate aplicatiile in dark mode …cred ca te poate tine si 4 zile..
    PS: nici nu vreau sa ma gandesc cat te va tine pe tine daca iti iei anul acesta versiunea iPhone XL..

  3. Te-a tinut 3 zile bateria!?! ??? Si masina iti consuma 6% in oras cu motor de 3.000, nu?! Si eu am X si nu ma tine mai mult de 1 zi jumatate.

  4. da in acele conditii spuse de mine.. normal ca pe tine nu te-a tinut decat atata, pt ca jocurile nu beneficieaza de dark mode si consuma mult bateria..
    si un diesel de 3000cmc iti poate consuma si 8% in oras acuma..sau nu stiai ca exista diferente de consum intre 3000cmc benzina si diesel?!

  5. Pai nu poti sa activezi dark mode pe youtube(android), eu asa stiu….in urmatoarele zile o sa fie lansat un update pentru dark mode(probabil si in appstore).

  6. Vino în Paris cu orice model de 3000cc și fac pariu ca sare de 10 fără probleme. Nu vorbesc de media generala ci strict de oraș. Am un model recent, motor de 2143cc (diesel) și sare fără probleme de 10 în oraș, în condiții de trafic iar trafic este mereu exceptând noapte și zilele de sărbătoare.

  7. Ți-am înțeles ideea insa 8% chiar este greu de obținut în oraș cu 3000cc.
    Și eu pot scoate 8% în oraș cu C Klass insa în dar când nu este trafic, lucru care se întâmplă foarte rar. Numai pentru ca poate scoate în anumite condiții 8% eu nu pot spune ca scot cu mașina 8 în oraș. Consumul real este cel care îl scot în majoritatea timpului. În afara orașului am reusit o data să scot 4,2 insa o singura data în condiții ideale!

  8. ok te inteleg…eu am avut acel model pt test pt 3-4 zile sa zic…si am avut 8.3% tinand cont ca NU am avut drumuri scurte ceea ce stii si tu ca afecteaza f mult consumul …+ am scazut cei 0.3% si am rotunjit la 8 pt ca in ultimele zile a fost mai frig sa zic si in Bucuresti…si aici nah iar..
    Inca 1 data eu iti pot scoate mergand normal, batraneste cum merg eu de fel..cu orice motor de 3000cmc DAR cu masina cat de cat usoara..gen acel motor pus pe clasa medie gen a4 sau glc si diesel sa fie de generatie noua
    Asa stiu si acum cand am avut land cruiser aveam in oras cam 11%-12% si asta nu in conditii de iarna..masina grea si motor nu prea avansat cum sunt cele mercedes/audi

  9. Cu datele 4G dezactivate, Wi-Fi dezactivat, luminozitatea la minim, și conectat la sursa de curent, DA! IPhone-ul lui are autonomie 3 zile ??

  10. Eu am un seria 5 cu motor de 3000cc motorina si nu scot sub 9% in oras, ziua. Poate seara tarziu cand se elibereaza traficul. Jocuri nu joc, doar ca am 4G pornit non stop, wifi, bluetooth conectat la masina etc. Tu ai “mega masina” si nu conectezi tel la ea?! Nu mai prinde fluturi cu damigeana ca iti zgarii bicicleta.

  11. seria 5 este masina grea…este normal..mai ales daca ai drumuri scurte…
    vad ca nu prea intelegi si minti cam mult…de cand am aparut eu pe aici si am postat SS al mercedesurilor…acuma toata lumea are doar mercedesuri audi si bmw….si toti sunteti patroni si aveti case peste tot
    Inca 1 data..eu iti scot cu orice masina din clasa A4/C/Seria 3 de ultima generatie cu motor de 3000cmc diesel…8% in oras

  12. Se da voie cu diesel momentan, cel puțin pe mine nu ma afectează ca am categoria 2. Cand poluare ajunge la un nivel prea mare le este interzisă intrarea mașinile din categoriile 4 și 5. Le pot interzice accesul chiar și celor din categoria 3 insa doar în teorie pentru ca nu s-a întâmplat niciodată asta. Fiecare masina care intra în oraș trebuie sa aibă pe parbriz lipita o vinietă care o primești de la prefectura si care atesta din ce categorie de poluare face parte mașină. În categoria 0 intra cele 100% electrice, în categoria 1 intra cele hibrid, și benzină după 2011, în categoria 2 intra diesel începând cu 2011 și benzină intre 2006 și 2010, pe urma restul. Cică după 2025 vor să interzică accesul tuturor autovehiculelor sub categoria 2 sau mai vechi de 2011.

  13. clar…pana acuma eu am fost ala de am fugit cu femeile altora…banii cumpara si femeile si distruge “iubirea” calm, cand o sa ai bani o sa vezi

  14. 2025!? Eu cred ca mult mai devreme. Prin Madrid și Barcelona au cam început sa nu mai lase mașinile cu diesel, cel puțin prin zonele centrale și in Weekend. Ăștia zic ca le vor interzice de tot in cel mult 2-3 ani. Din 2025 cred ca nu o sa mai existe nici un fabricant de mașini care sa mai scoată modele diesel. Mi-ar fi plăcut o mașina electrică dar prețurile sunt destul de mari. Și nici infrastructura nu este pregătită pentru așa ceva in momentul de față. Sunt putine benzinăriile unde poți “alimenta” o mașina electrică.

  15. Asa au anunțat, ca din 2025 dar cine știe… Ma bucur ca eu nu voi fi afectat de aceste schimbări în perioada următoare. Într-adevăr infrastructura nu este pregătită să susțină un număr prea mare de mașini electrice si cum ai spus preturile mașinilor electrice sunt încă prea mari. Tesla model 3 ar fi mai accesibila însă nu-mi place.