Prima Pagina Motorola Motorola Moto X5 va Copia decupajul iPhone X

Motorola Moto X5 va Copia decupajul iPhone X

Motorola Moto X5 va copia decupajul ecranului iPhone X, o prima imagine a viitorului telefon aparand deja pe internet inaintea prezentarii oficiale.

20

Motorola Moto X5 este unul dintre noile modele de telefoane ce urmeaza sa fie lansate anul acesta de catre companie si se pare ca va copia o schimbare noua a iPhone X. Mai exact, decupajul pentru ecranul iPhone X va fi copiat in Motorola Moto X5 pentru ca logica si ratiunea nu par sa mai aiba loc pe acest pamant, nici macar pentru Motorola.

Desi nici macar fanii Apple nu sunt de acord cu decupajul ecranului iPhone X, ceide la Motorola s-au gandut totusi ca Moto X5 are nevoie de o asemenea caracteristica. In aceasta idee, ei au creat un decupaj in ecranul Moto X5, acesta avand si doua “urechi” precum ecranul iPhone X, acolo fiind afisate informatii despre semnal, baterie, etc.

Motorola Moto X5 nu va fi un smartphone premium, ci unul de clasa medie, compania Motorola preferand doar sa copieze decupajul iPhone X fara a oferi ceva extraordinar. Motorola Moto X5 urmeaza sa fie lansat in perioada urmatoare de catre compania Motorola si intra in randul clonelor Android care copiaza iPhone X.

Moto X5 copie iPhone X

20 COMENTARII

 1. si sharp s3 si viitorul oppo vor copia si momentan doar despre astea stim pt 2018…cine stie pana in 2020..

 2. domne e clara treaba dar doar cei fara creier nu inteleg
  Daca de maine apar zvonuri puternice de la surse de incredere ca Apple lucreaza la un veceu inteligent…este clar ca piata se va invada cu un asemenea produs de la samsung xiaomi si restul….sa vedeti si cu ochelarii AR..daca apple ii va aduce pe piata la anul..

 3. Daca imaginea e reala, decupajul acestui motorola e si mai urat ca la iphone. Macar la iphone se intinde si fundalul pe urechile alea:)))

 4. Acum la Motorola nu prea inteleg , are banda jos . Daca era pe toata fata ecranul , intelegeam .

 5. “pentru ca logica si ratiunea nu par sa mai aiba loc pe acest pamant, nici macar pentru Motorola”, nu înțeleg aceasta fraza, au copiat de la iX, oricum nu înțeleg nici de ce au făcut un decupaj când au bara jos
  Motorola are nu numai decupaj pe X5, dar și ecran Dual Edge stil Samsung pe Z3

 6. Apropos de WC-ul ala inteligent … as trage apa cu tot cu SRB. Numai ca pentru asta nu e nevoie de WC inteligent :)))

 7. exact…daca tot pastrezi o margine groasa…macar pune-o sus si nu mai fa decupajul..asa au pastrat banda jos DOAR CA SA SE VADA BRANDUL ?!?! wtf

 8. Nici nu există vreun termen de comparație între decupajele Motorola vs iPhone X! Din ce văd la Motorola, decupajul este încadrat de ecranul pe care sunt afișate elemente ca: ceas, rețea, baterie, etc. Dacă acea porțiune rămâne neagră mereu, nu este nicio problemă.

  La iPhone X, în schimb, porțiunea de ecran de pe lângă decupaj afișează conținut, ceea ce face ca experiența de utilizare să fie mediocră.
  Este inadmisibil să ai conținut multimedia acoperit de decupaj!
  Dacă la Motorola acea porțiune rămâne mereu în afara zonei de afișare conținut, este ok.

 9. Buna si opinia ta viorele. Daca acele informatii raman mereu afisate pe urechi fara sa intervina nimic altceva e ok. Insa poate fi si ciudat. Sa privesti continut multimedia cu informatiile alea acolo. Mai ales in landscape mode. Cred ca deranjeaza mai mult decat varianta de la iphone x.

 10. Păi așa este, ai dreptate, însă la redarea de conținut, banda aceea va fi neagră. Ar fi stupid să rămână acolo ceasul, semnalul, etc.
  Trebuie să recunoști și tu că Android a fost în urma iOS-ului la grafică, dar de câțiva ani, Android este mult mai bun la afișarea informațiilor pe ecran.

 11. Doamne cat stres pe decupajul asta…mai bine va luati iphone 8 plus si gata…fara fire de par albe, fara scurtaea duratei de viata…plus ca tine si bateria cacalau… 🙂

 12. Și eu prefer 8 plus fata de X,se vede cu mult mai mult conținut pe plus cu 5.5″ decât pe X cu 5.8″,cu sau fără decupaj.

COMENTEAZA!

Please enter your comment!
Please enter your name here