iPhone X: Iata cum Activezi un Dark Mode Adevarat

iPhone X poate beneficia de un dark mode adevarat chiar daca Apple nu il ofera, iar acum poti afla cum il poti implementa in propriul telefon mobil.

iPhone X a fost lansat de catre compania Apple fara acel Dark Mode pe care toata lumea il astepta, cei din Cupertino implementand totusi ceva limitat, ce trebuie oferit de catre dezvoltatori. Pentru restul aplicatiilor nu exista un Dark Mode al Apple, dar multumita unui tweak putem implementa o asemenea modificare importanta pentru iPhone X.

In clipul video de mai jos puteti vedea cum arata un Dark Mode adevarat pe iPhone X, telefonul companiei Apple aratand mult mai bine cu o asemenea tema oferita. Majoritatea fanilor sunt de acord ca implementarea unui Dark Mode in iPhone este o modificare pe care compania Apple ar trebui o faca deoarece aduce multe beneficii pentru utilizatori.

Separat de design-ul interesant oferit de catre o asemenea tema pentru iPhone X, folosirea culorilor negre in toata interfata va creste si autonomia bateriei telefonului. Este cunoscut faptul ca ecranele OLED consuma mai putina energie afisand culoarea neagra, iar iPhone X poate beneficia chiar si de o imbunatatire substantiala a autonomiei cu un Dark Mode.

Pentru a va bucura de acest Dark Mode pe iPhone X va trebui mai intai sa faceti un fel de semi-jailbreak complex pe iOS 11 – iOS 11.1.2 utilizand software-ul din aceasta pagina. Dupa acea veti avea nevoie de acest tweak, oferit deocamdata in versiune beta pentru iPhone X, deci utilizati-l cu mentiunea ca exista posibilitatea ca functionalitatea sa nu fie 100% corecta.

2 COMENTARII

  1. Nu prea sunt în stare ăștia de la Apple de așa ceva. Așteaptă să apăra un jb bun și un tweak la fel de stabil și apoi le e mai ușor să copieze?