Samsung Galaxy S9: OFICIAL, Ziua Lansarii Anuntata

Samsung Galaxy S9 are ziua lansarii anuntata in mod oficial astazi, fanii care asteapta telefonul mobil stiind acum cand vor vedea toate noutatile.

Samsung Galaxy S9 Ziua Lansarii

Samsung Galaxy S9 are in mod oficial ziua lansarii anuntata de catre compania coreeana, noul telefon mobil fiind asteptat de catre un numar extrem de mare de fani din intreaga lume, iar acum stim si cand il vom vedea pentru prima oara. Samsung Galaxy S9 are ziua lansarii anuntata indirect de catre compania coreeana prin intermediul presei din Coreea de Sud, aceasta fiind in mod regulat folosita pentru a dezvalui asemenea informatii inaintea unei lansari.

Samsung Galaxy S9 va fi lansat in mod oficial pe data de 25 februarie, un eveniment urmand a fi organizat in Barcelona cu o zi inainte ca Mobile World Congress 2018 sa inceapa in mod oficial acolo. Stiam deja ca Samsung Galaxy S9 va fi prezentat la Mobile World Congress 2018, iar coreenii urmeaza o practica folosita si in alti ani, prezentandu-si telefonul cu doar o zi inainte ca evenimentul sa inceapa in mod oficial in Barcelona.

Samsung Galaxy S9 va fi prezentat atunci impreuna cu toate noutatile sale de catre compania coreeana, jurnalisti din intreaga lume urmand a participa la evenimentul ce va avea loc in dupa-amiaza zilei de 25 februarie. Confirmarea zilei in care Samsung Galaxy S9 va fi prezentat in mod oficial elimina orice fel de dubii cu privire la momentul in care compania coreeana va prezenta cel mai asteptat telefon mobil al acestui inceput de an.

Samsung Galaxy S9 – ziua lansarii a fost anuntata oficial

Samsung Galaxy S9 va da practic tonul Mobile World Congress 2018 din Barcelona, iar asta a fortat producatorii LG si Huawei sa amane lansarea unor noi telefoane mobile, conform presei din Coreea de Sud. Se pare ca LG si Huawei au dorit sa prezinte noi smartphone-uri in cadrul Mobile World Congress 2018, insa lansarea Samsung Galaxy S9 in acest eveniment ii forteaza sa isi lanseze telefoanele mai tarziu pentru a nu cadea sub umbra produsului coreenilor.

Samsung Galaxy S9 va fi prezentat duminica dupa-amiaza, 25 februarie, si va veni in versiuni care au ecrane cu diagonala de 5.8 inch si 6.2 inch, un model avand camera standard, in timp ce al doilea are camera duala. Samsung Galaxy S9 va avea o baterie de 3000 mAh, modelul Plus avand una de 3500 mAh, primul fiind gandit cu 4 GB RAM si al doilea cu 6 GB RAM, chip-uri Qualcomm Snapdragon 845 si Exynos 9810 fiind integrate in ele.

“Huawei and LG Electronics will not be releasing the next-generation flagship smartphone at Mobile World Congress (MWC) 2018, which will be held next month. Samsung Electronics will release the Galaxy S9 and Galaxy S9 Plus. Samsung Electronics will unveil its Galaxy S9 series at a new product launch event in Barcelona, ​​Spain, on the afternoon of the 25th (local time).”

Samsung Galaxy S9 nu are deocamdata oferite informatii cu privire la pretul pe care compania coreeana il va percepe pentru aceste telefoane mobile, fanii asteptandu-se totusi ca acestea sa fie foarte mari. Samsung Galaxy S9 va fi disponibil pentru precomanda incepand cu data de 1 martie, in timp ce telefoanele vor ajunge in magazine abia incepand cu data de 16 martie, deci la trei saptamani distanta de prezentare.