Prima Pagina Apple Apple le Plateste Regeste pe Jennifer Aniston si Reese Witherspoon

Apple le Plateste Regeste pe Jennifer Aniston si Reese Witherspoon

Apple le plateste regeste pe actritele Jennifer Aniston si Reese Witherspoon pentru serialul in care acestea vor aparea pentru Apple Music anul acesta.

Apple Plateste Regeste Jennifer Aniston Reese Witherspoon

Apple le plateste regeste pe Jennifer Aniston si Reese Witherspoon pentru noul serial in care cele doua actrite vor evolua, acesta urmand a fi lansat in cadrul Apple Music in 2018. Apple a comandat 20 de episoade pentru noul serial in care apar cele doua actrite, iar el va avea in centru povestile oaenilor care “ajuta America sa se trezeasca dimineata devreme”.

Pentru fiecare dintrele cele doua episoade in care apar, Jennifer Aniston si Reese Witherspoon vor fi platite cu peste 1.25 milioane de dolari fiecare de catre Apple. In total, vorbim despre un posibil minim de 25 milioane de dolari platiti de catre compania Apple pentru fiecare dintre actritele Jennifer Aniston si Reese Witherspoon in baza aparitiilor din serial.

Salariile mari pe care Apple le plateste pentru actritele Jennifer Aniston si Reese Witherspoon au adus o crestere substantiala a onorariului pe care ultima il va primi pentru serialul Big Little Lies de la HBO. Reese Witherspoon va aparea in cel de-al doilea sezon al acelui serial si din moment ce Apple o plateste atat de bine, era normal ca ea sa ceara un onorariu mai mare si de la HBO.

“Witherspoon and Kidman, say sources, received between $250,000 and $350,000 an episode for season one, plus exec producer fees and points off the show’s backend. Those numbers skyrocketed for season two not only because of the show’s success, but also because of the precedent of the massive payday Witherspoon scored from Apple. Sources say the duo is getting in the $1 million-an-episode ballpark for season two, as well as points off the show’s backend and EP fees.”

Apple a alocat 1 miliard de dolari pentru a crea filme si seriale noi pentru Apple Music, iar acum vedem si ce impact are cheltuirea acestei sume asupra competitorilor precum HBO. HBO trebuie sa plateasca onorarii mai mari pentru actori din cauza Apple, iar acelasi lucru il vor resimti inclusiv cei de la Netflix si Amazon pentru productiile care vor urma.

 • Srb Srb

  Superb

 • miki you

  va dati seama cum il platesc pe Srb Srb?

 • nelu

  Daa cu p… in gu..

 • Srb Srb

  nu ne intereseaza ce face tatal tau cu tine

 • Florin

  Si uite cum Apple strica piata aruncand sume stupide catre actori B class. Suma de 1.25 milioane pe episod e enorma pt serial tv, comparativ cu ce se vehiculeaza pe piata si se va trezi in situatia unui boicot din partea celorlalti producatori. Sunt doar 2 sezoane a cate 10 episoade dar suma adunata e absolut stupida pt un serial. Acum HBO trebuie sa o plateasca pe Whiterspoon cu 1 milion$/episod pt “Big Little Lies” de la 750.000$ si e enorm. Sunt actori mult mai buni platiti cu mai putin si nu considera ca e o problema pentru ca sunt constienti ca filmul nu il fac doar actorii. Mutarea asta dobedeste ca Apple a intrat pe o piata pe care nu o intelege si ii depaseste aruncand cu bani ca sa isi faca intrarea….lucru total neinspirat si de prost gust care va atrage antipatii si probleme pe termen lung in industrie…..si in LA exact asta nu vrei.

 • Askforme

  Perfect de acord cu Florin !