HomePod: Lansarea este iminenta dupa Luni de Asteptare

HomePod are lansarea iminenta dupa ce a fost certificata in mod oficial pentru vanzare, compania Apple pregatind momentul oferirii in magazine pentru clienti.

HomePod certificare lansare

HomePod, prima boxa inteligenta dezvoltata de catre compania Apple, a fost certificata pentru vanzare in SUA, autoritatile americane de la FCC permitand punerea produsului in vanzare. Apple a trimis boxa inteligenta HomePod pentru certificare la FCC inca de la finalul lunii septembrie, insa certificarea a venit abia acum, deci americanii au dorit sa tina totul secret pana in 2018.

Certificarea HomePod la FCC vine al doar cateva zile dupa ce s-a anuntat ca primul milion de unitati ale boxei inteligente sunt in transport catre compania Apple in perioada acesta. Partenerii celor de la Apple asteapta lansarea HomePod in urmatoarele 4 – 6 saptamani, insa e posibil ca ea sa aiba loc mult mai devreme, din moment ce e asteptata de atat de mult timp.

HomePod are parte si documentatie de licentiere pentru vanzare integrata in cea mai recenta versiune beta a iOS 11.2.5, semn ca Apple are lansarea programata deja. Nu se stie ce versiune a iOS va fi necesara pentru ca iPhone sa interactioneze cu HomePod, insa din moment ce avem boxa inteligenta are documentatie in iOS, e clar ca lansare anu poate fi departe.

Apple a anuntat boxa inteligenta HomePod in luna iunie a anului 2017, ea fiind atunci programata cu lansare pana la finalul anului 2017, lucru care nu s-a mai intamplat. Apple a anuntat in decembrie ca trebuie sa amane lansarea din cauza unor probleme de dezvoltare ale HomePod, iar acum se pare ca ea este foarte aproape de a avea loc.

HomePod certificare vanzare FCC