Motorola Moto X5 va Copia decupajul iPhone X

Motorola Moto X5 va copia decupajul ecranului iPhone X, o prima imagine a viitorului telefon aparand deja pe internet inaintea prezentarii oficiale.

20

Motorola Moto X5 este unul dintre noile modele de telefoane ce urmeaza sa fie lansate anul acesta de catre companie si se pare ca va copia o schimbare noua a iPhone X. Mai exact, decupajul pentru ecranul iPhone X va fi copiat in Motorola Moto X5 pentru ca logica si ratiunea nu par sa mai aiba loc pe acest pamant, nici macar pentru Motorola.

eMAG Black Friday 2018eMAG BLACK FRIDAY 2019, incepe in aceasta pagina pe 15 noiembrie.
fashion days black friday 2019 logoFashion Days BLACK FRIDAY 2019 incepe aceasta pagina in cateva ore.
Telekom logo Black Friday 2019Reduceri la telefoane in aceasta pagina si dupa 15 noiembrie.
Black Friday 2019 evoMAG.roZeci de mii de produse cu reduceri in aceasta pagina si in weekend.
logo pcgaragePC Garage BLACK FRIDAY 2019, mai este activ aceasta pagina in ultima zi.

Desi nici macar fanii Apple nu sunt de acord cu decupajul ecranului iPhone X, ceide la Motorola s-au gandut totusi ca Moto X5 are nevoie de o asemenea caracteristica. In aceasta idee, ei au creat un decupaj in ecranul Moto X5, acesta avand si doua „urechi” precum ecranul iPhone X, acolo fiind afisate informatii despre semnal, baterie, etc.

Motorola Moto X5 nu va fi un smartphone premium, ci unul de clasa medie, compania Motorola preferand doar sa copieze decupajul iPhone X fara a oferi ceva extraordinar. Motorola Moto X5 urmeaza sa fie lansat in perioada urmatoare de catre compania Motorola si intra in randul clonelor Android care copiaza iPhone X.

Moto X5 copie iPhone X