Prima Pagina iOS 11 iOS 11 – Iata pe cate iPhone si iPad e Instalat in...

iOS 11 – Iata pe cate iPhone si iPad e Instalat in Ianuarie 2018

iOS 11 are dezvaluit de catre Apple procentul de iPhone, iPad si iPod Touch pe care a fost instalat pana in ianuarie 2018 de catre clientii companiei.

ios 11 rata adoptie ianuarie 2018

Apple a publicat astazi noi cifre privind procentul de iPhone, iPad si iPod Touch pe care a fost instalata pana in ianuarie 2018 una dintre versiunile iOS 11 lansate pana acum. Cei din Cupertino actualizeaza in mod constant informatiile privind rata de adoptie a sistemelor de operare, iar in cazul iOS 11 vorbim despre un procent de 65% inregistrat.

65% dintre cele peste 1 miliard de iPhone, iPad si iPod Touch active ruleaza in momentul de fata iOS 11, insa nu se stie ce procent din acel peste 1 miliard sunt compatibile cu iOS 11. In ciuda acestui lucru, 28% din total inca mai ruleaza iOS 10, iar 7% ruleaza una dintre vesiunile anterioare ale sistemului de operare pentru iDevice-urile celor de la Apple.

Rata de adoptie a iOS 11 creste constant din septembrie si pana acum, insa este cu mult in urma iOS 10, anul trecut in ianuarie acel sistem de operare fiind instalat pe 76% dintre iDevice-uri. Vorbim despre o diferenta de 11 procente in favoarea iOS 10 in ceea ce priveste rata de adoptie a sistemelor de operare, Apple convingand mai putina lume sa faca updat-eul in cazul iOS 11.

In ciuda acestui lucru, in comparatie cu Android 8 Oreo, iOS 11 sta foarte bine, cea mai recenta versiune a sistemului de operare Google fiind instalata pe 0.7% dintre terminalele mobile compatibile.

iOS 11 rata instalare ianuarie 2018

 • rundown

  Pai normal ca ios 11 predomina. A fost livrat imprezna cu iphone x. Cei ce au ramas pe ios 10 si ios 9 raman pentru jailbreak. E la mintea voinicului meu din pantaloni

 • Bogdan

  la ce prost a mers e mult si asa

 • Srb Srb

  Superb

 • Terrymada

  Lasa ca apare S9. Atunci sa vezi rata de adoptie la ultima varianta de android. Mi-e frica sa nu iasa procentul undeva spre 199-200%😂😂

 • balanel_alexandru

  Rundown rămân la iOS 10 pe i 7 pt ca se mișcă ok. Nu am nevoie de jailbreak.astept se2. SRB:ești un prost hotărât !

 • Srb Srb

  balanel purcel, te cam incurci in cuvinte precum parintii tai in copii

 • snapchat

  Damn Mpsi 😂😂😂 auzi și tu “ești un prost hotărât” 😂😂😂😂

 • nelu

  Bine spus balanel

 • balanel_alexandru

  Încă odată se dovedește ca snobismul este pus la loc de cinste…

 • ionion

  Cred ca ai atata minte cat voinicul tau din pantaloni . Crezi ca iPhone X face marea parte din device-urile cu iOS 11 ? Eu cred ca iPhone X nu sunt nici 5%.
  Oricum rata de adoptie a iOS 11 la 4 luni dupa aparitie e mult mai mica ca in alti ani.

 • Aifon

  Dacă downgrade ar fi permis pentru orice versiune de iOS atunci procentele ar diferi mult. iOS 8,9, 10 ar domina , inclusiv pe IPhone X.

 • Olimpiu

  Voinicule din pantaloni, eu am ramas pe iOS nu pt. jailbreak, ci pt. ca nu m-a convins iOS 11. iP 6S