Samsung Galaxy S9 Concept Arata cel mai Frumos Telefon Samsung

Samsung Galaxy S9 apare intr-un nou concept care ne arata cel mai frumos telefon mobil pe care compania coreeana l-ar putea lansa pentru clientii globali.

samsung galaxy s9 concept frumos telefon

Samsung Galaxy S9 apare astazi in, probabil, cel mai interesant concept de pana acum, viitorul telefon al coreenilor aducand la “viata” asteptarile foarte multor fani. Vorbim despre un concept pentru Samsung Galaxy S9 care prezinta unele dintre schimbarile de design anuntate intr-o serie de zvonuri aparute in ultimele saptamani pe internet.

Samsung Galaxy S9 a fost anuntat ca avand un design foarte similar cu cel al Samsung Galaxy S8, insa cu o parte inferioara a ecranului mult mai redusa decat in cazul vechiului telefon. Mai mult decat atat, Samsung Galaxy S9 va avea o camera standard cu cititorul de amprente plasat sub ea, in timp ce modelul Plus va avea una duala verticala amplasata in carcasa.

Samsung Galaxy S9 este realizat in acest concept in baza tuturor informatiilor aparutepana acum in legatura cu telefonul, unele dintre ele venind de la partenerii coreenilor. Daca Samsung Galaxy S9 va arata ca in clipul de mai jos, sau nu, vom afla in cadrul Mobile World Congress 2018, cel mai probabil in data de 26 februarie.