Nokia 10: Primele Specificatii Anuntate

Nokia 10 are primele specificatii tehnice anuntate cu mult timp inaintea lansarii, dar noutatile pregatite sunt cu adevarat surprinzatoare.

nokia 10 specificatii camera design feat

Nokia 10 pare sa fie unul dintre urmatoarele smartphone-uri premium pe care compania finlandeza HMD Global le pregateste pentru lansare pe pietele globale in urmatoarele luni. Nokia 10 urmeaza sa fie un smartphone cu totul si cu totul special, iar asta pentru ca HMD Global are in plan sa implementeze o schimbare radicala pentru camera telefonului.

Nokia 10 urmeaza sa fie primul smartphone din lume a carui camera are 5 senzori de imagine, o adevarata premiera in domeniul telefoniei mobile. V-am vorbit in weekend despre faptul ca Foxconn si HMD Global dezvolta un nou telefon Nokia care are o camera cu 5 senzori de imagine, iar conform informatiilor de astazi, Nokia 10 ar urma sa fie acel telefon mobil.

Nokia 10 urmeaza sa aiba camera principala sub forma unui cerc, iar cei 5 senzori de imagine urmeaza sa pozitionati in acesta impreuna cu doua flash LED-uri pentru iluminare. Avand in vedere ca Nokia 10 este inca in proces de dezvoltare, se estimeaza ca telefonul ar putea fi prezentat la IFA Berlin 2018, adica undeva pe la inceputul lunii septembrie, deci mai avem mult de asteptat.

Nokia 10 specificatii camera design

In imaginea de mai sus puteti vedea ceea ce pare a fi o schita durimentara a design-ului, Nokia 10 urmand a include deasemenea si un chip Qualcomm Snapdragon 845. Restul detaliilor urmeaza sa le aflam la IFA Berlin 2018, inclusi daca noua camera va suporta rezolutii de pana la 32 de megapixeli, sau unele mai apropiate de ceea ce avem acum.