Samsung Galaxy S9: Unitatea REALA in Primul Video

Samsung Galaxy S9 apare intr-un nou clip video care prezinta ceea ce pare a fi o unitate reala pornita si utilizata de catre leaker pentru a ne arata ecranul.

Samsung Galaxy S9 Unitatea REALA Video

Samsung Galaxy S9 are astazi intr-un prim video care pare sa ne prezinte o unitate reala pe care este testata sensitivitatea ecranului pentru perceperea atingerilor facute pe tastatura virtuala a sistemului de operare Android. Vorbim despre un clip care vine de la aceeasi persoana care a prezentat un test identic, dar facut anul trecut pentru Samsung Galaxy S8, deci sansele ca in video sa fie un Samsung Galaxy S9 real sunt foarte mari.

Samsung Galaxy S9 prezentat in acest clip video seamana extrem de bine cu Samsung Galaxy S8, asa cum ne-au spus foarte multe zvonuri, iar asta putem vedea chiar la marginea de jos a ecranului. Ni s-a spus ca ecranul Infinity al Samsung Galaxy S9 nu va fi diferit fata de cel al seriei anterioare, deci nici n-ar trebui sa ne asteptam ca Samsung sa faca vreo schimbare pentru aceasta componenta esentiala pentru telefonul sau.

Samsung Galaxy S9 a fost folosit pentru a pacali foarte multa lume luna aceasta, o serie de clone fabricate in China fiind prezentate pe intregul internet ca fiind unitati reale ale noului telefon al coreenilor. Aceste clone au marginea de jos a ecranului foarte groasa, iar in clipul video de mai jos observam ca acest presupus Samsung Galaxy S9 are marginea ecranului la fel de subtire precum in cazul Samsung Galaxy S8, deci nu prea exista dubii.

Samsung Galaxy S9 – prima unitate reala apare intr-un clip video

Samsung Galaxy S9 este cel mai asteptat telefon mobil al inceputului de an, compania coreeana fiind constienta de acest lucru, asa ca ofera putin cate putin informatiile importante in legatura cu noul sau telefon mobil. Clipul video de astazi nu ne arata ceva extraordinar in legatura cu Samsung Galaxy S9, dar avem confirmarea faptului ca design-ul ecranului nu va fi modificat substantial in raport cu seria anterioara de telefoane premium.

Samsung Galaxy S9 nu va avea schimbari pentru ecran, insa compania coreeana va implementa totusi camere mult mai bune in telefonul sau, impreuna cu nou procesoare de ultima generatie incepand de anul acesta. Mai mult decat atat, Samsung Galaxy S9 urmeaza sa aiba baterii de aceeasi capacitate cu modelele anterioare, dar mai mult RAM pentru modelul Plus, asa ca fanii vor avea totusi parte de unele noutati interesante in 2018.

Samsung Galaxy S9 are deja confirmata data de prezentare pentru ziua de 25 februarie, Mobile World Congress 2018 urmand a incepe in umbra noului telefon mobil al coreenilor. Lansarea Samsung Galaxy S9 va avea loc pe data de 16 martie, in urma precomenzilor care incep in data de 1 martie, dar toate aceste informatii vor fi anuntate la finalul lunii viitoare de catre compania Samsung.