YouTube: Cea mai Tare Functie ajunge in iPhone

YouTube are cea mai tare functie noua implementata in aplicatia pentru iPhone, aceasta urmand a schimba complet experienta pe care o ofera utilizatorilor.

youtube iphone dark mode

YouTube este cea mai mare platforma pentr partajarea de clipuri video, iar desi Facebook a incercat sa-si convinga utilizatorii sa atace dominatia companiei detinute de Google, iata ca realitatea se dovedeste a fi complet alta. Lasand la o parte acest razboi, aplicatia YouTube pentru iPhone are implementata de curand o functie extrem de interesanta care va fi extrem de apreciata de catre utilizatori.

YouTube va avea implementata o tema intunecata, sau un dark mode, acesta fiind disponibil in cea mai recenta vesiune publica a aplicatiei pentru iPhone, dar nu pentru toti utilizatorii care folosesc platforma. Unii dintre utilizatorii YouTube au descoperit in meniul de setari al aplicatiei o optiune care permite activarea acestui dark mode, ca in versiunea desktop, compania testand functia doar cu anumite persoane momentan.

YouTube are un Dark Mode disponibil si pe iPhone

YouTube va oferi acest dark mode pentru iPhone dupa ce Apple a implementat o serie de API-uri care permit oferirea acestei functionalitati pentru aplicatiile care sunt create pentru iPhone si iPad, o varietate de producatori profitand de functia noua.YouTube a activat functia pentru unii utilizatori direct din serverele sale, asa ca doar pesoanele selectate pot folosi noul Dark Mode in propriile telefoane iPhone incepand de astazi.

YouTube dark mode iphone

YouTube va oferi acest Dark Mode pentru toata lumea, asa cum face si pe calculatoare, dar mai intai vrea sa verifice daca tema pregatita este suficient de bine realizata pentru a nu crea probleme in utilizarea obisnuita. Nu se stie cat urmeaza sa testeze compania YouTube aceasta functie noua inainte de a o lansa in mod oficial, insa ne putem astepta lao perioada de cateva luni si s-ar putea sa o aveti disponibila inclusiv voi in acest timp.