HomePod: Primele Unitati au fost deja Expediate

Primele unitati ale Boxei inteligente HomePod urmeaza sa fie livrate catre compania Apple in perioada urmatoare, cu putin timp inaintea lansarii.

homepod unitati expediate

HomePod, prima boxa inteligenta pe care compania Apple vrea sa o puna in vanzare pe pietele globale in 2018, are primele unitati in transport de la producator. Inventec este compania aleasa de catre cei de la Apple pentru a fabrica HomePod, iar conform unor informatii aparute astazi, primul milion de unitati este deja in expeditie catre compania Apple.

Cele 1 milion de unitati ale HomePod nu vor fi expediate simultan, ci in cateva serii, iar compania Apple va lansa oficial produsul dupa ce va avea cateva sute de mii de unitatii in stoc. Conform analistilor care au discutat cu cei de la Inventec, Apple ar urma sa lanseze boxa inteligenta in 4 – 6 saptamani, deci pana in martie ar trebui sa fie disponibila in magazine.

Apple a anuntat in 2018 ca amana lansarea HomePod, dar nu a oferit si o explicatie pentru aceasta decizie, insa se pare ca software-ul ar sta la baza problemelor boxei. Desi stocul initial de boxe HomePod va fi de 1 milion de unitati, analistii se asteapta ca in total Apple sa vanda intre 10 si 12 milioane de unitati ale boxei inteligente in cursul anului 2018.

“The delay in HomePod’s launch was caused by the fine-tuning of software and hardware integration, said another industry source who also declined to be named due to the sensitivity of the issue.”

Boxele inteligente vor fi cel mai cautat produs electronic nou in anul 2018, analistii estimand interes foarte mare pentru aceasta categorie de produse in urmatoarele luni. Cei de la Apple au ajuns tarziu pe piata boxelor inteligente cu acest produs, insa chiar si asa, vor avea cu siguranta vanzari extrem de bune dupa ce vor reusi sa lanseze HomePod pe piata.

5 COMENTARII