iPhone: Cum Instalezi Functiile iPhone X in orice alt Telefon

Functiile iPhone X pot fi implementate pe orice model la iPhone multumita unor modificari care aduc schimbarile apreciate de catre fanii Apple.

iphone functii iphone x

iPhone X a fost lansat de catre compania Apple cu o serie de functii noi foarte interesante, compania americana facand o multitudine de schimbari apreciate de catre utilizatori. Vorbim aici despre inlocuirea cu gesturi a multor functii bazate pe butonul Home, ele nefiind oferite in vechile modele ale iPhone, dara acum oricine poate profita de ele.

Totul este disponibil multumita unui toolkit special oferit pentru iOS 11 – iOS 11.1.2 deocamdata, el permitand aplicarea acestor schimbari cu un fel de semi-jailbreak, dedicat dezvoltatorilor. Totusi, orice persoana dornica sa se bucure de aceste schimbari o poate face in propriile telefoane iPhone chiar acum, iar teoretic experienta de utilizare ar trebui sa fie doar imbunatatita.

Solutia de jailbreak dedicata dezvoltatorilor, cu numele Electra, este disponibila in aceasta pagina si nu va recomand sa incercati sa o folositi decat daca stiti exact cum poate fi utilizata. Separat aveti nevoie de alte 3 tweak-uri care trebuie instalate in iPhone, iar acestea sunt urmatoarele : Fluid Enabler DL, Filza Escaped DL, ZipApp DL.

Tweak-ul creat special in baza functiilor iPhone X are la baza fisiere preluate direct din acest model de telefon al companiei Apple, ele fiind modificate pentru a functiona si pe alte modele. E posibil ca aceasta transformare sa nu aiba drept rezultat o experienta de utilizare la fel de buna, insa ramane sa va lamuriti singuri de acest lucru.