Samsung Galaxy S9: OFICIAL, Noile Camere Confirmate

Samsung Galaxy S9 are noile camere confirmate in mod oficial de catre compania coreeana, ele urmand a veni cu unele surprize foarte interesante anul acesta.

Samsung Galaxy S9 Camere Confirmate

Samsung Galaxy S9 are in mod oficial noile camere confirmate de catre compania coreeana cu putin timp inaintea lansarii oficiale, ea publicand o pagina speciala in care discuta despre noile inovatii. Coreenii descriu in website-ul lor informatii despre noile camere ISOCELL care urmeaza sa ajunga in Samsung Galaxy S9 anul acesta, ele avand implementate tehnologii de ultima generatie pentru a permite inregistrarea de poze si clipuri video la calitate ridicata.

Samsung Galaxy S9 va avea o camera cu un senzor Dual Pixel Super Phaase, sau Super PD, acesta urmand a beneficia de un sistem de focalizare inteligenta, care poate identifica distanta dintre obiectele care se misca, inclusiv in codntii de luminozitate scazuta. Practic, Samsung Galaxy S9 urmeaza sa aiba un sistem de focalizare atat de sofisticat, incat inclusiv acele poze facute noaptea vor avea o claritate mult mai buna decat in mod normal.

Samsung Galaxy S9 urmeaza deasemenea sa fie capabil sa inregistreze clipuri video cu pana la 480 de cadre pe secunda la rezolutie 1080p, deci dublu fata de ceea ce pot face iPhone 8 si iPhone X in momentul de fata. Aceasta functie pentru camera Samsung Galaxy S9 este impresionanta, insa teoretic una si mai impresionanta ar putea fi oferita, capacitatea de a inregistra filme la 960 de cadre pe secunda la rezolutie 720p.

Samsung Galaxy S9 camera functie

Samsung Galaxy S9 – camerele au noutatile confirmate oficial de catre Samsung

Samsung Galaxy S9 are separat de acestea confirmata si deschiderea variabila pentre camera, compania coreeana urmand a integra senzori de cate 12 megapixeli pentru fiecare dintre cele doua modele de camere. In ceea ce priveste deschiderea camerelor Samsung Galaxy S9, aceasta urmeaza sa varieze intre f/1.5 si f/2.4, deci vorbim despre utilizare diferita in functie de mediul in care sunt inregistrate pozele de utilizatori.

Samsung Galaxy S9 va avea o camera standard in modelul cu ecran de 5.8 inch si una duala in modelul cu ecran de 6.5 inch, fiecare dintre ele urmand a folosi senzori de imagine de 12 megapixeli cu aceste noutati integrate. Ce alte functii pregateste compania coreeana pentru Samsung Galaxy S9 este greu de spus deocamdata, asa ca ramane sa vedem ce va fi anuntat in cadrul prezentarii oficiale programate pentru Mobile World Congress 2018.

Samsung Galaxy S9 camera functie 1

Samsung Galaxy S9 va avea aceste noutati pentru camera integrate de catre coreeni, acestia dezactivand intre timp pagina in care au fost detaliate schimbarile, deci e clar ca ele nu trebuiau anuntat atat de devreme. Chiar daca Samsung Galaxy S9 va fi prezentat in februarie, cel mai probabil pe 26 februarie, lansarea urmeaza sa aiba loc in apropierea datei de 16 martie a acestui an.