iPhone si noul Mod de a Transporta Cocaina in 2018

iPhone-urile sunt folosite, mai nou, in transportul de Cocaina in anul 2018, un barbat fiind condamnat la moarte dupa ce a fost arestat de autoritati.

iphone transport cocaina 2018

iPhone este cel mai popular telefon mobil de pe planeta si profitand de acest lucru, distribuitorii de droguri devin din ce in ce mai creativi in ceea ce priveste transportul. Mai exact, in Emiratele Arabe Unite a fost arestat un barbat care transporta cocaina in cutiile unor telefoane iPhone, el fiind condamnat la moarte de catre autoritati.

In clipul video de mai jos puteti vedea agentii vamali din Emiratele Arabe Unite in timp ce desfac o asemenea cutie a iPhone, in interiorul sau fiind inghesuit un kilogram de cocaina. In mod normal cutia unui iPhone cantareste jumatate de kilogram, insa cele confiscate aveau o greutate dubla, foarte multa cocaina fiind plasata de catre distribuitori acolo.

Barbatul care a fost arestat de catre autoritatile din Emiratele Arabe Unite a afirmat ca transporta acele cutii pentru un prieten fara a sti ce se afla de fapt in interiorul lor. In ciuda afirmatiilor, pe care politia se pare ca le-a crezut, el a fost oricum condamnat la moarte de catre autoritati, legislatia tarii fiind extrem de radicala privind drogurile.