Samsung Galaxy S9: OFICIAL, Noile Camere Confirmate

Samsung Galaxy S9 are noile camere confirmate in mod oficial de catre compania coreeana, ele urmand a veni cu unele surprize foarte interesante anul acesta.

Samsung Galaxy S9 Camere Confirmate

Samsung Galaxy S9 are in mod oficial noile camere confirmate de catre compania coreeana cu putin timp inaintea lansarii oficiale, ea publicand o pagina speciala in care discuta despre noile inovatii. Coreenii descriu in website-ul lor informatii despre noile camere ISOCELL care urmeaza sa ajunga in Samsung Galaxy S9 anul acesta, ele avand implementate tehnologii de ultima generatie pentru a permite inregistrarea de poze si clipuri video la calitate ridicata.

Samsung Galaxy S9 va avea o camera cu un senzor Dual Pixel Super Phaase, sau Super PD, acesta urmand a beneficia de un sistem de focalizare inteligenta, care poate identifica distanta dintre obiectele care se misca, inclusiv in codntii de luminozitate scazuta. Practic, Samsung Galaxy S9 urmeaza sa aiba un sistem de focalizare atat de sofisticat, incat inclusiv acele poze facute noaptea vor avea o claritate mult mai buna decat in mod normal.

Samsung Galaxy S9 urmeaza deasemenea sa fie capabil sa inregistreze clipuri video cu pana la 480 de cadre pe secunda la rezolutie 1080p, deci dublu fata de ceea ce pot face iPhone 8 si iPhone X in momentul de fata. Aceasta functie pentru camera Samsung Galaxy S9 este impresionanta, insa teoretic una si mai impresionanta ar putea fi oferita, capacitatea de a inregistra filme la 960 de cadre pe secunda la rezolutie 720p.

Samsung Galaxy S9 camera functie

Samsung Galaxy S9 – camerele au noutatile confirmate oficial de catre Samsung

Samsung Galaxy S9 are separat de acestea confirmata si deschiderea variabila pentre camera, compania coreeana urmand a integra senzori de cate 12 megapixeli pentru fiecare dintre cele doua modele de camere. In ceea ce priveste deschiderea camerelor Samsung Galaxy S9, aceasta urmeaza sa varieze intre f/1.5 si f/2.4, deci vorbim despre utilizare diferita in functie de mediul in care sunt inregistrate pozele de utilizatori.

Samsung Galaxy S9 va avea o camera standard in modelul cu ecran de 5.8 inch si una duala in modelul cu ecran de 6.5 inch, fiecare dintre ele urmand a folosi senzori de imagine de 12 megapixeli cu aceste noutati integrate. Ce alte functii pregateste compania coreeana pentru Samsung Galaxy S9 este greu de spus deocamdata, asa ca ramane sa vedem ce va fi anuntat in cadrul prezentarii oficiale programate pentru Mobile World Congress 2018.

Samsung Galaxy S9 camera functie 1

Samsung Galaxy S9 va avea aceste noutati pentru camera integrate de catre coreeni, acestia dezactivand intre timp pagina in care au fost detaliate schimbarile, deci e clar ca ele nu trebuiau anuntat atat de devreme. Chiar daca Samsung Galaxy S9 va fi prezentat in februarie, cel mai probabil pe 26 februarie, lansarea urmeaza sa aiba loc in apropierea datei de 16 martie a acestui an.

41 COMENTARII

  1. S9-le pare un S8 îmbunătățit acolo unde trebuia….Deci,ce să zic….De abia aștept să-l încerc
    Edit:Știu,gb ram încă sunt problemă pt s9-le normal:))

  2. Păi,ori mi-l voi cumpăra ori și-l cumpără cineva cunoscut,și atunci voi avea ocazia să-l încerc l,să văd cum merge.Sincer să fiu,parcă aș mai aștepta câteva luni pt note 9

  3. Nu chiar,sincer mi se pare că au făcut unele îmbunătățiri care chiar vor conta
    Exemplu:poziția senzorului de amprente,camera

  4. Haterii mor de ciudă doar pe baza zvonurilor ?. Cand o sa faca Apple 20 de ani de Iphone s-ar putea sa primiti si voi tehnologia din S9.

  5. Nimeni nu prea au vazut clone samsung..decat aia anonimi samsonisti
    Cand ne uitam la chinezi oppo xiaomi etc sunt clone oficiale iphone

  6. Da ca se va si folosi aceasta optiune…lumea abia fol 240 fps ca sa nu mai zic de siny xperia ala
    Ciuda mare pt ceva useless

  7. În primul rând, * Nimeni nu prea “A”, nu “AU”. În al 2lea rând, nu contează cine va folosi aceasta opțiune și cine nu. Mai bine oferi mai mult ca ai tai clienți să aibă cum să aleagă decât să le oferi puțin mergând pe principiu “dar de ce au nevoie de mai mult?”

  8. @ andrewsb. Daca taceai filosof ramaneai. Nimeni (ei) “au”. Este corect cum a scris userul mai sus. Banuiesc ca esti din Bucuresti ca numai ei au probleme de acord intre subiect si predicat. Lasa telefonul si pune mana pe o carte de gramatica ca intr-o buna zi vei ajunge intr-un post important si te vei face de rusine.

  9. “NÍMENI pron. neg. (Indică inexistența unei ființe) Niciun om; nicio ființă. [Gen.-dat.: nimănui. – Var.: nímenea, (reg.) níme, nímene pron. neg.] – Lat. nemo, neminem.”

    “Nimeni nu are” nu Nimeni nu au”

  10. Inovativ, tehnologie pt camera foarte avansata și sofisticata…. Personal ma deranjează foarte mult rezoluția de 12 mp, se putea folosii aceasta tehnologie și pe un nr mult mai mare de mp (13,16, 18)
    Stiu ca mulți mp nu înseamnă calitate, dar un nr de mp mai mare de 12 ar fi fost ideal

  11. Camera din dispozitivele Samsung este foarte buna dar au o mică problema pentru un user nu atât de expert in fotografie: din cauza lentile Wide Angle, dacă plasezi o persoana in una din marginile imaginii, aceasteia i se va “lăți” fața pe orizontala. De asta au și băgat acea opțiune de corecție de forma in setările camerei.

  12. Intr-adevar praf dar praf e IX fata de viirorul S9. S9 va avea design si mai tare ca S8 care oricum matura cu IX. Va avea si hardware potent iar la camera IX va fi vazut ca un diafilm din anii 90 fata se tehnologia camerei din S9, mai ales fata de S9+.

  13. ba da conteaza, 120fps a fost f f ok..dar deja cand au inceput chiar si cei de la apple cu 240 fps sau chiar aia de la sony cu 10000fps..devine irelevant pt un smartphone…120fps a fost f ok pt ca era o modalitate noua de a capta un video

  14. Cati mai sunt interesati de IX? Dar cu link pls ca de speculatii e plina lumea.laan si din Ro il gasesti deja oriunde. In rest dupa cum vezi din fata lu S9 se dau toti la o parte. LG G6, Huawei P11 sau 21 cum s-o numi, toti au mutat prezentarile pe martie-aprilie. IX va fi dat uitarii dupa prezentarea S9/S9+. Va fi doar “the notch that didn’t make it”

  15. Te citez “120fps a fost f ok pt ca era o modalitate noua de a capta un video”. Asta deoarece Apple a fost prima? Dc altii veneau cu 120 fps primii brusc din nou nu mai conta?

  16. In materie de smartphone flaghsip competitorii mari s-au data o parte. Deci da, in lipsa lui LG si Huawei cu noile lor modele, restul de smartphoneuri fata de S9 sunt petarzi.