iPhone 9: Specificatii Exclusive ale Ecranului

iPhone 9 are specificatiile exclusive ale ecranului dezvaluite inaintea lansarii pregatite de catre compania Apple pentru clientii din lumea intreaga.

iphone 9 specificatii ecran

iPhone 9 are noi informatii importante dezvaluite astazi in legatura cu ecranul pe care compania Apple urmeaza sa il ofere in cursul acestui an, telefonul urmand a fi unul foarte important pentru cei din Cupertino. iPhone 9 este denumirea pe care am ales-o pentru viitorul model al iPhone care va avea un ecran LCD cu diagonala de 6.1 inch si va fi lansat in toamna acestui an, compania Apple pregatind o surpriza interesanta pentru noi.

iPhone 9 urmeaza sa aiba un ecran LCD produs de catre cei de la Japan Dispaly, acesta urmand a acoperi intregul panou frontal al carcasei, precum in cazul iPhone X, dar cel mai probabil cu un decupaj in partea superioara, pentru Face ID. In contrast cu iPhone X, pentru iPhone 9 vom avea margini mult mai subtiri intre ecran si carcasa, deci ecranul va ocupa o portiune mai mare din panoul frontal, o schimbare foarte importanta pentru fani.

iPhone 9 urmeaza sa beneficieze si de tehnologia Full Active pentru ecranul LCD, iar asta aduce o margine de doar 0.5mm pentru acesta langa carcasa, iar asa vom avea schimbarea majora despre care v-am vorbit mai sus. Pentru ecranele Full Active cu diagonala de 6.1 inch pe care Japan Display le produce, compania ofera o rezolutie de 2160 x 1080 pixeli si un aspect ratio de 18:9, deci iPhone 9 va avea un ecra cu screen ratio mai “logic” decat cel al iPhone X.

iPhone 9 – primele specificatii ale ecranului

iPhone 9 urmeaza sa aiba un ecran mai mare decat cel al iPhone X, insa din cauza aspect ratio-ului diferit, nu ar urma sa afiseze mai mult continut pentru utilizatori in comparatie cu telefonul vandut in acest moment. Avand in vedere rezolutia si diagonala ecranului iPhone 9, se pare ca Apple va oferi si 395 de pixeli per inch pentru acest model de telefon, cu mult peste ceea ce ofera actualele modele din seria iPhone 8 vandute de Apple.

“As for the LCD panel, it adopts JDI’s latest 18: 9 full screen panel with only 0.5mm square frame, and some LCD panels are supplied by LGD. Apple will launch three new iPhone in a breath, one of which is the 6.1-inch LCD panel, but the touch structure to plug-in film touch panel.”

iPhone 9 a avut inca din septembrie anuntat faptul ca va fi lansat cu ecrane fabricate de catre cei de la Japan Display si se pare ca informatiile care continua sa vina confirma fara dubiu ceea ce vom primi in septembrie. Dintre toate noutatile anuntate pana acum pentru ecranul iPhone 9, utilizarea tehnologiei Full Active este cea mai impresionanta, deoarece ea va oferi o calitate a imaginilor apropiata de cea a ecranelor OLED, dar la un pret mai mic.

iPhone 9 urmeaza sa fie lansat deasemenea fara Touch ID sau 3D Touch, compania Apple intentionand sa foloseasca si o carcasa din aluminiu pentru telefon in ideea de a reduce costurile de fabricatie. In ceea ce priveste lansarea, iPhone 9 ar trebui sa ajunga pe piata in septembrie, iPhone XS si iPhone XS Plus urmand a fi lansate in exact aceeasi perioada de catre compania Apple.