iOS 11.3 Aduce o Functie Asteptata din Vara 2017

iOS 11.3 beta 1 aduce pentru utilizatorii iPhone si iPad o functie pe care compania Apple a promis ca o va lansa inca din cursul verii anului trecut.

iOS 11.3 Functie Ateptata Vara

iOS 11.3 aduce in sfarsit pentru utilizatorii iPhone si iPad o functie promisa de catre compania Apple inca din vara anului 2017, dar desigur fara a anunta in vreun fel asta. Vorbim despre functia Mesaje in iCloud, iCloud Messages, ea fiind anuntata in iunie 2017 la WWDC 2017, dar pana acum nu a fost oferita in vreo versiune publica a iOS 11.

iOS 11.3 va permite sincronizarea mesajelor din iPhone si iPad prin iCloud intre multiple terminale care sunt logate in acelasi cont iCloud, utilizatorii iOS asteptand asta de mult. Desi cei de la Apple au testat aceasta functie in versiuni beta ale iOS 11 pentru perioade lungi de timp, s-ar parea ca iOS 11.3 va aduce in final functia in versiunea sa finala.

La accesarea aplicatiei Mesaje, Messages, dupa instalarea iOS 11.3 beta 1, utilizatorii vor vedea un mesaj care le spune ca pot activa aceasta noua functie in iPhone si iPad. In cazul in care ea fost inchisa de catre utilizator, atunci prin meniul iCloud al aplicatie Settings, Configurari, functia poate fi reactivata oricand de catre utilizatorii obisnuiti.

iOS 11.3 mesaje iCloud