Apple a Comandat un Serial de la Regizorul La La Land

Apple l-a contractat pe regizorul filmului La La Land pentru a produce un serial care urmeaza sa fie distribuit global prin Apple Music in anul 2018.

Apple Serial Regizor La La Land

Damien Chazelle, regizorul La La Land, a fost contractat de catre compania Apple pentru a regiza si un nou serial pe care cei din Cupertino il finanteaza pentru lansare in Apple Music. Informatia vine la doar o saptamana dupa ce s-a aflat ca Apple a comandat un serial de comedie cu actrita Kristen Wiig, deci americanii investesc serios in continut original.

Nu se stie deocamdata care va fi tematica serialului pe care Damien Chazelle il va regiza, insa compania Apple vrea ca e sa produca fiecare seria, impreuna cu Jordan Horowitz si Fred Berger. Nu se stie nici cu cat va fi remunerat celebrul regizor, insa am aflat saptamana trecuta ca Jennifer Aniston si Reese Whiterspoon primesc 1.25 milioane de dolari pentru fiecare episod al unui alt serial produs pentru Apple Music.

Filmul La La Land a castigat 6 premii Oscar anul trecut, iar regizorul Damien Chazelle este extrem de apreciat la Hollywood pentru realizarea sa, dar si alte pelicule de succes. Damien Chazelle nu este nici la prima “aventura” cu o companie care produce seriale pentru streaming video, el avand in trecut o colaborare cu cei de la Netflix pentru un serial.

“Apple has given a straight-to-series order for a drama series that hails from acclaimed filmmaker Damien Chazelle. Details of the series’ plot are being kept under wraps, but Chazelle will write and direct every episode of the series, as well as serving as executive producer. In addition to Chazelle, the series will be executive produced by Jordan Horowitz via his Original Headquarters banner, and Fred Berger for Automatik Entertainment. Media Rights Capital is the studio.”

Apple a alocat peste 1 miliard de dolari pentru a crea continut original pentru Apple Music in urmatorul an, suma fiind una destul de mare, insa inferioara celor investite de Netflix, Amazon, HBO, sau Hulu. In anii urmatori compania Apple vrea sa investeasca si mai mult in noi seriale pentru Apple Music, asa ca vom vedea multe serii grozave de la compania americana.