iPhone SE 2: Cand se Lanseaza si Functiile Noi

iPhone SE 2 are dezvaluite noi informatii despre lansare si functiile importante pe care compania Apple intentioneaza sa le implementeze in telefonul sau.

iphone se 2 lanseaza functii

iPhone SE 2 este pregatit de catre compania Apple in momentul de fata pentru lansare pe pietele globale, compania americana avand in pland sa-si aduca noul telefon mobil pe iata foarte curand. iPhone SE 2 este continuatorul seriei iPhone SE lansate de catre compania Apple cu doi ani de zile in urma, cei din Cupertino avand planuri destul de mari cu privire la telefoanele ieftine pe de care clientii chiar sunt foarte interesati in momentul de fata.

iPhone SE 2 urmeaza sa ajunga pe piata in mai, sau iunie, conform informatiilor aparute astazi in legatura cu noul telefon, iar una dintre marile schimbari pregatite de catre americani este includerea incarcarii wireless. Apple a implementat incarcare wireless in iPhone 8, iPhone 8 Plus si iPhone X, iar iPhone SE 2 ar urma sa fie al patrulea model de telefon mobil al celor din Cupertino care beneficiaza de aceasta functionalitate pentru clienti.

iPhone SE 2 – cand se lanseaza si noile functii importante

iPhone SE 2 urmeaza deasemenea sa fie lansat si fara Face ID integrat de catre compania Apple, iar asta pentru a tine costurile telefonului la un nivel redus, altfel exista riscul ca el sa nu fie prea cautat de catre clienti. iPhone SE 2 este privit ca un nou iPhone destul de ieftin pe care compania Apple vrea sa il aduca pe piata, insa acel ecran de 4.7 inch zvonit pentru el se pare ca nu va mai fi introdus daca Apple nu va oferi Face ID ca inlocuitor al Touch ID.

“For the entry-level sector, Apple is preparing a new inexpensive smartphone similar to the iPhone SE for 2018, featuring the wireless charging functionality, but not 3D sensing. The smartphone will begin mass production in the second quarter with the official launch in May or June.”

iPhone SE 2 urmeaza sa intre in productie undeva in cel de-al doilea trimestru al anului 2018, cel mai probabil prin aprilie – mai, daca lansarea este intr-adevar programata de catre compania Apple pentru perioada mai – iunie. Din pacate, cred ca iPhone SE 2 ar putea dezamagi multa lume daca nu va fi lansat cu un ecran care acopera intregul panou frontal al carcasei si nu are Face ID integrat, dar poate ca pretul va fi o veste buna pentru clienti.