Microsoft XBOX Watch apare in Primele Imagini

Microsoft XBOX Watch apare astazi in primele imagini care ne arata la ce lucra compania americana pentru a ataca piata globala a smartwatch-urilor.

Microsoft XBOX Watch

Microsoft XBOX Watch a aparut astazi in primele imagini, iar mai jos puteti vedea cum arata ceasul inteligent pe care compania americana intentiona la un moment dat sa-l lanseze. De ce a fost aleasa denumirea XBOX Watch pentru ceasul inteligent al celor de la Microsoft nu stie nimeni, dar probabil ar fi fost unele functii care ar fi interconectat produsele.

Microsoft XBOX Watch avea integrate multe functii pe care le gasim in smartwatch-urile lansate de catre Apple sau Samsung, dar probabil si unele speciale pentru gamerii cu XBOX. Separat, Microsoft XBOX Watch are integrati senzori pentru monitorizarea batailor inimii, are deasemenea disponibil si un GPS, plus functii speciale pentru sesiunile de fitness.

Microsoft XBOX Watch are interfata sistemului de operare inspirata din Windows Phone, insa puteti observa ca vorbim despre ceva inferior in comparatie cu Apple Watch, de exemplu. Avand in vedere ca Microsfot XBOX Watch nu arata prea grozav, e destul de clar ca proiectul nu a ajuns vreodata aproape de lansare pe piata, Microsoft renuntand complet la ideea de a lansa un smartwatch.

Microsoft XBOX Watch

Microsoft XBOX Watch 1

Microsoft XBOX Watch 2

Microsoft XBOX Watch 3

Microsoft XBOX Watch 4

Microsoft XBOX Watch 5

5 COMENTARII