Thor: Ragnarok a fost Lansat mai Devreme din cauza iTunes

Thor Ragnarok

Thor: Ragnarok, unul dintre filmele foarte populare lansate in anul 2017, este oferit pentru precomanda inca de zilele trecute de catre unele website-uri, inclusiv iTunes. In mod normal, Thor: Ragnarok ar fi trebuit sa fie lansat in iTunes, plus alte servicii de streaming video, in data de 20 februarie, insa multumita unui bug, el poate fi descarcat chiar acum.

Problema are la baza iTunes, deoarece persoanele care au precomandat Thor: Ragnarok de pe platforma Vudu si si-au sincronizat contul cu iTunes, il pot descarca de la Apple chiar acum. Vorbim despre un bug care a adus Thor: Ragnarok la foarte multi fani cu mult inainte ca filmul sa trebuiasca sa fie oferit, situatia fiind una proasta pentru Apple.

Problema cea mai mare nu sta in faptul ca Thor: Ragnarok poate fi descarcat acum de catre cei care l-au precomandat, ci ca el a ajuns deja pe multe website-uri de torrente. Filmul Thor: Ragnarok a ajuns pe torrente la calitate Full HD, cel putin, cu o luna inainte de lansarea oficiala in serviciile de streaming video, iar Apple ar putea fi “buna de plata” din aceasta cauza.

“I pre-ordered Thor Ragnarok on Vudu yesterday and it links it to my iTunes also. But curiously it showed up in my iTunes library this morning (pre-orders shouldn’t). And now I can watch the full movie in HD,” the user states. “I obviously downloaded it right away. I know its supposed to come out February 20th.”