iPhone: Cum Instalezi Functiile iPhone X in orice alt Telefon

Functiile iPhone X pot fi implementate pe orice model la iPhone multumita unor modificari care aduc schimbarile apreciate de catre fanii Apple.

iphone functii iphone x

iPhone X a fost lansat de catre compania Apple cu o serie de functii noi foarte interesante, compania americana facand o multitudine de schimbari apreciate de catre utilizatori. Vorbim aici despre inlocuirea cu gesturi a multor functii bazate pe butonul Home, ele nefiind oferite in vechile modele ale iPhone, dara acum oricine poate profita de ele.

Totul este disponibil multumita unui toolkit special oferit pentru iOS 11 – iOS 11.1.2 deocamdata, el permitand aplicarea acestor schimbari cu un fel de semi-jailbreak, dedicat dezvoltatorilor. Totusi, orice persoana dornica sa se bucure de aceste schimbari o poate face in propriile telefoane iPhone chiar acum, iar teoretic experienta de utilizare ar trebui sa fie doar imbunatatita.

Solutia de jailbreak dedicata dezvoltatorilor, cu numele Electra, este disponibila in aceasta pagina si nu va recomand sa incercati sa o folositi decat daca stiti exact cum poate fi utilizata. Separat aveti nevoie de alte 3 tweak-uri care trebuie instalate in iPhone, iar acestea sunt urmatoarele : Fluid Enabler DL, Filza Escaped DL, ZipApp DL.

Tweak-ul creat special in baza functiilor iPhone X are la baza fisiere preluate direct din acest model de telefon al companiei Apple, ele fiind modificate pentru a functiona si pe alte modele. E posibil ca aceasta transformare sa nu aiba drept rezultat o experienta de utilizare la fel de buna, insa ramane sa va lamuriti singuri de acest lucru.

Articolul precedentBMW: Iata de ce Trebuie Platita Folosirea CarPlay
Articolul următor19 ianuarie 2018 – Wallpaper pentru iPhone, iPod si iPad
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.