Windows 10: Functia Surpriza a Microsoft

Windows 10 are o noua functie surpriza implementata de catre compania Microsoft, ea fiind oferita in baza uneia gandite de catre cei de la Google.

Windows 10 functie surpriza Microsoft

Windows 10 are integrata o noua functie foarte interesanta care este oferita in mod surprinzator de catre compania Microsoft, ea fiind gandita pentru a ajuta utilizatorii sa creeze clipuri video memorabile. Conform celor care au descoperit noua functie din Windows 10 a celor de la Microsoft, ea este similara cu una implementata de catre compania Google in aplicatia sa Photos, ambele fiind dedicate clipurilor video create din poze.

Windows 10 permite generarea automata de clipuri video in baza unor poze inca din octombrie cu Creators Update, aceasta functie fiind similara celei Memories implementata de catre Apple in iOS. Acum compania Microsoft extinde aceasta functionalitate in Windows 10 cu o noua functie numita Choose a Star, ea permitand evidentierea unei persoane din multiple poze, sau clipuri video, intr-un nou clip video creat de catre utilizatori.

Windows 10 are o functie surpriza pentru clipurile video

Windows 10 are aceasta functie implementata special pentru care vor sa creeze clipuri video in baza unor poze, sau a altor clipuri video, pentru a evidentia actiunile unei persoane in anumite ipostaze inregistrate. Functia este ideala pentru sportivi, artisti, youtuberi si nu numai, ea simplificand posibilitatea de a crea clipuri video grozave cu poze si filme facute anterior, totul fiind baza pe inteligenta artificiala existenta in Windows 10 deja.

Windows 10 functie surpriza Microsoft

Windows 10 va permite alegerea persoanei pe care dorim sa o evidentiem, iar recunoasterea faciala o alege in toate pozele si creeaza automat clipul video in baza respectivelor imagini si materiale video. Microsoft recomanda folosirea acestei functii a Windows 10 pentru clipuri video dedicate evenimentelor sportive, sau zilelor de nastere, iar foarte multe persoane o vor folosi cu siguranta pentru a pune in evidenta persoanele iubite.

3 COMENTARII

  1. Eu sunt la zi cu update-urile (serviciu și acasă) dar nu am avut problemele de care zici tu. La serviciu am trecut de la 7 la 10 (free update) și chiar merge brici!

  2. Ultimul update al lui Windows 10 Pro (versiunea Insider Preview), din ianuarie 2018, este 17074-1002. Îl mai are cineva (păreri, comentarii) ?