Prima Pagina HomePod HomePod: Functia Exclusiva pe care Amazon si Google nu o au

HomePod: Functia Exclusiva pe care Amazon si Google nu o au

HomePod are o functie cheie care o diferentiaza fata de boxele inteligente ale Amazon si Google, produsele concurente neavand asemenea suport oferit.

homepod muzica flac

HomePod, prima boxa inteligenta a celor de la Apple, aduce in sfarsit suport pentru redarea de muzica in format FLAC pentru cei care au asemenea tipuri de melodii in calculatoare. Apple a anuntat ca HomePod se va diferentia de alte boxe inteligente prin calitatea audio, iar oferirea de suport pentru FLAC este o dovada a intentiilor sale in aceasta privinta.

FLAC permite redarea de muzica necomprimata la calitatea la care a fost inregistrata, oferind o calitate audio superioara muzicii in format lossy, comprimiata, redata de Apple Music, sau Spotify. Companiei Apple i-a fost ceruta implementarea de suport FLAC de ani de zile pentru produsele sale, insa pana acum cerintele n-au fost indeplinite de catre cei din Cupertino.

iOS 11 si macOS High Sierra au venit cu suport FLAC inca de anul trecut, insa HomePod este primul produs Apple dedicat ascultarii de muzica in care acest format are suport oficial. HomePod le va permite practic utilizatorilor sa asculte muzica la cea mai buna calitate posibila folosind iPhone, iPad, sau Mac, iar de asa se explica implementarea suportului FLAC pentru acele dispozitive.

HomePod vine cu un avantaj major in fata boxelor inteligente de la Google si Amazon, deoarece acestea nu au suport pentru redarea de muzica in format FLAC, decat printr-un Plex Server. Tim Cook spunea ca HomePod va avea se va diferentia de produsele concurente multumita calitatii ridicate pentru redarea de muzica, iar acum aflam si de ce a afirmat asta.

 • rundown

  Foloseste careva spotify si apple music?? Cand toata lumea de fapt utilizeaza zilnic youtube???

 • Srb Srb

  Superb

 • bogdan

  In Ro lucrurile stau diferit in alte tari Spotify e indispensabil

 • M

  Da. Foloseste lumea apple music in România. Și vad in jurul meu destui. Depinde in ce medii te invârți. Iar in UK sunt oameni care au mai multe servicii active.

 • Real

  Eu folosesc spotify free.
  Apple e sub spotify.

 • Jayson Cirin

  s-a dezvoltat si Apple Music in ultimii ani destul de puternic

 • radu

  O precomand maine !

 • Real

  Probabil.
  Dar momentan nu am de gand sa schimb spotify.
  Singurul avantaj care il vad e ca apple music il poti plati si cu card de Romania, la spotify (oficial nu e disponibil serviciul la noi) nu merge card de Romania.